Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά στην Κική Δημουλά

JUST NOW

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά στην Κική Δημουλά

Ένα συγκινητικό video προς τιμήν της μεγάλης ποιήτριας που έφυγε από την ζωή του περασμένο Σάββατο.

24.02.2020 | 11:39

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε με τους φίλους στο instagram ένα υπέροχο βίντεο για να τιμήσει την μνήμη της Κικής Δημουλά.

Η σημαντική ερμηνεύτρια τραγουδά στην Κική Δημουλά την «Άνοιξη», από το άλμπουμ της «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ», σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και Σταμάτη Κραουνάκη και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.

«Την ώρα που κοιμάσαι τ’ απογεύματα, θα σηκωθώ να φύγω πριν ξυπνήσεις. την ώρα που θα μπαίνουν στο ραδιόφωνο του Ερυθρού Σταυρού οι αναζητήσεις», κάπως έτσι κατάφερε να συγκινήσει τότε τη γυναίκα- σύμβολο, την ποιήτρια της αλήθειας με τον πιο όμορφο τρόπο.

«Αχ Κική μου μοναδική, αγάπη μου, η παραγγελία σου έγινε… έτσι ξαφνικά όπως θα μπαίνει η Άνοιξη… Μάρτιος του 2019 στο Gazarte η Τώνια Δραγούνη «κατέγραψε» ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…» έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η 89χρονη Κική Δημουλά πέθανε το περασμένο Σάββατο και ώρα 17:56 μετά από μία σύντομη μάχη που έδωσε, νοσηλευόμενη μετά από ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το καλύτερο ξέπλυμα των κυττάρων μου, γίνεται στη σιωπή του βυθού»

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version