«Άγριες Μέλισσες»: Ένας παλιός έρωτας της Λενιώς επιστρέφει στο Διαφάνι!

JUST NOW

«Άγριες Μέλισσες»: Ένας παλιός έρωτας της Λενιώς επιστρέφει στο Διαφάνι!

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων των «Άγριων Μελισσών» έχουν ξεκινήσει κι όσα θα διαδραματιστούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη σίγουρα θ’ αφήσουν άναυδους τους τηλεθεατές.

22.07.2021 | 17:31

Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Αntenna, φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές. Εκτός από τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης), το χωριό θα υποδεχτεί άλλον ένα νέο χαρακτήρα.

Νέο χαρακτήρα για τους τηλεθεατές, αλλά παλιό γνώριμο για τη Λενιώ, αφού εκείνη τον γνωρίζει πολύ καλά. Πρόκειται για τον Ζάχο, το γιο μιας γυναίκας που της στάθηκε όταν η μητέρα της πέθανε και ο Λάμπρος εγκατέλειψε το Διαφάνι.

Ο άντρας αυτός έμεινε δίπλα της, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και για ένα διάστημα λογοδόθηκαν. Δεν παντρεύτηκαν όμως γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι. Τώρα, εκείνος επιστρέφει στο χωριό και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της Λενιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρόλο του Ζάχου θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version