ΣΕΞ

Στοματικό σεξ: Γιατί δεν σου το κάνει;

Γιατί σε μερικούς άνδρες δεν αρέσει να κάνουν στοματικό σεξ παρόλο που εκείνος απολαμβάνει τις δικές σου περιποιήσεις εκεί... κάτω;

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Στοματικό σεξ: Γιατί δεν σου το κάνει;

Αρκετοί είναι οι άνδρες οι οποίοι απολαμβάνουν από τη γυναίκα το στοματικό σεξ, αλλά δεν θέλουν να ανταποδώσουν. Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να κατέβουν εκεί κάτω χαμηλά και ν’ ασχοληθούν τετ α τετ μ’ αυτό που βλέπουν;

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

1. Σιχαίνεται: Nαι προφανώς και σιχαίνεται. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε το εξής απλό: Εσύ γιατί να μη σιχαίνεσαι; Δηλαδή πιο καθαρός είναι αυτός από σένα; Υπάρχουν μερικοί άνδρες που λένε ότι τα επίμαχα σημεία της γυναίκας είναι εσωτερικά ενώ του άντρα εξωτερικά, κάτι που τα διατηρεί φρέσκα και ευωδιαστά για περισσότερο χρονικό διάστημα. Και τότε, για ποιο λόγο όταν δεν έχει προηγηθεί έξοδος, και πηγαίνεις σπίτι του για ταινία, βρίσκει και πάλι δικαιολογία να μην το κάνει; Απλά αηδιάζει και μόνο στη σκέψη. Κόψτου κι εσύ το άλλο και θα δούμε αν θα λυγίσει.

2.Δεν ξέρει να κάνει: Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Όπως ακριβώς υπάρχουν γυναίκες που δεν ξέρουν να κάνουν το αντίστοιχο στον άντρα, έτσι υπάρχουν και αγόρια που δεν έχουν ιδέα πώς γίνεται! Αρχικά, να τους προτείνουμε να παρακολουθήσουν κάποια video που υπάρχουν άφθονα, μπας και διαφωτιστούν. Από την άλλη βέβαια, αν ο άντρας δε γουστάρει να το κάνει, και το κάνει εξαναγκαστικά, τότε μάλλον δε θα το κάνει και καλά. Και θα το κάνει τόσο κακά, που στο τέλος θα σε εκνευρίσει και απλά θα θέλεις να του χώσεις κλωτσιά.

3.Υπάρχουν κάποια αρσενικά εκεί έξω που έχουν το θράσος να δηλώσουν – θα το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται: Εκεί που βάζω το πέος μου δε θα ήθελα να βάλω τη γλώσσα μου!!! Και εδώ ερχόμαστε να ξεκαρδιστούμε και να τους πούμε ότι καλύτερο θα ήταν να κόψουν το σεξ γιατί μάλλον κάτι έχουν μάθει λάθος. Δηλαδή συγνώμη, είναι δυνατόν ένας άντρας ο οποίος ξέρει από γυναίκες, ξέρει από σεξ και δεν είναι 15, να ξεστομίζει κάτι τέτοιο; Έλεος δηλαδή.

4.Δε σε γουστάρει τόσο για να σου κάνει στοματικό. Φίλε μου, το σεξ είναι σεξ, είτε γουστάρεις είτε όχι. Κάτι που σημαίνει, ότι αν απλά θέλεις να μην κάνεις δουλίτσα μόνος σου, καλό θα ήταν να το κάνεις σωστά. Ή κάνεις σεξ ή δεν κάνεις.

(Φωτογραφία: iStock/ Getty Images/ Ideal Images)

 

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021