«Μένουμε Σπίτι»: Οι διάσημοι Έλληνες «παίρνουν» θέση για τον κορονοϊό

JUST NOW

«Μένουμε Σπίτι»: Οι διάσημοι Έλληνες «παίρνουν» θέση για τον κορονοϊό

Όλοι μας καλούν να καθίσουμε στο σπίτι.

13.03.2020 | 16:05

Τη στιγμή που η καθημερινότητα αλλάζει και ο κόσμος έχει μετατραπεί σε μία μεγάλη «φυλακή», ο κορονοϊός συνεχίζει να βάζε τους δικούς του κανόνες.

Το «Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα και η προσπάθεια της κυβέρνησης να περιοριστούμε και να «σωθούμε». Το υπουργείο Υγείας ξεκίνησε την καμπάνια στόχο έχει να καθίσουμε αναπαυτικά και με ασφάλεια στο σπίτι  μας.

Το κλείσιμο όλων των σχολείων, των  θεάτρων, των  κινηματογράφων και  των χώρων μαζικής εστίασης μοιάζει να μην πτοεί όλους εμάς που ναι μεν μπορεί να μείνουμε στο σπίτι αλλά την ίδια στιγμή ρίχνουμε κλεφτές ματιές και ψάχνουμε τρόπο να βγούμε και να διασκεδάσουμε, δράση και αντίδραση λοιπόν.

«Μένουμε σπίτι»

Διάσημοι Έλληνες συμβάλλουν με τον τρόπο τους και προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο μέσω των social media ζητώντας να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε υγιείς.

Δέσποινα Βανδή

Σμαράγδα Καρύδη

Δανάη Μπάρκα

Τόνια Σωτηροπούλου

Θοδωρής Αθερίδης

Αποστόλης Τότσικας

Εύα Αντωνοπούλου

Βίκυ Σταυροπούλου

Σάκης Ρουβάς

 

Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ανέβασε τη φωτογραφία που απεικονίζει ένα σπίτι που πάνω γράφει «Μένουμε Σπίτι» και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας».

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version