ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ στην Ελλάδα

JUST NOW

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ στην Ελλάδα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η οικογένεια Μπέκαμ στη χώρα μας, μαζί με τη νύφη τους Νίκολα Πελτζ.  

10.08.2020 | 16:10

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Asist.gr η οικογένεια Μπέκαμ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών .

Οι Μπέκαμ, θέλοντας να μην κάνουν γνωστή την παρουσία τους στη χώρα μας επέλεξαν μια περιοχή με λίγο κόσμο. Το Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Amanzoe» ήταν η ιδανική επιλογή γι’ αυτούς. Πρόκειται για ένα resort που επιλέγουν πολλοί διάσημοι, αλλά και βασιλικές οικογένειες, που επιθυμούν να παραμείνουν ινκόγκνιτο στη χώρα μας.

Το resort παρέχει πολυτέλεια υψηλών προδιαγραφών, τεράστιους  χώρους χαλάρωσης και ευεξίας και φυσικά επιλεγμένη και αυστηρή προστασία στους θαμώνες του.

Η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκονται εκεί μαζί με τα παιδιά τους Κρουζ, Ρομέο και Χάρπερ. Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο μεγάλος τους γιος, ο Μπρούκλιν, που τους ακολούθησε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ.

Η νύφη, φαίνεται πως έχει επιλέξει να βρίσκεται αρκετές ώρες με την πεθερά της Βικτώρια και μέχρι τώρα όλα δείχνουν πως οι δυο τους περνούν όμορφα.

Στα σχέδια της οικογένειας είναι μικρές κοντινές αποδράσεις προκειμένου να δουν τις ομορφιές της περιοχής. Φυσικά δεν θα παραλείψουν να πεταχτούν μέχρι… απέναντι τις Σπέτσες, το γραφικό ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version