Η Άνια Τέιλορ-Τζόι του «The Queen’s Gambit» φωτογραφίζεται με Celia Kritharioti

JUST NOW

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι του «The Queen’s Gambit» φωτογραφίζεται με Celia Kritharioti

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης, η Άνια Τέιλορ-Τζόι φωτογραφίζεται με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε παλ αποχρώσεις, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

12.11.2020 | 18:10

Η 24χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, με καταγωγή από την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, πρωταγωνιστεί στο πολυσυζητημένο «The Queen’s Gambit», τη Νο1 σειρά του Netflix, που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Λίγο πριν παρουσιαστεί στην εκπομπή «Ζωντανά με την Kelly και τον Ryan», η Άνια Τέιλορ-Τζόι έκανε τα φλας στην 5η Λεωφόρο να αστράψουν και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν με ένα άκρως εντυπωσιακό high fashion bow φόρεμα, σε παλ αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου. Ένα φόρεμα με τεράστιους φιόγκους, σε ροζ, φιστικί και άσπρο, σε μία extra girly εμφάνιση.

Επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο Celia Kritharioti έλεγε… πολλά, προτίμησε να έχει τα μαλλιά της ένα ανάλαφρο σινιόν και το συνδύασε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μπριγιάν και ένα μικρό παντατίφ στο λαιμό. Το μακιγιάζ της τήρησε τις επιταγές της μόδας: κόκκινο φωτεινό κραγιόν και πολύ eyeliner στα μάτια.

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι δείχνει να είναι μία ηθοποιός που ήρθε για να μείνει. Αρχικά έγινε γνωστή για τις εμφανίσεις της στη φανταστική σειρά «Atlantis», ενώ πρωταγωνίστησε και στην ταινία τρόμου «The Witch», για την οποία απέσπασε αρκετές διακρίσεις. Έχει παίξει επίσης στο «Peaky Blinders» και αργότερα πρωταγωνίστησε στο «Emma».

H Άνια Τέιλορ-Τζόι στο «The Queen’s Gambit». (Φωτογραφία: Phil Bray/Netflix © 2020)

Τώρα, στο «The Queen’s Gambit», που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, ερμηνεύει το ρόλο της Μπεθ Χάρμον, της μυστηριώδους σκακίστριας που είναι συνάμα και η επιτομή της κομψότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε να δείτε από (αρκετά) κοντά τα κοστούμια του «The Crown» και του «The Queen’s Gambit»

Σε σκηνή από το «The Queen’s Gambit». (Φωτογραφία: Phil Bray/Netflix © 2020)

Πέρα από τα εύσημα που δέχθηκε για το ταλέντο της στην υποκριτική και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η σειρά «Queen’s Gambit», η ηθοποιός απέσπασε και διθυραμβικά σχόλια, για την άκρως εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti Couture που επέλεξε για την περίσταση.

Κεντρική φωτογραφία: Netflix

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version