Στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

JUST NOW

Στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Περιπέτεια υγείας για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος μεταφέρθηκε την Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού.

03.11.2020 | 11:38

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του την Κυριακή το βράδυ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Λαμίας, με συμπτώματα υψηλού πυρετού και δύσπνοιας. Η διάγνωση των γιατρών ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού και του συνέστησαν να κάνει και μοριακό τεστ για κορονοϊό γιατί τα rapid τεστ δεν είναι 100% ακριβή.

Οι γιατροί θεώρησαν πως ο ηθοποιός πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο έως και την Παρασκευή, ωστόσο ο Απόστολος Γκλέτσος πήρε εξιτήριο υπ’ ευθύνη του και πήγε σπίτι του όπου θα παρακολουθείται στενά, ενώ θα επαναλάβει το τεστ κορονοϊού για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» θα ταξίδευε σήμερα για την Κύπρο, λόγω γυρισμάτων του σίριαλ. Φυσικά λόγω της κατάστασής του κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ενώ αν το επαναληπτικό τεστ δείξει θετικό θα πρέπει να ιχνηλατήσουν για κορονοϊό τους υπόλοιπους συντελεστές του σίριαλ καθώς και τους οικείους αυτών.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version