Παντρεύτηκε η Κλέλια Χατζηιωάννου

JUST NOW

Παντρεύτηκε η Κλέλια Χατζηιωάννου

Η Κλέλια Χατζηιωάννου, η Κύπρια δισεκατομμυριούχος, μέτοχος στην EasyJet, που ιδρύθηκε από τον αδελφό της, Στέλιο, με ιδιοκτησίες συνολικής αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως στο Μονακό, την Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο, παντρεύτηκε χθες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Σκορίλα.

06.09.2021 | 18:03

Η Κλέλια Χατζηιωάννου παντρεύτηκε χθες βράδυ στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού τον αγαπημένο της, διευθυντικό στέλεχος της Wella Hellas, Κωνσταντίνο Σκορίλα.

Όπως η ίδια ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ο γάμος έγινε παρουσία λίγων και στενών φίλων λόγω της πανδημίας.

Η νύφη φορούσε μία εξαιρετική νυφική δημιουργία Laskaris, ο οποίος έντυσε υπέροχα και τα παρανυφάκια που ήταν τα παιδιά του ζευγαριού Άννα και Λουκάς καθώς κι η κόρη του Στέλιου και της Όρλας Χατζηιωάννου, Άρια.

Κουμπάρες ήταν η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, σύζυγος του αδελφού της νύφης Πολύ Χατζηιωάννου και η  επιστήθια φίλη του ζευγαριού Ντόρα Πάλλη.

Οι μπομπονιέρες δια χειρός Λιάνας Βουράκη ήταν ένα μεταλλικό πιάτο σε σχήμα ορχιδέας με τα μονογράμματα του ζευγαριού.

(Από τον εντυπωσιακό διάκοσμο του τραπεζιού)

 

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο πολύ όμορφο σπίτι του ζευγαριού στο Παλαιό Ψυχικό, όπου τραγούδησε η μοναδική κι απαστράπτουσα Άννα Βίσση.

Από εμάς βίον ανθόσπαρτον!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version