SPOILER- «Άγριες Μέλισσες»: Η Ανέτ απειλεί τον Δούκα!

JUST NOW

SPOILER- «Άγριες Μέλισσες»: Η Ανέτ απειλεί τον Δούκα!

Για ακόμα μία φορά, η πέτρα του σκανδάλου, στις "Άγριες Μέλισσες" είναι ο Δούκας. Θα πείτε αυτό «δεν είναι είδηση» καθώς και να θέλουν να αγιάσουν οι κάτοικοι του Διαφανίου, ο Δούκας αν δεν τα έχει όλα δικά του δεν πρόκειται να ησυχάσει.

23.04.2021 | 17:43

Τώρα όμως έχει εναντίον του, σχεδόν όλη του την οικογένεια. Και δεν αναφερόμαστε στον Νικηφόρο, που ούτως ή άλλως η σχέση τους δεν υφίσταται πλέον, αλλά τον Κωνσταντή που τώρα πια βλέπει με άλλα μάτια τη συμπεριφορά του πατέρα του, την Ανέτ η οποία ζητά ανταλλάγματα για να μην αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη, αλλά και την μοναχοκόρη του Πηνελόπη η οποία το σκέφτεται πολύ σοβαρά να βοηθήσει τον πρώην σύζυγό της, τον Εισαγγελέα που μαζί με την αστυνομία θέλουν να ξεσκεπάσουν τον Δούκα.

Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και ο Μιλτιάδης, ο οποίος ζει και αναπνέει μόνο για να νικήσει τον «τύραννο» όπως χαρακτηρίζει τον αδελφό του.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς το σίγουρο είναι ότι θα ολοκληρωθεί κρατώντας σε πολύ υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version