Ατύχημα στις Άγριες Μέλισσες

WHAT'S HOT

Ατύχημα στις Άγριες Μέλισσες

Αναστάσης Ροϊλός: Το ατύχημα που τον… γύρισε στο σπίτι

22.12.2019 | 17:56

Είναι ο… παριζιάνικος αέρας που έχει γοητεύσει τον γυναικείο πληθυσμό; Είναι ο άνδρας ο σωστός που βάζει τα πράματα στη θέση του και κάνει τις γυναίκες να παραληρούν; Είναι ο… τσαμπουκάς που έχει απέναντι στον τηλεοπτικό του πατέρα (Λεωνίδα Κακούρη) και αποπνέει έναν αέρα εμπιστοσύνης; Ο,τι και να είναι ο Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός) από τις «Άγριες Μέλισσες» μόνο απαρατήρητος δεν περνά!

Φαίνεται όμως πως τον έφαγε το κακό το μάτι, αφού ο γοητευτικός ηθοποιός είχε- στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας- ένα ατύχημα στο δρόμο. Λάτρης των δίκυκλων, βρισκόταν στην Αττική οδό με τη μηχανή του όταν λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, εξαιτίας της βροχής, ο ταλαντούχος ηθοποιός γλίστρησε κι έπεσε στην άσφαλτο.

Τα γυρίσματα της σειράς είναι πολύωρα και καθημερινά. Ετσι ο Αναστάσης Ροϊλός ενώ κατευθυνόταν προς τα Σπάτα, κάποια στιγμή, λόγω του βροχερού οδοστρώματος, η μηχανή του έχασε τον έλεγχο, γλίστρησε κι έπεσε στο έδαφος. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός χτύπησε λίγο στον ώμο του και στο γόνατό, αλλά τίποτα το σοβαρό ώστε να χρειαστεί να διακομιστεί σε κάποιο νοσοκομείο. Ο Αναστάσης Ροϊλός επέστρεψε σπίτι του και πολύ σύντομα θα επιστρέψει και στα γυρίσματα της σειράς. Στις «Άγριες Μέλισσες» όπου μετά από μία μικρή διακοπή ολίγων ημερών – λόγω εορτών- η δράση, οι απαγορευμένοι έρωτες και τα μπερδέματα θα συνεχιστούν από τη νέα χρονιά.

Τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους και εμείς θα μάθουμε – μεταξύ άλλων- τι συνέβη στο κρεβάτι των μελισσών και της Ελένης όπου η Δρόσω οδήγησε τον Νικηφόρο. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020 που επιστρέφει η αγαπημένη σειρά…

Εμείς να του ευχηθούμε γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version