Πάνος Νάτσης:  Έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή

JUST NOW

Πάνος Νάτσης:  Έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή

Μία στιγμή, μία παραβίαση-που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από ποιον έγινε- και σταμάτησε η ζωή του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, που έσβησε στην άσφαλτο στα 31 του χρόνια.

29.01.2022 | 14:40

Ο Πάνος Νάτσης, οδηγούσε τη μηχανή του την ώρα που συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του από το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ο Πάνος Νάτσης τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στην παράσταση συνόλου στο  θέατρο «Ήβη» στο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να …σηκώσει το χέρι του».

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τεράστια θλίψη και πόνο στους συμπρωταγωνιστές του καθώς και σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Πάνος Νάτσης, γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Πολύ κρίμα κι άδικο ένα ακόμα νέο παιδί να χάνεται στην άσφαλτο.

Τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version