Τζέραρντ Μπάτλερ: Δείπνο προς τιμήν του στην Σπάρτη

JUST NOW

Τζέραρντ Μπάτλερ: Δείπνο προς τιμήν του στην Σπάρτη

Λίγο πριν κρατήσει την Ολυμπιακή Φλόγα, ο σταρ του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ, έφτασε στη Σπάρτη όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Πέτρος Δούκας.

13.03.2020 | 11:09

Ο διάσημος Σκωτσέζος ηθοποιός– που έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες όπως οι «300» και το «P.S. I Love You» –  έφτασε χθες στην Σπάρτη μαζί με την επίτιμη Πρέσβη της Πόλης Ρόη Δάναλη – Αποστολοπούλου και τον Βασίλη Αποστολόπουλο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Με Χολιγουντιανό αέρα ο Τζέραρντ Μπάτλερ έφτασε σε εστιατόριο όπου δόθηκε προς τιμήν του δείπνο. Κομψός και χαμογελαστός έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις, το χαμόγελό του δεν έφυγε ποτέ από τα χείλη του, ενώ δεν σταμάτησε να χαιρετά όσους θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ο διεθνής σταρ ήρθε στη χώρα μας προσκεκλημένος του Δήμου Σπάρτης και θα είναι σήμερα λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020! Άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει πως “είναι Έλληνας στην καρδιά”.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Σπάρτης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των Τζέραρντ Μπάτλερ και του σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιού Μπίλι Ζέιν,  που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «Titanic», «Back to the Future». Στο δείπνο παρευρέθηκαν ακόμη οι παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών του Χόλιγουντ:  Τζιάνι Νουνάρι και Άλαν Σίγκελ, καθώς και μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

(Φωτογραφία εξωφύλλου: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μπίλι Ζέιν)

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version