ΣΕΞ

Σεξ: Όταν… το στόμα λέει πολλά

Πριν αρκετά χρόνια το στοματικό σεξ ήταν ένα θέμα «ταμπού» για την κοινωνία, αλλά αυτό έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα πια το στοματικό σεξ συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά στις ταινίες, στην TV, στα περιοδικά, ακόμα και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις μεταξύ φίλων.

asist team
Asist Team /
Σεξ: Όταν… το στόμα λέει πολλά

Κι αν κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι το να κάνουν στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα δεν είναι πρέπον, λάθος! Δίνεις γιατί σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου.

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Κι έρχεται εκείνη η ώρα του στοματικού σεξ, που σίγουρα οι γυναίκες έχουν σκεφτεί κάτι από τα παρακάτω:

«Άντε, πότε θα τελειώσει;»

Εντάξει, κάποια στιγμή κουράζει, τι να λέμε τώρα. Ειδικά όταν γυρνούν οι δείκτες του ρολογιού κι ο άλλος δεν…, ε τότε, ένα αυχενικό το παθαίνεις.

«Ώρα να τον στείλω αδιάβαστο»

Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω. Τσάμπα μάζευα εμπειρίες χρόνων; Θα σε βάλω κάτω και θα ξεχάσεις το όνομά σου.

«Μην μου κουνάς το κεφάλι μου καλέ»

Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που δεν σου κάνει ο ρυθμός μου και θέλεις να μου επιβάλεις το δικό σου μπορεί να με στείλει αδιάβαστη. Τα νεύρα μου…

«Ωχ, πνίγομαι»

Αυτό το πνίξιμο που μου έρχεται, που μου ανεβάζει στο λαιμό ό,τι έχω φάει κι εσύ εξακολουθείς να έχεις πιάσει τα μαλλιά μου και να πηγαίνεις το κεφάλι μου πέρα δώθε λες κι έχεις στα χέρια σου το joy stic, μπορεί να με τρελάνει. Δεν έχω καλέ το στόμα του ροφού! Πνίγομαι!!!!

«Σειρά μου τώρα»

Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι έρχεται! Σε λίγο θα μου κάνεις εσύ στοματικό σεξ, θα χαλαρώσω και θα απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.

Συμβουλές για καλύτερο στοματικό σεξ:

«Ξεκίνα αργά, έχεις δρόμο μπροστά σου»

Μην μπαίνεις στο παιχνίδι με φόρα γιατί έχεις δύο ημίχρονα και μπορεί να σου πάρει και παράταση. Αν πας στα πέναλτι, σε λυπάμαι. Είναι πιο διασκεδαστικό για έναν άντρα, αν αρχίσεις αργά και αισθησιακά. Άστον να νιώσει τη ζεστασιά των χειλιών σου και της αναπνοής σου και την υγρασία της γλώσσας σου, ενώ τον γλείφεις.

«Χρησιμοποίησε τα χέρια σου»

Θυμήσου: Ένα καλό στοματικό σεξ συνδυάζει στόμα και χέρια. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σου με ομοιόμορφη πίεση και τριβή σε συνεργασία με το στόμα σου και θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.

«Βρες την καλή γωνία»

Και τώρα πάμε στα δύσκολα. Αναλόγως των προσόντων του, ενδεχομένως να μην καταφέρεις να το πάρεις όλο στο στόμα σου. Καλό θα ήταν να μην έχεις φάει πριν ολόκληρο το ταψί με το παστίτσιο. Φρόντισε το στόμα και ο λαιμός σου να ταιριάζει με τη γωνία του πέους του συντρόφου σας. Τί εννοώ; Αν είσαι κάτω γονατιστή και εκείνος στέκεται μπροστά σου, το πέος του θα έχει κλίση προς τον ουρανίσκο σου και όχι ευθεία μέσα στο στόμα σου. Σε εκείνη την περίπτωση τον ξαπλώνεις στο κρεβάτι, γονατίζεις μπροστά του ανάμεσα στα πόδια του και τον κλείνεις εκεί που σε βολεύει. Σε αυτή τη στάση ρυθμίζεις καλύτερα τη φορά, που θα έχει το πέος του, ενώ βρίσκεται στο στόμα σου.

«Μην είσαι… αλλού»

Δώσε την προσοχή σου στο πέος του και σ’ εκείνον. Μη το κάνεις σαν να διεκπεραιώνεις μια δουλειά. Κοίτα τον που και που στα μάτια με λάγνο ύφος, χάιδεψε το στήθος του, βάλε τα δάχτυλά σου στο στόμα του. Μην κάθεσαι σαν αγγούρι!

«Μην ξεχνάς τα …μπαλάκια του»

…και όχι αυτά του πινγκ πονγκ. Αν θες το στοματικό σεξ που θα του κάνεις να είναι απόλυτα επιτυχές, να συμπεριλάβεις στο παιχνίδι όλο το σετ! Το σετ περιλαμβάνει: ένα μακρύ παιχνίδι και δύο μπαλάκια. Φρόντισε λοιπόν να παίξεις με όλα. Ευχαριστημένος άντρας είναι αυτός, που ασχολήθηκες με όλο του το «σύστημα».

«Προσοχή… δαγκώνει»

Εάν τα δοντάκια σου είναι λίγο πεταχτά, προσοχή! Ο στοματικός έρωτας απαιτεί ευλαβικές κινήσεις. Έχεις βάλει το πιο απόκρυφο και πολύτιμο μέρος του σώματός του στο στόμα σου ανάμεσα στα δόντια σου. Αυτό σημαίνει ότι σου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Παίξε με τη γλώσσα σου και  προσπάθησε να … εξαφανίσεις τα δόντια σου. Μην τρέχουμε στα νοσοκομεία.

Οι άνδρες προσφέρουν στοματικό σεξ το ίδιο συχνά με όσο το λαμβάνουν.

Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, οι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες όσο συχνά οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους. Σύμφωνα με μελέτη, το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους σε σύγκριση με το 75% των γυναικών, που το κάνουν σε εκείνους. Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό  υποδηλώνει ότι όσο μεγαλώνουν οι άνδρες τόσο πιο πολύ τους αρέσει να κάνουν στις συντρόφους τους στοματικό σεξ.

Το σπέρμα μέσω του στοματικού σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης.

Οι χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα βελτιώνουν τη ψυχολογική διάθεση, την αύξηση της στοργής και μειώνουν την κατάθλιψη στην γυναίκα. Έρευνες έδειξαν ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ.

Αναλυτικότερα το σπέρμα περιέχει:

Κορτιζόλη: Πρόκειται για την ορμόνη που ευθύνεται για την εκδήλωση των συναισθημάτων αγάπης και συντροφικότητας.

Σερετονίνη: Ορμόνη που ανεβάζει τη ψυχολογική διάθεση.

Θυροτροπίνη: Ορμόνη η οποία «χτυπά» την κατάθλιψη.

Μελατονίνη: Συμβάλλει στον ποιοτικό ύπνο.

Σπουδές στο στοματικό σεξ με πτυχίο!

Στη Μολδαβία λειτουργεί ακαδημία στοματικού έρωτα. Η Ακαδημία προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη. Τα μαθήματα, κοστίζουν 60 ευρώ. Συνήθως οι γυναίκες που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι ηλικίας από 25 έως 45 ετών, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι για το 30% των γυναικών, τα δίδακτρα τα πληρώνει το έτερόν τους ήμισυ.

Πάντως, μετά από έρευνες, οι περισσότερες γυναίκες δήλωσαν ότι αν το σπέρμα είχε γεύση μιλκ σέικ θα έκαναν ΜΟΝΟ στοματικό σεξ! 

(Φωτογραφία: Freepik.com)

 

 

 

INTERVIEW

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

«Sex and the City»: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστών

Τζένη Χαρτά 10/07/2021
Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Η Λούρδη Λεόν έγινε … Μαντόνα

Μαριάννα Νομικού 07/07/2021
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βόλτα με τα παιδιά τους

Μαριάννα Νομικού 05/07/2021

TRENDING

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί

Μαριάννα Νομικού 10/07/2021
Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Άννα Βίσση: Ετοιμάζει συναυλία στο Μονακό

Δέσποινα Πετρίδου 08/07/2021
«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

«Βασιλιάς Όττο»: Το θαύμα του Euro 2004 έγινε ταινία

Μαριάννα Νομικού 06/07/2021