ΑΣΤΡΑ

Σεπτέμβριος: Όρια παντού

O Δίας με την Αφροδίτη παρασέρνουν σε ασυδοσία σε όλους τους τομείς. Η Βάσω Καραδήμα, αναλύει το πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, που ξεκίνησε στη «σκιά» του blue moon και με τους περισσότερους πλανήτες ανάδρομους.

asist team
Asist Team /
Σεπτέμβριος: Όρια παντού

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο τίτλος για το μήνα Σεπτέμβριο, θα μπορούσε να ήταν το «Όρια παντού». Οι καταστάσεις στη ζωή σου θα έρθουν με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα εσκαμμένα, για να μπορείς να λειτουργήσεις άνετα και με καθαρό μυαλό. Καλά νέα και πολλές επιτυχίες θα έχει ο επαγγελματικός τομέας αυτό το μήνα, όπως και κάποια ταξίδια, που θα φέρουν στο προσκήνιο κάποιες προκλήσεις οι οποίες σε θρέφουν. Θα υπάρξουν στη ζωή σου υπερβολές οι οποίες, ενδεχομένως, να σου προκαλέσουν πολλά νεύρα. Δεν θα πρέπει να ανησυχείς γιατί το αποτέλεσμα θα είναι καλό και υπέρ σου. Στα ερωτικά οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου περνάνε μεγάλη κρίση. Είτε από την ανομβρία είτε από την εργασιομανία. Φρόντισε να το ρυθμίσεις μόνος σου.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο τίτλος για το μήνα Σεπτέμβριο, θα μπορούσε να ήταν «Ανάγκη για ασφάλεια» είτε πρόκειται για οικονομική είτε για συναισθηματική. Ο εργασιακός τομέας είναι κάπως σαν λάδι – λάδι και τηγανίτα τίποτα. Κουράζεσαι, δίνεσαι και δεν πληρώνεσαι. Παρόλα αυτά η θέση της Αφροδίτης είναι τέτοια, που η καλή σου τύχη δεν σε αφήνει ποτέ και λεφτά θα μπουν στο ταμείο. Στα ερωτικά, υπάρχει φως στο τούνελ. Μόνο που το τούνελ δεν ξέρεις πόσα μέτρα είναι και πόσα  βήματα χρειάζονται για να το διανύσεις. Κάτι βλέπεις να έρχεται, εύχομαι να μην είναι το τραίνο…

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Σεπτέμβριος έχει πολλά καλά νέα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Κάποιες κινήσεις επαγγελματικές που είχες κάνει, φέρνουν επιτέλους τα αποτελέσματά τους. Επίσης, οι θέσεις των πλανητών είναι τέτοιες, ώστε να ευνοούνται οι επικοινωνίες με πρόσωπα από το παρελθόν που μόνο καλό έχουν να σου προσφέρουν. Ίσως προς το τέλος του μήνα, να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα πληρωμών. Στον ερωτικό τομέα, αμαρτωλές σκέψεις βασανίζουν το μυαλό σου και κολασμένοι πειρασμοί σου δημιουργούν ανήσυχο ύπνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο Σεπτέμβριος διακατέχεται από μια πρακτικότητα, για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Μπαίνει μπροστά η λογική σε όλες σου τις αποφάσεις αλλά λόγω ιδιοσυγκρασίας, δεν ξεφεύγεις και από τη μοιρολατρία. Έτσι λοιπόν, χωρίς να ταλαιπωρηθείς πολύ, θα υπάρξουν έμμεσα κέρδη στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας από την άλλη, κρύβει εκπλήξεις. Ίσως να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που δεν σε ξέχασε ποτέ. Που θέλει να προσπαθήσει τη δεύτερη ευκαιρία του. Μη κλείσεις τη πόρτα.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο Σεπτέμβριος είναι ένα ρωμαϊκό όργιο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολύ σεξ, πολύ φλερτ, πολλές ακατονόμαστες καταστάσεις και γενικά πολύ υπερωρία σε αυτόν τον τομέα. Οι αμαρτωλές απολαύσεις σου όμως, να είσαι σίγουρος ότι θα χρεωθούν ακριβά. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι αισιόδοξα και σίγουρα, μέχρι το τέλος του μήνα, θα δεις και τα πρώτα αποτελέσματα. Θα κουραστείς, θα ματώσεις αλλά θα κερδίσεις. Φυσικά ο τομέας της τύχης είναι πάντα εκεί. Προχωρά μπροστά και μη κοιτάς πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ένας τίτλος για το ζώδιο σου το μήνα Σεπτέμβριο, θα ήταν «Τάξη και λογική». Θα πρέπει να επανατοποθετήσεις τις καταστάσεις της ζωής σου με το τρόπο που θέλεις και σε βολεύει. Έτσι μόνο θα ξεμπλοκάρει το μυαλό σου και θα προχωρήσεις χωρίς καθυστερήσεις. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει και πολύ καλή επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα θα φανεί λίαν συντόμως. Όχι βιασύνες, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Αφήνουν ίχνη…

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Στον έρωτα παρανοείς πιο πέρα από τη τρέλα φτάνεις, που λέει και ο Γιώργος. Έτσι λοιπόν, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, το μήνα Σεπτέμβριο, θα βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα. Θα ακτινοβολείς λάμψη και αυτό δεν θα περνάει απαρατήρητο. Ο επαγγελματικός τομέας, μέχρι το τέλος του μήνα που θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα δεις ότι πήγε καλά και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα χωρίς ιδιαίτερες τρελές, βήμα-βήμα αλλά μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ένας τίτλος για το μήνα Σεπτέμβριο θα ήταν «Η διαίσθηση οδηγεί τη λογική». Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν αναπτυγμένο ένστικτο. Όποτε είναι πολύ πιθανό, αυτό το ταλέντο σου, να σε σώσει από μια παρανοϊκή κατάσταση που θέλουν να σε ρίξουν φίλοι και συνεργάτες. Η ισορροπία είναι η λέξη που σου ταιριάζει και θα πρέπει πολύ γρήγορα να τη βρεις. Ίσως οι πλανήτες αυτή τη περίοδο να σε έχουν βολέψει σεξουαλικά, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα πράγματα θα αλλάξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Σεπτέμβριος είναι αυτό που λέμε το « κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά». Δεν θα προλαβαίνεις να αλλάζεις σεντόνια. Κόσμος πάει κι έρχεται, άλλες φορές θα περνάς καλά, άλλες όχι. Η αυτοπεποίθηση σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η καριέρα σου θα απογειωθεί. Τα οικονομικά σου θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η τύχη σου είναι εδώ και σε κρατάει από το χέρι. Πολλά καλά νέα θα έρθουν στη ζωή σου και ενδεχομένως να αναπτύξεις ιδιαίτερη επικοινωνία με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις κοινωνικά και επαγγελματικά. Ο μήνας αυτός είναι μηνάς εξελίξεων. Έχει τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ήσυχος, χωρίς πολλές εξάρσεις. Παλιές αγάπες έρχονται στο προσκήνιο, με ευχάριστη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Μην υψώσεις τοίχους αν κάποια στιγμή στο παρελθόν υπήρχε κάποια προστριβή. Άλλωστε, έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει γνώμη. Στα επαγγελματικά, ανοίγονται νέοι ορίζοντες εσένα νέους τομείς. Μη φοράς παρωπίδες και δες τι γίνεται γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Σεπτέμβριος, είναι τα θεμέλια μιας έντονης ερωτικής περιόδου, για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Και μην πιστέψεις ποτέ, ότι τα ερωτικά σου έτσι όπως θα ξεκινήσουν, έτσι και θα καταλήξουν. Η διάθεση σου έχει αλλάξει και οι πλανήτες βοηθούν τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να εκπέμπουν έναν ερωτισμό που σε μυρίζονται από πολύ μακριά. Καλό θα είναι να δειγματίσεις όσο σε παίρνει. Στα επαγγελματικά, κάποιες έξυπνες ιδέες δικές σου η άλλων, θα σε πουσάρουν και θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να έχει τίτλο « Αμαρτίες, απολαύσεις και μπερδέματα». Πολύ καλός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, σε ό,τι αφορά στη περιπέτεια, στις νέες γνωριμίες και την αισιοδοξία για το μέλλον. Κάνε τα πάντα, όσο σε παίρνει, φρόντισε να φλερτάρεις, να απιστήσεις και να απατηθείς. Είναι μήνας ανακατάταξης του ψυχισμού σου και το πραγματικό σου καλοκαίρι. Ώσπου να χειμωνιάσει απότομα…

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023