ΑΣΤΡΑ

Μήνας Οκτώβριος: Ο έρωτας πρωταγωνιστεί!

Ο Οκτώβριος ξεκινά με τον Ερμή να μπαίνει σε ορθή φορά, μία Πανσέληνο λίγες ημέρες μετά, στις 10/10 ενώ «εγκαινιάζει» και την περίοδο των εκλείψεων στις 25 του μηνός. Είναι ένας μήνας που θα έχει αναζωπυρώσεις σχέσεων, με πολλά απωθημένα να ξυπνούν. Προσοχή, θέλει όμως, στις παγίδες…Η Βάσω Καραδήμα αναλύει.

asist team
Asist Team /
Μήνας Οκτώβριος: Ο έρωτας πρωταγωνιστεί!

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Τον μήνα Οκτώβριο θα γίνει μια ιδιαίτερη πανσέληνος στο ζώδιο σου. Αυτό θα φωτίσει κάποιες σκοτεινές πλευρές του μυαλού σου που δεν τις βλέπει ο ήλιος και θα σε βοηθήσει να έχεις την σωστή αντίδραση για κάθε περίπτωση. Γιατί η προσπάθεια να σε παγιδέψουν επαγγελματικά καραδοκεί. Ο Άρης ανάδρομος δεν βοηθάει και πολύ, φρόντισε να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου πριν τους βρίσεις όλους. Τουλάχιστον  αυτά που θα ξεστομίσεις κοίταξε να μπορούν να μαζευτούν εάν χρειαστεί. Στα ερωτικά σου έρχονται στην επιφάνεια κάποια παλιά απωθημένα. Θα σου δοθεί κάποια αφορμή και θα θυμηθείς κάτι που δεν το έκλεισες όπως ήθελες. Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά και δεν πέσεις με τα μούτρα.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Κι εκεί που όλα είχαν δρομολογηθεί, επαγγελματικά, οικογενειακά, φορολογικά, κληρονομικά … έρχεται μια καψούρα από το πουθενά, σαν τσουνάμι, και τα κάνει όλα ίσωμα. Πάνε οι δουλειές, πάει το νοικοκυριό, το μυαλό φεύγει και στα επαγγελματικά αλλού πατάς κι αλλού βρίσκεσαι. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να περάσεις καλά όσο διαρκέσει αυτό που σε βρήκε. Τίποτα δεν πρόκειται να σε κάνει να σταματήσεις. Δεν θα απαντάς τηλέφωνα, δεν θα σε νοιάζει αν κάηκε το φαγητό, δεν θα κοιτάς τιμές ξενοδοχείων, εισιτηρίων, καταλόγων από ρεστοράν, τίποτα, τίποτα. Καλή απόλαυση να πω. Όσοι από εσάς, πάντως, έχουν καλούς συνεργάτες, τα επαγγελματικά μπορούν να σωθούν, οι άλλοι κλαύτα Χαράλαμπε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Τον μήνα αυτόν θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα βρίσκονται σε έναν διαρκή διαλογισμό. Πολλές σκέψεις θα μπουν σε τάξη, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι για τίποτα. Άλλωστε η πορεία του ανάδρομου Άρη δεν είναι ό,τι καλύτερο για εσένα. Μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις, οπότε κράτα χαμηλούς τόνους και φρόντισε μην σε παρασύρει κανείς με κουβέντες πίσω από κλειστές πόρτες. Γιατί ως γνωστόν και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου μέσα από μια καραμπόλα καταστάσεων και προσώπων, ξυπνάνε κάποια σκοτεινά σημεία του μυαλού σου κι επαναφέρουν μνήμες και απωθημένα που λόγω συνθηκών έμειναν ανικανοποίητα στο μακρινό παρελθόν. Ίσως τώρα να σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι μπορείς να γράψεις το τελευταίο κεφάλαιο όπως εσύ θέλεις. Θα ρισκάρεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Σίγουρα ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας δοκιμασιών σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως στα πολύ προσωπικά. Η πανσέληνος στον Κριό σε βοηθάει να έχεις τις σωστές αντιδράσεις αναλόγως των περιστατικών που θα συμβούν. Το επόμενο διάστημα αυτή σου, η σωστή στάση, ενδεχομένως να παρεξηγηθεί και να σχολιαστεί αρνητικά από πολλούς, είτε από το κοντινό σου περιβάλλον αλλά πολύ περισσότερο από το πολύ μακρινό σου, αλλά λίγο σε νοιάζει. Έχεις ανάγκη από φίλους δοκιμασμένους σε τριβές μεταξύ σας που ενδεχομένως κατά την πρώτη επαφή να ειπωθούν λόγια βαριά χωρίς νόημα. Εσύ βγάλτο από μέσα σου κι όλα θα γίνουν. Μέσα από όλη αυτή την ανακατωσούρα ο ερωτικός τομέας ξυπνάει κι ίσως, όχι πολύ σύντομα, αλλά στο κοντινό μέλλον να φέρει ένα καινούριο πρόσωπο θα απαλύνει τον πόνο σου.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Αυτόν τον μήνα οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα ικανοποιηθούν από την αναγνώριση που θα λάβουν από συνεργάτες και φίλους. Εδώ κι ένα πολύ μεγάλο διάστημα έψαχνες να ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Τώρα μετά από μια σειρά γεγονότων θα δεις ότι σε εκτιμούν και αναγνωρίζουν ό,τι έχεις κάνει στον επαγγελματικό τομέα. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά είναι μια εποχή που μαζί με τον σύντροφο σου ή με έναν νέο σύντροφο θα ικανοποιήσεις κάποια παλιά απωθημένα, πράγματα που ήθελες να κάνεις κι οι συνθήκες δεν στο επέτρεπαν. Τώρα θα δεις ότι τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν: ταξίδια, παιχνίδια, ανομολόγητες καταστάσεις, ό,τι θέλησες θα το πάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Τον μήνα Οκτώβριο οι πλανήτες σε επηρεάζουν με το να συντονιστείς καλύτερα με το μέσα σου. Είναι μια καλή στιγμή να ταξινομήσεις τις προτεραιότητες σου, ούτως ώστε να απαλλαγής από τυχόν βαρίδια και να προχωρήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μιας και προβλέπεται μια μεγάλη αναβάθμιση στα επαγγελματικά σου. Στα ερωτικά, πολλοί λένε ότι δεν τρώνε ξαναζεσταμένο φαγητό, όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση σου γιατί είσαι Παρθένος και δεν πετάς τίποτα. Αλλά αντιθέτως προμηνύεται η αναζωπύρωση ενός παλιού πάθους που προσπάθησες πολύ να διαγράψεις από την ζωή σου. Μάλλον όμως λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο και ξαναγυρίζεις σαν τον δολοφόνο στον τόπο του εγκλήματος.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Αυτός ο μήνας είναι μια περίοδος της ζωή σου που πρέπει να την απολαύσεις, θα παρουσιαστούν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να μελετήσεις διεξοδικά. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης θα αποφασίσεις αυτό που σε συμφέρει και πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο για εσένα αλλά και για αυτούς που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα, νέες αφίξεις στον ορίζοντα που θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα δεις ότι όχι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά πολύ περισσότερο ο χαρακτήρας ενός ατόμου, θα σε κάνει να καψουρευτείς δυνατά μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Αφέσου στο ένστικτό σου και δεν θα βγεις χαμένος. Η περίπτωση θα είναι σαν μια παλιά διαφήμιση που έλεγε «από έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Αυτόν τον μήνα τα ψέματα τελείωσαν. Οι πολλές υποκλίσεις που έκανες ή σου έκαναν παίρνουν τέλος. Τώρα κοιτάς την ουσία των πραγμάτων, τώρα θες μόνο πράξεις και καθόλου λόγια. Κάποια παλιά απωθημένα που είχες δεν είναι κακό να τα βγάλεις από μέσα σου για να τελειώνουμε και με αυτά κι η κάμπια να γίνει πεταλούδα. Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει και δεν θα βγεις χαμένος. Ο επαγγελματικός τομέας ανοίγεται μπροστά σαν… νυμφομανής. Να φερθείς αναλόγως. Στα ερωτικά λίγο προσοχή, μπορεί σε αυτή σου την στιγμή καθώς εσύ ερωτοτροπείς με τα επαγγελματικά να σε παγιδέψουν και να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σε καθηλώσει. Βέβαια σαν σκορπιός και το χαρακίρι λύση είναι για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Οκτώβριος είναι λίγο πολύπλοκος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Από την μια τα επαγγελματικά σε μπερδεύουν με διάφορες επενδύσεις που θα σου προτείνουν κι από την άλλη αισθάνεσαι τόσο καλά που θέλεις να βγεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις παρέες σου και την σχέση σου. Επίσης, σου ξυπνάει μέσα σου ένα φιλανθρωπικό στοιχείο και θέλεις να βοηθήσεις όλους τους κατατρεγμένους. Φυσικά καλό κάνεις καλό θα πάρεις. Είσαι δυνατός και το εκπέμπεις. Θα δίνεις μόνο χαρά στους γύρω σου είτε είναι γνωστοί είτε όχι. Τα ερωτικά σου στο φουλ σε φλερτάρουν και δεν περνάς απαρατήρητος. Κι από την άλλη, ενώ όλα θα πηγαίνουν ρόλοι, εσύ θα πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου σε συμβουλές φίλων και συγγενών. Κάνε μόνον ό,τι λέει η καρδιά σου. Αυτή ξέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Είσαι έτοιμος για τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου; Είσαι έτοιμος για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο επαγγελματικό και προσωπικό που θα σε κάνει να πας πολλά βήματα παρακάτω; Ο μήνας Οκτώβριος δεν είναι απλώς ένα νέο ξεκίνημα, είναι αλλαγή σελίδας . Στα επαγγελματικά θα αλλάξει ο τρόπος που έβλεπες τα πράγματα μέχρι σήμερα. Ίσως να βρεις νέους τρόπους και να βγάλεις περισσότερα με λιγότερο κόπο. Στα ερωτικά πρέπει να απαλλαγείς από βαρίδια. Ίσως μια νέα περιπέτεια να σε κάνει να θυμηθείς ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, ίσως μεγαλύτερο από αυτό που φανταζόσουν. Δεν σε δεσμεύει κανείς στον αριθμό  των συντρόφων ειδικά αυτή την εποχή, φτάνει να έχεις τις σωστές αντιδράσεις με τους ανάλογους συντρόφους. Μπορεί να είσαι φτιαγμένος για να είσαι στην κορυφή αλλά η μοναξιά της κορυφής αυτήν την περίοδο δεν σου ταιριάζει καθόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο μήνας Οκτώβριος θα έλεγε κανείς ότι είναι ο μήνας με τα πολύ καλά νέα σε όλους τους τομείς. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται έτσι όπως σου αξίζει. Ό,τι έδωσες θα πάρεις και με το παραπάνω. Σίγουρα θα είσαι πολύ δραστήριος και δεν θα χάνεις καμία ευκαιρία που μπορεί να σε εξελίξει επαγγελματικά. Ένα πράγμα που θα συμβεί αυτόν τον μήνα θα είναι και η επιστροφή φίλων που για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί. Πρέπει να θυμάσαι ότι εσύ από τους καλούς φίλους παίρνεις πολλή δύναμη. Στα ερωτικά αν δεν έχεις χτυπήσει το τζακ ποτ, τώρα που με διαβάζεις να είσαι σίγουρος ότι είναι ζήτημα ημερών να βρεθεί μπροστά σου ο άνθρωπος που θα σε κάνει να χαμογελάς με ποικίλους τρόπους.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο μήνας αυτός είναι λίγο παραπλανητικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Δηλαδή σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά ο Δίας στον Κριό δημιουργεί ιδανικές καταστάσεις, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο θέλεις να πιστεύεις. Επίσης προσοχή να μην σε εξαπατήσουν. Κράτα μικρό καλάθι και δεν θα χάσεις . Ο μήνας αυτός κρύβει παγίδες . Επίσης καλό θα είναι να προσέχεις και στα ερωτικά. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που τους βλέπεις στο πανί του κινηματογράφου. Εκεί ο άλλος είναι θεόρατος άλλα παίζει ρόλο χόμπιτ, μην πας για τον Κούρκουλο και πάρεις τον Φρόντο, μην πας για την Μόνικα Μπελούτσι και πάρεις μια ξαδέρφη των 7 νάνων. Προσοχή δεν είναι η εποχή για να βολευτείς σε μια κατάσταση. Χτίσε το μέλλον σου τούβλο τούβλο, αποφεύγοντας τα… τούβλα.

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: UNSPLASH ELENA MOZHVILO)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023