«Αγγελική»: Ο Στέφανος βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αγγελικής

JUST NOW

«Αγγελική»: Ο Στέφανος βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αγγελικής

Δύο νέα επεισόδια της «Αγγελικής» έρχονται αυτή την εβδομάδα στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

23.11.2020 | 08:00

Ο Στέφανος μαθαίνει για το βρώμικο παιχνίδι του Παύλου προκειμένου να τον παγιδεύσει και να πάρει εκείνος τα ηνία της επιχείρησης, η Όλγα παραδέχεται πως γνώριζε το μυστικό του Αργυρού και η Αθηνά την απολύει, ενώ νέες σημαντικές αποκαλύψεις κινδυνεύουν να βγουν στο φως σχετικά με το θάνατο του πατέρα της Αγγελικής.

Αναλυτικά τα επεισόδια:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Ο Στέφανος συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Μάκη ξεσπάει μπροστά στην Αγγελική, η οποία για άλλη μια φορά γίνεται το στήριγμά του. Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα του Γιωργάκη στο σχολείο, πιέζει την Σοφία η οποία βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα στην ανάγκη της για μια καινούργια αρχή και τον φόβο να χάσει τα παιδιά της.

Μία νέα επίσκεψη της Ελένης ταράζει την Όλγα η οποία δέχεται μεγαλύτερες πιέσεις από την Αθηνά για την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας. Η Κατερίνα ζητά από τον Δημήτρη να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους ενώ στον Θωμά παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα παλιό του απωθημένο. Η Όλγα παραδέχεται στην Αθηνά ότι ήξερε το μυστικό του Αργυρού, αλλά τόσα χρόνια δεν μιλούσε για να την προστατεύσει. Η Αθηνά καταλήγει να την απολύσει, κάτι που οδηγεί την Όλγα να αντιδράσει απρόβλεπτα και καταστροφικά για την ίδια.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Η Κατερίνα με τον Δημήτρη βρίσκουν την Όλγα αναίσθητη και προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 20+1 “εργαλεία” για να αντέξουμε το lockdown και όχι μόνον

Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Στο ρόλο του Παναγιώτη, ο Ανδρέας Νάτσιος.

«Αγγελική»: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον Alpha

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version