Οι “Αγριες Μέλισσες” επιστρέφουν – Οι πρώτες φωτογραφίες

JUST NOW

Οι “Αγριες Μέλισσες” επιστρέφουν – Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ποζάρουν στον φακό χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι.

10.05.2020 | 12:19

To “Μένουμε Σπίτι” έγινε “Μένουμε Ασφαλείς” και η ζωή, σιγά-σιγά και με προσοχή επανέρχεται σε μία καινούρια κανονικότητα.

Αυτή η κανονικότητα επηρεάζει και την τηλεοπτική πραγματικότητα καθώς οι αγαπημένες σειρές ξεκινούν τα γυρίσματα για να καταφέρουν να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη και να γεμίσουν τα βράδια μας με έρωτες, ίντριγκες, μυστικά και πάθη.

Σε αυτό το πλαίσιο οι “Άγριες Μέλισσες” μπήκαν σε διαδικασία παραγωγής με στόχο την κατανάλωση αφού μετά από την αναγκαστική παύση πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν να δουν τις περιπέτειες των αγαπημένων τους ηρώων να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους.

Οι πρωταγωνιστές/ συντελεστές των “Άγριων Μελισσών” μαζεύτηκαν και οι πρωταγωνιστές μοιράστηκαν την χαρά και την επανένωση μέσω των social media.

H ανάρτηση της Ελένης Καρακάση έξω από τα Kάππα Studios δείχνει την χαρούμενη παρέα ετοιμοπόλεμη και ενθουσιασμένη.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Σαμόλη: Δημήτρης Σαμόλης: Οι «Αγριες Μέλισσες», ο έρωτας και το μέλλον με την Θεοδοσία

Η λεζάντα γράφει: “Η χαρά δεν κρύβεται!!!!βγηκαν οι μάσκες μόνο για να αποτυπωθούν τα χαμόγελα μας στη φωτογραφία!!!!Ποσο μου λείψατε Μελισσακια!!!!ποσο μου έλειψε το γύρισμα,η δουλειά μας!!!!
Σήμερα το test και Δευτέρα αρχίζουμε γυρισματα!!! Υπεύθυνος φυσικά για τη Φωτο ο παπαΓρηγορης πιο γνωστός ως παπαselfie!!!”.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη: Λεωνίδας Κακούρης: Οι δολοπλοκίες του Δούκα και η ζωή στο σπίτι

Την ίδια στιγμή η Μαρία Κίτσου μοιράστηκε το δικό της story με επιπλέον ενθουσιασμό και χαμόγελο γράφοντας “αρχίζουμε!!”.

Διάβασε όλα τα νέα για τις  “Αγριες Μέλισσες” 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version