Κωνσταντίνος Αργυρός- Ελένη Φουρέιρα: Η επόμενη συνεργασία τους

JUST NOW

Κωνσταντίνος Αργυρός- Ελένη Φουρέιρα: Η επόμενη συνεργασία τους

Την Παρασκευή 29 Μαϊου το βράδυ ανήκει σε ένα μουσικό δίδυμο- φωτιά.

15.05.2020 | 20:20

Σήμερα στις 23:00 έχουμε τηλεοπτικό ραντεβού με τις ΜΕΛΙSSES στο Mega.  Οι μουσικές βραδιές στο Μεγάλο Κανάλι συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον σε μία εκπομπή που τα έχει όλα. Κέφι, καλά τραγούδια, ωραίες ερμηνείες, συγκίνηση, συναντήσεις και όλα όσα χρειάζονται για μία ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι.

Την ερχόμενη Παρασκευή- 22 Μαΐου–  έρχεται στις οθόνες μας η υπέροχη Νατάσα Θεοδωρίδου παρέα με τον Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Παντελή Καναράκη και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Οι ωραίες μουσικές συναντήσεις συνεχίζονται και την Παρασκευή 29 Μαΐου με ένα καλεσμένο που κάνει εντύπωση  και έχει μεγάλη πέραση σε όλες τις ηλικίες.

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα έρθει στο σπίτι των τηλεθεατών «φορτωμένος» με τραγούδια, επιτυχίες, αμείωτο κέφι και διάθεση για μία μουσική- τηλεοπτική- συναυλία που, όπως λέγεται, θα ενθουσιάσει.

Μαζί του θα είναι η πιο περιζήτητη, πολυσυζητημένη και ξεχωριστή pop star, η εξαιρετική Ελένη Φουρέιρα. Περισσότερες εκπλήξεις ετοιμάζονται και αυτό που θα προβληθεί, από την συχνότητα του Mega, θα είναι μία υπέροχη μουσική βραδιά για όλα τα γούστα.

Η μουσική έχει βρει το τηλεοπτικό της σπίτι και το τραγούδι… καλά κρατεί.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version