Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Το δώρο τους, που συγκίνησε ένα 8χρονο αγόρι

JUST NOW

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Το δώρο τους, που συγκίνησε ένα 8χρονο αγόρι

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον,  έστειλαν δώρο μια… γραφομηχανή, μάρκας Corona, σ’ ένα 8χρονο αγόρι από το Κουίνσλατ, που υφίσταται μπούλινγκ λόγω του ονόματός του, Κορόνα Ντε Βρις.

23.04.2020 | 17:47

Μία επιστολή από τον 8χρονο Κορόνα Ντε Βρις – που δέχεται εκφοβισμό λόγω του ονόματός του, ίδιο με εκείνο του ιού – προς τον Τομ Χανκς, ήταν αρκετή για να ευαισθητοποιήσει τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό και να του κάνει δώρο, μία δική του γραφομηχανή, μάρκας Corona.

Ο μικρός Κορόνα, που ζει στο Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, είχε μάθει πως ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα, στο παραλιακό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις για COVID-19.

Στην επιστολή του, ο 8χρονος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άκουσα τα νέα πως εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορονοϊό. Είστε εντάξει;  Αγαπώ πολύ το όνομά μου, όμως τα παιδιά στο σχολείο με αποκαλούν κοροϊδευτικά κορονοϊό, πράγμα  που με κάνει να νιώθω λύπη και οργή».

Ο Αμερικανός ηθοποιός απάντησε στον μικρό Αυστραλό με μία επιστολή, που την είχε γράψει σε μια γραφομηχανή, μάρκας Corona, την οποία και του δώρισε. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νοιώσουμε τόσο  υπέροχα. Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα. Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει. Εσύ, ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί και χρησιμοποίησέ τη για να μου απαντήσεις».

Στο τέλος της επιστολής ο Τομ Χανκς πρόσθεσε χειρόγραφα: «Υ.Γ. Έχεις ένα φίλο, ΕΜΕΝΑ».

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version