«Αγγελική»: Οι τηλεθεατές ρωτούν, οι πρωταγωνιστές απαντούν

JUST NOW

«Αγγελική»: Οι τηλεθεατές ρωτούν, οι πρωταγωνιστές απαντούν

Η πρώτη συνέντευξη της Μαίρης Μηνά και του Πάνου Βλάχου από τους τηλεθεατές, στο Instagram.

16.11.2020 | 20:22

Οι τηλεθεατές ρωτούν και οι πρωταγωνιστές της «Αγγελικής» απαντούν!

Οι πρώτες συνεντεύξεις δόθηκαν ήδη! Μαίρη Μηνά (Αγγελική) και Πάνος Βλάχος (Δημήτρης) απάντησαν, μέσω instagram, σε ερωτήσεις των τηλεθεατών.

Δείτε στα παρακάτω link τις απαντήσεις τους:

https://www.facebook.com/watch/?v=1630757097104322

https://fb.watch/1OaZnIid_f/

Να υπενθυμίσουμε ότι στα τέλη του Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί το 1ο Live Twitter Event με την σεναριακή ομάδα της σειράς του Alpha «Αγγελική», να απαντά στις ερωτήσεις των τηλεθεατών για το τι θα συμβεί στα προσεχή επεισόδια.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Ο Δημήτρης αναισθητοποιεί μια γυναίκα στο πάρκο με σκοπό να την κακοποιήσει αλλά πιάνεται στα πράσα. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δε θα φύγουν μαζί και εκείνη αντιδρά έντονα. Συμφωνούν να φύγει μόνη της, με τον όρο να βρει ο Μιχάλης στοιχεία για τον φίλο του Παύλου που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς. Ο Δημήτρης ζητάει από την Κατερίνα να μείνει μακριά του και η αντίδραση της τον αιφνιδιάζει.

Η Αγγελική δηλώνει την παραίτηση της και ο Στέφανος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, ενώ της αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε τη Τζένη. Η Αθηνά πιέζει τον Στέφανο να της μιλήσει για την ανάμειξή του στο μυστικό του Αργυρού και ο Μιχάλης συγκρούεται με τους γονείς του για την σχέση του με την Αγγελική. Η Σοφία κάνει έρωτα με τον Χάρη και το λέει στον Παύλο, πράγμα που τον βγάζει εκτός εαυτού. Τέλος, ο ερχομός ενός άντρα στο σπίτι των Αργυρών αποτελεί απειλή για τον Δημήτρη.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version