Άννα Γουίντουρ: Στην Αθήνα με Celia Kritharioti

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άννα Γουίντουρ: Στην Αθήνα με Celia Kritharioti

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστριας σε ένα τετ-α-τετ με την «ιέρεια» της μόδας!

27.11.2019 | 14:29

Η «σιδηρά κυρία» της Vogue, Άννα Γουίντουρ που ο καταλυτικός ρόλος στο χώρο της μόδας παγκοσμίως και ο αμείλικτος χαρακτήρας της μεταφέρθηκε ακόμα και στο σινεμά, με την ταινία «Ο διάβολος φορούσε Prada» έφθασε στην Αθήνα, με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η ελληνική έκδοση της Vogue.

Σήμερα το πρωί και πριν πάει στο Μέγαρο όμως, ζήτησε να συναντήσει τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί το πρωινό τους στη σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεττανία. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον περασμένο Μάιο, όταν η Άννα Γουίντουρ είχε ζητήσει ρούχα του οίκου «Celia Kritharioti» για το θρυλικό Met Gala στη Νέα Υόρκη. Έκτοτε η σχέση μεταξύ των γυναικών είναι πολύ στενή και η παρουσία της Άννα Γουίντουρ στην Ελλάδα, στάθηκε αφορμή για την συνάντησή  τους. Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευαν οι δύο κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ.

 

 

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram: «Μεγάλη μου τιμή να βρεθώ με τη θρυλική Άννα Γουίντουρ με αφορμή την επίσκεψή της στην Αθήνα».

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version