WELL BEING

Τελικά οι κοιλιακοί φτιάχνονται και εκτός γυμναστηρίου

Μεγάλη συζήτηση έγινε τις προάλλες για τους κοιλιακούς του Γιώργου Ασημακόπουλου, ενός από τους παίκτες που έχουν μπει φέτος στο «Survivor». Καθώς εκεί που όλοι πίστευαν ότι έλιωνε ολημερίς και ολονυχτίς στο γυμναστήριο, ήρθε το όνομα του Αθανάσιου Αθανασίου, του Έλληνα γιατρού που πραγματοποιεί λιπογλυπτική τελευταίας τεχνολογίας High Definition που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο σχεδιαστής. που επενδύει πολύ στο σώμα του. να αποκτήσει τους πιο τέλειους κοιλιακούς.

asist team
Δέσποινα Πετρίδου /
Τελικά οι κοιλιακοί φτιάχνονται και εκτός γυμναστηρίου

Ο Αθανάσιος Αθανασίου, είναι ένας από τους 10 γιατρούς παγκοσμίως που πραγματοποιούν την λιποαναρρόφηση High Definition

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

Όπως, μάλιστα, εξήγησε ο γιατρός, στην εκπομπή «Πρωνικό μου» και στη Φαίη Σκορδά «ο κλάδος της πλαστικής χειρουργικής είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος της ιατρικής. Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς κι αισθητικής, καθώς και το  lifestyle επιτάσσουν αθλητικά και γυμνασμένα σώματα αλλά και πρόσωπα που ακτινοβολούν υγεία. Όπως όλες οι τάσεις έτσι και αυτή, ξεκίνησε από το Χόλυγουντ. Εκεί αστέρες του κινηματογράφου αλλά και επιχειρηματίες διεθνούς φήμης όπως ο Bill Gates και ο Μark Zuckerberg προβάλουν όχι μόνο τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα αλλά και τη φυσική τους κατάσταση, το πρόγραμμα εκγύμνασης και γενικότερα το fitness lifestyle!

Τώρα πιο πολύ από ποτέ φαίνεται να γίνεται trend το «νους υγιής εν σώματι υγιή»

Είναι όμως αυτή η δύναμη προϊόν σκληρής προπόνησης και άσκησης; Σε ένα βαθμό σίγουρα είναι αλλά για τους απολλώνιους κοιλιακούς και τα «χαραγμένα» 6pack ευθύνεται η τεχνική Vaser® 4D High Definition! H πιο σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής.

Πραγματοποιείται από λίγους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Η αφαίρεση του λίπους γίνεται με αρχιτεκτονικό τρόπο με μια ειδική συσκευή υπερήχων, το Vaser®.  Με μεγάλη λεπτομέρεια εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς, στους δελτοειδείς, στην πλάτη και στα χέρια καταστρέφοντας εντελώς τα λιποκύτταρα.  Το σώμα γίνεται δυναμικό, αθλητικό και καλοσχηματισμένο σε μόλις λίγες ώρες!»

Ο Αθανάσιος Αθανασίου εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα. Έχοντας εκπαιδευτεί στο Beverly Hills δίπλα στους κορυφαίους πλαστικούς, δημιούργησε το Athens Beverly Hills Medical Group στην Αθήνα, όπου είναι το «κρυφό» σημείο συνάντησης γνωστών επιχειρηματιών και όχι μόνο από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι πραγματικά καταπληκτικά απορώντας κανείς πως μπορούν οι κοιλιακοί να είναι τόσο εμφανείς και εντυπωσιακοί! Ενδεδειγμένη για όσους διατηρούν ένα σταθερό βάρος και σχετικά ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, έρχεται να ενισχύσει και να αναδείξει τα «δύσκολα» σημεία!

Πλέον λοιπόν δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς στην Κολομβία ή την Αμερική για  υπέροχο σώμα καθώς ο Έλληνας Πλαστικός πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία τις μεταμορφώσεις αυτές.

Τα κέντρα Athens Beverly Hills σε Γλυφάδα και Κολωνάκι θυμίζουν σίγουρα ιατρεία βγαλμένα από το μέλλον εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και θεραπείες πρώτης γραμμής. Εκεί θα βρείτε, πέρα από το Vaser® 4D High Definition, το Αrgon Plasma, την θεραπεία σύσφιξης νέας γενιάς με τη μορφή ενέργειας πλάσματος! Αλλά και τα δημοφιλή booster ενέργειας REVIV που τονώνουν τον οργανισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και χαρίζουν ενέργεια και ζωτικότητα!

(Φωτογραφία εξωφύλλου: Γιώργος Ασημακόπουλος)

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021