To tweet του Μητσοτάκη για την απαγόρευση κυκλοφορίας

JUST NOW

To tweet του Μητσοτάκη για την απαγόρευση κυκλοφορίας

«Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορονοϊό».

23.03.2020 | 14:20

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απαγόρευση κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα της «άσκοπης μετακίνησης» ο Πρωθυπουργός μοιράζεται ένα tweet στο οποίο γράφει:

«Από σήμερα ισχύει ο αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορωνοϊό. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στον ελληνικό πληθυσμό.

Στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός τόνισε:

«Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας. Που, όμως, πρέπει να γίνει εγκαίρως, για να μην γίνει μάταιο. Γιατί ο χρόνος δεν μετριέται, πλέον, σε μέρες, αλλά με ώρες. Και απαιτούνται τολμηρές και γρήγορες πρωτοβουλίες» και συμπλήρωσε «Το Κράτος οφείλει κατά το Σύνταγμα να μεριμνά για την υγεία των πολιτών και να παρεμβαίνει όταν η άσκηση της ατομικής ελευθερίας υπερβαίνει τον συνταγματικό της σκοπό και απειλεί την κοινωνία».

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version