ΑΣΤΡΑ

Δεκέμβριος: Ένας ερωτικός μήνας

Δεκέμβριος : Η Αφροδίτη στο Σκορπιό φέρνει πάθος και σεξουαλικές  αναταραχές κι ο Κρόνος στους Ιχθύες… Έγκλημα στα παρασκήνια, επισημαίνει η Βάσω Καραδήμα για τον τελευταίο μήνα του χρόνου.

asist team
Asist Team /
Δεκέμβριος: Ένας ερωτικός μήνας

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ ευχάριστος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα οργανώσεις ταξίδια, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, στα οποία θα προκύψουν νέες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος. Λόγω ειδικών συνθηκών, αποστάσεως ή διαφορετικής κουλτούρας, θα χρειαστείς τη βοήθεια του κοινού. Συμβουλέψου άτομα που εμπιστεύεσαι, τα οποία έχουν πιο ξεκάθαρη μάτια στα ερωτικά σου από ό, τι εσύ ο ίδιος. Στον επαγγελματικό τομέα χάρες και πανηγύρια. Σου έρχονται αυξήσεις και μεγάλες εισπράξεις. Μην τα ξοδέψεις όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ο Δεκέμβριος έχει πολλές ανατροπές στον ερωτικό τομέα. Αν υπήρχε ξεραΐλα, θα βρέξει, αν υπήρχε χιόνι, θα λιώσει… Οι ερωτικές επιτυχίες θα διαδέχονται η μια την άλλη. Προσοχή μη χάσεις επαφή με τη πραγματικότητα και νομίζεις ότι από ταύρος έγινες Μινώταυρος. Απόλαυσε τα δώρα του σύμπαντος, χωρίς τρέλες. Στον επαγγελματικό τομέα, να πας να αγοράσεις καταμετρητή χρήματος. Γιατί οι δουλειές ανοίγουν και θα τον χρειαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του ζωδίου σου το επόμενο διάστημα θα σου δημιουργηθεί καλή ψυχολογία την οποία θα χρησιμοποιήσεις για την αποκατάσταση κάποιων σχέσεων ερωτικών ή προσωπικών που είχαν διαρραγεί. Τα επαγγελματικά, πραγματικά, απογειώνονται και η φήμη σου εξαπλώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου, έρχεται πάνω στο ζώδιό σου και φέρνει λύσεις πολλών προβλημάτων, υπόσχεται επαγγελματική αλλαγή προς το καλύτερο, φέρνει τη δικαίωση σε θέματα που από λάθος εκτίμηση είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, αλλά το μεγαλύτερο δώρο είναι ότι τα ερωτικά σου απογειώνονται και θα είσαι από τα ζώδια που θα κάνουν τις καλύτερες γιορτές αυτό το μήνα.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, θα είναι ένα θολό τοπίο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα βαδίζεις στην ομίχλη και σε αχαρτογράφητα νερά. Μην ανησυχείς, θα είναι για πολύ λίγο. Βάλε τα επαγγελματικά σου σχέδια σε αναμονή, γιατί προς το τέλος του μήνα οι προοπτικές είναι καλές, για αυτά που θέλεις να κάνεις. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι καλά, μπράβο να το χαρείς. Αν υπάρχει όμως κάποιος προβληματισμός, καλό θα ήταν η Πρωτοχρονιά να σε βρει μόνο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ο Κρόνος επηρεάζει τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, δίνοντάς τους ενέργεια και δυναμικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Ψάξε για δουλειά ή αναβάθμισε την ήδη υπάρχουσα. Ίσως χρειαστεί να μετακομίσεις σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα. Ακόμη και σε άλλη ήπειρο, προκειμένου να σβήσουν οι ανασφάλειές σου για καλύτερο οικονομικό μέλλον. Ερωτικά, δεν έχει. Πρώτα η δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Η Αφροδίτη επηρεάζει τους εκπροσώπους του ζωδίου σου και τους τροφοδοτεί με υπέρμετρη φιλοδοξία. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις. Είναι η εποχή να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές. Πίεσε και θα τα καταφέρεις. Πρόσεξε όμως μη δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο και τα γκρεμίσεις όλα. Στα ερωτικά, υπάρχουν βαρίδια που πρέπει να πετάξεις. Είσαι σαν κάποιον που κουβαλάει ένα τσουβάλι πέτρες χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σου τον Δεκέμβριο, γεμάτη πάθος και ερωτικές συγκινήσεις. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις, να κεράσεις και να φερθείς σαν άρχοντας (δύσκολο). Ο επαγγελματικός τομέας, καλό θα ήταν, να μπει λίγο στο mute. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα κι ένα καλό ποτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές. Ταξίδια, γέλια, χαρές και κάποια αισιόδοξα νέα για τα πολύ προσωπικά σου. Στα μέσα του μήνα, όμως, θα χρειαστεί να απομονωθείς και να επανασχεδιάσεις τα επαγγελματικά σου πλάνα. Μιας και κάποιες ανατροπές θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου προς το τέλος του μήνα και αρχές της νέας χρονιάς και σου δίνει τα κλειδιά της ευτυχίας σε όλους τους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ο Κρόνος κάνει τη δουλίτσα του και σε βοηθάει να πάρεις αυτό που από καιρό θέλεις. Υπάρχει αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα και πατάς γερά στα πόδια σου. Ο ανάδρομος Ερμής, από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις σκέψεις που έκανες για κάποιο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, εάν επικοινωνήσεις σωστά και προβάλλεις τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ψυχραιμία. Μια παλιά ταινία λέγεται «Έγκλημα στα παρασκήνια». Η επιρροή των πλανητών επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο τις καταστάσεις που θα υπάρχουν πολλοί ψίθυροι, πίσω από κλειστές πόρτες, που θα αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον. Κράτα σοβαρή στάση και απέφυγε τις τρικλοποδιές. Άσε το ένστικτό σου να λειτουργήσει. Στα ερωτικά, όπως ξέστρωσες να κοιμηθείς. Υπάρχουν απωθημένα, που μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες ή να σε βγάλουν από μπελάδες.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Χρόνια πολλά, καλά, μοναχικά Χριστούγεννα. Το τοπίο θα είναι ομιχλώδες τις πρώτες μέρες του μήνα. Θα υπάρχει ανισορροπία που θα θολώνει τη κρίση σου. Η φαντασία σου θα οργιάζει. Θα πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να βρεις την ισορροπία και την αρμονία των θέλω και των πρέπει. Επαγγελματικά, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Ερωτικά, η Αφροδίτη φέρνει πάθος, σεξ, ιδρώτα και αίμα. Τα πολύ προσωπικά σου παραμένουν σκοτεινά και εγωιστικά μοναχικά.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023