ΣΕΞ

Σεξ: Γιατί κερατώνουν οι άνδρες;

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, σύμφωνα με έρευνες επιστημόνων, οι γυναίκες φταίνε που οι άνδρες κερατώνουν.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Σεξ: Γιατί κερατώνουν οι άνδρες;

Η αλήθεια είναι ότι πονάει πολύ το κέρατο! Και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών στον πλανήτη γη, έχει κερατωθεί, είτε το έχει μάθει είτε όχι. Αν μας ρωτάς, το να μην το μάθεις ποτέ, ίσως είναι και καλύτερο, αν υποθέσει κανείς ότι ο καλός σου διατηρεί μία κάποια αξιοπρέπεια και δε σε έχει κάνει βούκινο, γιατί διαφορετικά μην απορήσεις αν ο κόσμος σε αποκαλεί Ρούντολφ.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

Βέβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν και άντρες οι οποίοι δεν κερατώνουν, αλλά δυστυχώς αυτοί είναι ένα μικρό ποσοστό μέσα στο τεράστιο των απανταχού μπερμπάντηδων.

Οι επιστήμονες, οι ερευνητές και οι σεξολόγοι, έχουν θέσει το θέμα επί τάπητος ουκ ολίγες φορές, με αποτελέσματα να κάνουν το γυναικείο κοινό κυριολεκτικά έξαλλο. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα των ερευνών, ο βασικός και άκρως ειλικρινής λόγος, σε σημείο να τσούζει και λίγο, για τον οποίο οι άντρες κερατώνουν, είναι η έλλειψη εκτίμησης από τη σύντροφό τους.

Με λίγα λόγια, ο άνδρας θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή να ακούει από τη σύντροφό του κομπλιμέντα όχι μόνο για το κορμί του ή τα μαλλιά του, αλλά για όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει στην αγαπημένη του. Να εκτιμά η γυναίκα ό,τι της προσφέρει και να του το λέει. Θέλει να τ’ ακούει να το λες βρε παιδί μου. Όταν λοιπόν εσύ φίλη μου θεωρείς πως έχεις δέσει τον γάιδαρο σου, τότε η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Θα μας πεις τώρα: «Κι εμείς οι γυναίκες το νιώθουμε αυτό αρκετά συχνά». Ναι αλλά με μία διαφορά. Όταν εμείς φτάσουμε στην… αγανάκτηση, θα ξεστομίσουμε την μαγική φράση που είναι ικανή να κάνει κάθε άντρα να φύγει μακριά: «Πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας»! Ε λοιπόν ο άντρας, επειδή προφανώς δεν αγαπάει και ιδιαιτέρως τη συζήτηση, ή φεύγει-σπάνια βέβαια-ή… κερατώνει!

Μέσω της απιστίας, συνειδητοποιεί ότι… ακόμα «περνάει η μπογιά του», ότι μπορεί να προσφέρει οργασμούς και όχι μόνο διεκπεραιωτικό σεξ, και φυσικά νιώθει και πάλι πώς είναι να είσαι επιθυμητός και να έχεις μία γυναίκα η οποία λαχταράει να σε δει και να σε αγγίξει!

Το θέμα στην προκειμένη δεν είναι τι κάνει αυτός, αλλά εσύ. Αν συνεχίζεις να τον θέλεις στη ζωή σου, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και να φερθείς όπως τότε που γνωριστήκατε. Τότε που ό,τι και να έκανε σου άρεσε και τον θαύμαζες. Τότε που επιβράβευες κάθε του κίνηση, τότε που και τα στραβά του τα αγαπούσες γιατί απλά δεν τα έβλεπες!

(Φωτογραφία από τον Dainis Graveris στο Unsplash)

 

 

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021