Έξαψη: Όλα ανατρέπονται

JUST NOW

Έξαψη: Όλα ανατρέπονται

Μία μόνο λέξη, φτάνει για να ανατρέψει ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα στην τηλεοπτική σειρά του Mega, "Έξαψη" που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη. Κι αυτό γιατί η Βίκυ οριοθετεί με μία λέξη τη σχέση της με τον βουλευτή. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

02.03.2021 | 14:30

Στο σημερινό επεισόδιο:

(Σοφία Μανωλάκου, Γιούλικα Σκαφιδά, Πάνος Νάτσης)

Μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας με στόχο τη Βίκυ, βάζει, αυτή τη φορά, σε κίνδυνο τη Μαρίνα. Ο Μηνάς, μαθαίνει για την έξοδο του Τζώρτζη, από την φυλακή, και ψάχνει παντού να τον βρει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να διαχειριστεί το θυμό της Τζόυς, αλλά και την αδιαφορία της Εβίτας. Η Κλαίρη κατηγορεί το Γιάννο για την επίθεση, που δέχτηκε ο αδερφός της. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος, που μέχρι πίστευε για ένοχο είναι, στην πραγματικότητα, ο πατέρας της Βίκυς.

Στο αυριανό επεισόδιο:

(Αναστασία Παντούση)

Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας – Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μηνάς ανακρίνει τον Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο για τον εθισμό του με το ποτό. Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Τζόυ κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη.

(Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS. Κεντρική φωτογραφία: Ιωάννα Παππά- Τάσος Νούσιας)

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version