«Πέτα την Φριτέζα»: Η επιστροφή της Τζένης Μπότση και τα λουλούδια του Γιάννη Μπέζου

JUST NOW

«Πέτα την Φριτέζα»: Η επιστροφή της Τζένης Μπότση και τα λουλούδια του Γιάννη Μπέζου

Η Φάλον επιστρέφει για να τους...καταστρέψει.

18.02.2020 | 16:10

Η Τζένη Μπότση, η Φάλον  της επιτυχημένης σειράς του Αντ1 «Πέτα την Φριτέζα», επιστρέφει για την… καταστροφή. Η αγαπημένη ηθοποιός, αφού έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο και υγιέστατο κοριτσάκι, παίρνει και πάλι το «καλλιτεχνικό της όπλο».

Αφού «εξαφανίστηκε» από την σειρά, η εξαιρετική και αγαπημένη του κοινού, Φάλον, έρχεται για να διαλύσει τον έρωτα του Αντρέα για τη Λούνα.

Τι και αν τους ένωσε Ο Θεός και ο παπάς εις σάρκα μία; Η Φάλον θέλει να φέρει την καταστροφή ανάμεσα στο ζευγάρι και να κάνει το δικό της. Ποιο είναι αυτό; Θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες που θα εισβάλλει- εκ νέου- στο σήριαλ για ένα και μόνο επεισόδιο.

Τα γυρίσματα έγιναν με πολλή αγάπη και διάχυτη…τρυφερότητα για την επιστροφή της αγαπημένης συναδέλφου και νέας μαμάς ενώ ο Γιάννης Μπέζος  υποδέχτηκε την Τζένη Μπότση  με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ο διευθυντής προγράμματος του Αντ1, Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε -κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του καναλιού-ότι η σειρά «Πέτα την Φριτέζα» θα συνεχίσει και για τρίτη  τηλεοπτική σεζόν. Πολλά θα συμβούν -να ξέρετε- και μέσα στα πολλά και ωραία θα είναι και η επιστροφή της Τζένης Μπότση.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version