Εκδήλωση με «Πίστη» στα παιδιά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκδήλωση με «Πίστη» στα παιδιά

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο «Η Πίστη».

17.02.2020 | 15:23

Μια εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο που δίνουν το δικό τους γενναίο αγώνα ζωής, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, που ήταν η 15η  Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η Πίστη» στο ξενοδοχείο «Electra Palace Athens».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, οι βουλευτές Βασίλης Σπανάκης και  Άννα Καραμανλή, ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η δημοσιογράφος Έλλη Στάη.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών οι: Τάκης Ζαχαράτος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μέμος Μπεγνής. Το μουσικό μέρος ανέλαβε ο τραγουδοποιός Δήμος Αναστασιάδης ενώ η παιδική χορωδία της Γενναδίου σχολής ομόρφυνε ευχάριστα τη βραδιά.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, που συντόνισε η Μαργαρίτα Δρούτσα, ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Πίστη» Αναστασία Σταματέα – Βαρδουλάκη και ο καθηγητής ιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας ΕΚΠΑ Αντώνης Καττάμης.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version