ΟΜΟΡΦΙΑ

Η SYMMETRIA αλλάζει ξανά τον ορισμό της αισθητικής

Το όνομα SYMMETRIA είναι συνδεδεμένο με την πρωτοπορία, αφού εδώ και 15 χρόνια, έχει πάντα να προτείνει κάτι ανατρεπτικό.

asist team
Asist Team /
Η SYMMETRIA αλλάζει ξανά τον ορισμό της αισθητικής

Όταν το 2005 η SYMMETRIA άνοιξε τις πόρτες της στον μοναδικής αισθητικής χώρο στο Χαλάνδρι, η ελάχιστα επεμβατική προσέγγιση στην αισθητική ιατρική ήταν μία πρωτοποριακή κίνηση.

Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Τα καυτά φιλιά τους μαρτυρούν την επανασύνδεσή τους
Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Τα καυτά φιλιά τους μαρτυρούν την επανασύνδεσή τους

Ωστόσο, η φιλοσοφία “Minimum Intervention, Maximum EffectTM” του δημιουργού της SYMMETRIA, πλαστικού χειρουργού Δρ. Νίκου Μεταξωτού, MD, PhD, Διδάκτωρα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, αποδείχτηκε προφητική, καθώς οι τάσεις και οι εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, οδηγούν ακριβώς εκεί: στις λιγότερο επεμβατικές μεθόδους.

 

Η SYMMETRIA στα 15 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της, παρέχει με συνέπεια κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, γεγονός που έχει λάβει διεθνή αναγνώριση, όπως αποδεικνύουν τα βραβεία που έχει λάβει: Best Clinic Award 2015, European Quality Award 2016, Best Medical Practice Award 2018 και Patient Service Award 2018. Παράλληλα, έχει προταθεί από το βρετανικό περιοδικό Tatler και άλλα διεθνή έντυπα, ως μία από τις κορυφαίες κλινικές ομορφιάς στον κόσμο.

Μία ακόμη απόδειξη της επιτυχίας της, είναι η ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της SYMMETRIA σε διεθνές επίπεδο και συγκεκριμένα με κλινικές στην Αντίμπ, τη Βαρκελώνη, τη Ζυρίχη, το Λονδίνο, το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, καθώς και με το Divani Apollon Palace & Thalasso στον ξενοδοχειακό χώρο.

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής της, η SYMMETRIA εφαρμόζει εξατομικευμένα πρωτοποριακά πρωτόκολλα, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου και δίνουν λύσεις στην αντιγήρανση, την αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος και τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Dr. Age: Μία διαφορετική προσέγγιση στο χώρο της ομορφιάς

Πνεύμα ανήσυχο, ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός είναι ο ένας από τους βασικούς δημιουργούς της ανατρεπτικής μάρκας προϊόντων περιποίησης Dr. Age, με συνεργάτη τoν Δημήτρη Κατσαχνιά, ιδρυτή της AIR Paris, εταιρείας γνωστής για την δημιουργία και ανάπτυξη διεθνών μαρκών.

Η Dr. Age, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, εισάγει μία νέα άποψη στο χώρου του καλλυντικού, εμπνευσμένη από τον τρόπο λειτουργίας των πλαστικών χειρουργών. Είναι η πρώτη σειρά περιποίησης που στοχεύει στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου, μέσω επαναστατικών προϊόντων και πρωτοκόλλων.

 

Εφαρμόζει τον «κανόνα των τριτημορίων», μία νέα γεωγραφία του προσώπου και τα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί με πολύ στοχευμένη δράση σε κάθε πρόβλημα και στην περιοχή όπου αυτό εντοπίζεται. Μάλιστα, η σειρά Dr. Age ήταν finalist σε τέσσερις κατηγορίες στα Pure Beauty Global Awards 2020, τα οποία αναδεικνύουν τις πιο πρωτοποριακές μάρκες και προϊόντα στην αγορά.

 

SANITIZED PROTOCOLS: Σημασία στην ασφάλεια

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της υγείας στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε, ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός ήταν, επίσης, ο εμπνευστής των SANITIZED PROTOCOLS, μία ενέργεια που ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία τριών ακόμη καταξιωμένων πλαστικών χειρούργων: του Dr. Henry Delmar – κλινική Delmar (Γαλλία), της Dr. Angelica Kavouni-Ion (Αγγλία) και του Dr. George Stergiou – Urania Praxisklinik (Ελβετία).

Πρόκειται για μία διεθνή πρωτοβουλία, που αποτελεί κατευθυντήρια γραμμή ως προς τα μέτρα ασφαλείας και κανονισμών υγιεινής σε χώρους παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και ομορφιάς, στην περίοδο μετά τον κορονοϊό και έχει σχεδιαστεί με άξονα τέσσερις θεμελιώδεις πυλώνες δράσης (Protect, Test, Instruct, Reassure).


SYMMETRIA Prime Spots

Συμπληρώνοντας φέτος 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, η SYMMETRIA ξεκινάει ένα καινούργιο project, τα Prime Spots, δηλαδή μικρούς, ευέλικτους χώρους συνεργατών, όπου θα μπορούν να πραγματοποιούνται από συνεργάτες πρωτόκολλα για το πρόσωπο και το σώμα, σχεδιασμένα από το επιστημονικό προσωπικό της SYMMETRIA.

Τα πρωτόκολλα προσώπου επικεντρώνονται κυρίως στην αναζωογόνηση, σύσφιξη, ενυδάτωση και αποχρωματισμό του δέρματος, ενώ τα πρωτόκολλα σώματος στοχεύουν στη διαχείριση του σωματικού βάρους, με έμφαση στη λιπόλυση και την απώλεια πόντων.

Με απλά βήματα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του Prime Spot, σε συνεργασία πάντα με τη SYMMETRIA, εξασφαλίζοντας σύνδεση με ένα επιτυχημένο διεθνές brand και προβάλλοντας την επιχείρησή του.

 

INTERVIEW

Μαρία Παναγοπούλου: Το νέο της βιβλίο στην εποχή του…glitter!

Μαρία Παναγοπούλου: Το νέο της βιβλίο στην εποχή του…glitter!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 22/04/2021
Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να ασχολείται σοβαρά με τίποτα πέραν του εάν ξύπνησα κι αναπνέω»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να ασχολείται σοβαρά με τίποτα πέραν του εάν ξύπνησα κι αναπνέω»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 13/04/2021
Άννα Ψαρούδα Μπενάκη: «Ο ανταγωνισμός στην πολιτική είναι σκληρός κι άνισος απέναντι στις γυναίκες»

Άννα Ψαρούδα Μπενάκη: «Ο ανταγωνισμός στην πολιτική είναι σκληρός κι άνισος απέναντι στις γυναίκες»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/03/2021

TRENDING

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιορτάζει!

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιορτάζει!

Γωγώ Αυγερινοπούλου 13/04/2021
Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από τα ρούχα της

Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από τα ρούχα της

Γωγώ Αυγερινοπούλου 09/04/2021
Θοδωρής Αθερίδης: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Θοδωρή jr

Θοδωρής Αθερίδης: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Θοδωρή jr

Μαίρη Αυγερινοπουλου 07/04/2021