ΑΣΤΡΑ

Νοέμβριος : Εξωστρέφεια, τύχη και μυστικοί έρωτες.

Περίεργος ο Νοέμβριος που θέλει ψυχραιμία και ακροβατεί μεταξύ έρωτος και άλλων... δεινών σημειώνει η Βάσω Καραδήμα στις αστρολογικές της προβλέψεις για τον προτελευταίο μήνα του έτους.

asist team
Asist Team /
Νοέμβριος : Εξωστρέφεια, τύχη και μυστικοί έρωτες.

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ δυναμικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η επιρροή των πλανητών σε εφοδιάζει με τόση ενέργεια που θα πρέπει να έχεις το πόδι σου μονίμως στο φρένο. Θα είσαι εξωστρεφής και το περιβάλλον σου θα νομίζει ότι έπεσες στη μαρμίτα με το μαγικό φίλτρο του Αστερίξ. Νέες συμμαχίες εμφανίζονται στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα σου ζητήσουν αλλαγή στρατηγικής. Πιθανότατα να δημιουργηθούν ίντριγκες στο περιβάλλον σου και να αναγκαστείς να εκθέσεις πρόσωπα και πράγματα. Στον ερωτικό τομέα σου συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή σε παλιά απωθημένα, τα οποία ενεργοποιούνται μέσα από τυχαίες καταστάσεις και σου ερεθίζουν τον εγκέφαλο ποικιλοτρόπως.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Τον Νοέμβριο υπάρχει περίπτωση να απογοητεύσεις και να απογοητευτείς. Πολλά περιμένεις, λίγα σου έρχονται. Λίγα σου ζητούν, τίποτα δεν δίνεις. Χρειάζεται να βρεις τη σωστή ισορροπία, να αλλάξεις τακτική εγκαίρως και να βρεθείς γρήγορα σε πιο πλεονεκτική θέση. Έχοντας διαβάσει γρήγορα τις καταστάσεις μπορείς, έξυπνα, να κάνεις την κίνηση ματ και να βρεθείς μπροστά.  Τα οικονομικά σου δεν έχουν σκαμπανεβάσματα, ούτε πάνω ούτε κάτω. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει ξεραΐλα, υπάρχει ανομβρία διότι οι πλανήτες σε επηρεάζουν έτσι ώστε να προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με παλιές συνταγές. Εκσυγχρονίσου..

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου φέρνει τα πάνω κάτω στους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αντιδράς έντονα και με θυμό προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάρε βαθιές ανάσες και βρες την ισορροπία που χρειάζεται γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Ένας χειμωνιάτικος έρωτας σου χτυπάει τη πόρτα, ο οποίος σε βάζει σε αλλά μονοπάτια, πιο μυστικιστικά και πιο υποχθόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Επαναστατικός μήνας ο Νοέμβριος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολλά ξεσπάσματα σε συνεργάτες, φίλους και συγγενείς. Ένταση πολλή, το ρίχνεις στη δουλειά, το ρίχνεις στη γυμναστική, το ρίχνεις στο ποτό, στο τσιγάρο και αναρωτιέσαι που έχεις φταίξει. Δεν θα ανεχτείς να σε εκμεταλλευτούν άλλο και ο εργασιακός σου χώρος θα περάσει δύσκολες στιγμές. Τα ερωτικά σου μπερδεύονται με τα φιλικά σου, ξυπνώντας παλιά απωθημένα που από καιρό τώρα βασάνιζαν τον ύπνο σου.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Τον Νοέμβριο θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να επιστρατεύσεις το ταλέντο σου στη διπλωματία και προς θεού να μαζέψεις τη γλώσσα σου για να μην πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις πικρά. Χρειάζεσαι νέες συμμαχίες, τις οποίες θα βρεις, για να προχωρήσεις τα καινούργια σου σχέδια. Ένας απρόβλεπτος έρωτας έρχεται να σε συναντήσει στον οποίο, δυστυχώς, θα τα δώσεις όλα και θα ξεζουμιστείς. Κρατά δυνάμεις θα σου χρειαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο Νοέμβριος είναι ένας περίεργος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η επιρροή των πλανητών σου προκαλεί αρκετή αλαζονεία και αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που θέλεις να πραγματοποιηθούν μέσα στο μήνα, για τους οποίους δεν σε νομίζει να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα, φτάνει να γίνουν. Στα ερωτικά , φέρεσαι αναλόγως και υπάρχουν αντιδράσεις. Ίσως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να απομακρυνθεί λόγω κακής συμπεριφοράς.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο Νοέμβριος φέρνει ιδιαίτερη δυναμική στους εκπροσώπους του ζωδίου σου, που θα δυσκολευτείς να την ελέγξεις. Έρχονται τα πάνω κάτω σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά και θα πρέπει να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται, για να καταλαγιάσουν οι άνεμοι που σε περιτριγυρίζουν. Δεν είναι απαραίτητο να εκβιάσεις καταστάσεις γιατί οι προτάσεις που θα έρθουν θα σου δώσουν την επιλογή να επενδύσεις σωστά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φέρνει και χαρά στην αγκαλιά σου. Θα αρέσεις και θα το εισπράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ο Νοέμβριος, σίγουρα, είναι ο μήνας σου και η θέση των πλανητών φέρνει τύχη και καλή υγεία. Ίσως όμως φέρουν και κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από το κοντινό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε κάποια ξεσπάσματα λέγοντας φτάνει πια. Είσαι πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό σου κι από αυτά που έχεις καταφέρει στα επαγγελματικά. Ίσως να μη πάει παραπάνω τη δεδομένη στιγμή. Τα ερωτικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Ενώ φαινομενικά είσαι καλά, η επιρροή του Πλούτωνα σε κάνει να αναζητάς καταστάσεις από το μακρινό παρελθόν, ρισκάροντας αυτό που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Νοέμβριος, γενικά, έχει μια επιρροή υπερβολής πάνω στο ζώδιό σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και κακό… διότι ο τομέας της τύχης είναι στην υπερβολή επάνω σου. Ο τομέας της εξωστρέφειας είναι και αυτός το ίδιο. Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σου ανοίγει το μυαλό ώστε να μπορείς να δεις ξεκάθαρα και γρήγορα καταστάσεις που άλλοι θα τις αντιληφθούν σε έξι μήνες. Μείνε ήρεμος και απόλαυσε το. Ερωτικά, η τύχη δεν σε αφήνει ανέγγιχτο. Θα βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις οποιαδήποτε επιθυμία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Τον Νοέμβριο, θα σε πιάσει ένα επαναστατικό μανιφέστο, που μονίμως θα κρίνεις τα πάντα και τους πάντες και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό, το πιθανότερο είναι να λειτουργήσει αρνητικά για τις επαγγελματικές σου επαφές, μιας και οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι δεν θα σε αναγνωρίζουν. Ο κίνδυνος να κάνεις ζημιά στον εργασιακό σου χώρο, είναι τεράστιος. Πρόσεχε μη γκρεμίσεις ό,τι έχτισες. Ο ερωτικός τομέας ίσως είναι ένα μικρό Βατερλό, μιας και οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που σε ενοχλούν και τα καλά και τα κακά. Καλό κουράγιο στους οικείους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Τον Νοέμβριο θα ακούς μια φωνή μέσα στο κεφάλι σου που θα σου λέει πάτα και λίγο φρένο, μιας και η ενέργεια που σου δίνουν οι πλανήτες σε κάνουν να φέρεσαι σαν υπερηχητικό αεροπλάνο. Το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργήσεις τα πάνω κάτω στο επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Κανείς δεν θα μπορεί να σε ακολουθήσει αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και η επιβεβαίωση θα έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, ίσως χρειαστεί να βγεις έξω από τα συνηθισμένα. Ίσως να αλλάξεις παρέες. Κάτι υπάρχει εκεί έξω και σε περιμένει. Μην αργείς να πας να το βρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μοναχικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Δεν θα μοιράζεσαι τίποτα. Ο οικονομικός τομέας θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αλλά εσύ δεν θα μοιράζεσαι ούτε συναισθήματα, ούτε το φαΐ σου. Θα απογοητεύσεις πρόσωπα που θέλουν να επενδύσουν πάνω σου, είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά. Βυθίζεσαι στη άβυσσο και την κοιτάς κατάματα. Να θυμάσαι ότι όσο κοιτάς την άβυσσο, μια μέρα θα σε κοιτάξει κι αυτή.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023