«Έξαψη»: Ο άσσος που κρατά στο μανίκι του ο Θάνος

JUST NOW

«Έξαψη»: Ο άσσος που κρατά στο μανίκι του ο Θάνος

Ανατροπές και κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη».

09.03.2021 | 12:51

Μετά την αποκάλυψη, τόσο στα κανάλια όσο και στην οικογένεια Αξιώτη, για τη σχέση Βίκυς – Τζώρτζη, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο για κανέναν. Οι σχέσεις των ηρώων ανατρέπονται, τα δεδομένα αλλάζουν και μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αναλυτικά τα επεισόδια της εβδομάδας:

Τρίτη 9 Μαρτίου

Ο Γιάννος ταξιδεύει στην Αθήνα, έτοιμος να διορθώσει τα λάθη του. Η Εβίτα, η Ίριδα και η Τζόυ, φτάνουν στο Ναύπλιο, μετά από παράκληση του Τζώρτζη. Στο μεταξύ η Μαρίνα και ο Μηνάς προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Η Μαρίνα αμφισβητεί, πλέον, την ενοχή του Τζώρτζη. Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη ονειρεύονται τη ζωή τους μαζί. Η Βάλια, σε μια βαθιά εξομολόγηση στον Κωστή, δείχνει να μετανιώνει για τα λάθη του παρελθόντος. Η είδηση για τη σχέση Βίκυς- Τζώρτζη σκάει σαν βόμβα, τόσο στα κανάλια, όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια Αξιώτη.

Τετάρτη 10 Μαρτίου

Η Βίκυ βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πέτρου. Η Ίριδα καταρρέει μετά τα τελευταία γεγονότα, ενώ ο Κωστής στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Γιάννος λέει στο Μηνά να πάρει τα ναρκωτικά από την Αγροικία, πριν να είναι πολύ αργά. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος πηγαίνουν στο Ναύπλιο για να αποσύρουν τη μήνυση κατά του Γιάννου. Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται. Ο Θάνος δίνει στη Μαρίνα μια πληροφορία που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Μια ξαφνική, μεγάλη έκρηξη, φέρνει τα πάνω κάτω.

«Έξαψη»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο Mega.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version