ΠΡΟΦΙΛ

Τι είναι το Asisters.gr;

Είναι η είσοδος της Γωγώς και της Μαίρης Αυγερινοπούλου, στο χώρο του internet, είναι η πρόταση, το νέο εγχείρημα δύο δυναμικών, έγκριτων δημοσιογράφων με πολλά «χιλιόμετρα» στην πολυετή πορεία τους, στο χώρο των εφημερίδων, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των εντύπων.

Είναι η «πάσα» για επιτυχία από το απόλυτο «δίδυμο». Οι «sisters» όπως τις αποκαλούν, είναι αυτές που δημιούργησαν το πιο επιτυχημένο εβδομαδιαίο περιοδικό , το «Hello», ανοίγοντας μία νέα αγορά στη διαφήμιση δημιουργώντας ταυτόχρονα και μία νέα κατηγορία περιοδικών.

Είναι αυτές που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε πολύ σπουδαία πολιτιστικά γεγονότα και που χαίρουν μεγάλης αναγνώρισης ακόμα και από τους πιο πιστούς… αντιπάλους τους!

Το Asisters.gr είναι ένα ποικίλο ενημερωτικό website που αφορά στη σύγχρονη γυναίκα και όχι μόνο που θέλει να γνωρίζει για ό, τι νέο «τρέχει» στο χώρο του Πολιτισμού (θέατρο, σινεμά, βιβλία, εκθέσεις, συναυλίες), της μόδας, της ομορφιάς, των trends, του well being, του travel & food, που θα συστήνει προσωπικότητες που ξεχωρίζουν αλλά και άλλων που έχουν διαγράψει ήδη τη δική τους ιστορία.

Στόχος του Asisters.gr είναι να γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια όλων.