Νηστίσιμα Βραχάκια σοκολάτας 

FOOD

Νηστίσιμα Βραχάκια σοκολάτας 

Ο food blogger coolartisan Γαβριήλ Νικολαΐδης μας δίνει μια συνταγή για να φτιάξουμε σοκολάτακια κουβερτούρας με ξηρούς καρπούς κατάλληλα και για την περίοδο της νηστείας. Είναι η καλύτερη μπουκιά για να πάρουμε ενέργεια αλλά και για τις απογευματινές υπογλυκαιμίες μας.

27.03.2021 | 08:15

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 150 γραμ. αμύγδαλο φιλέ
  • 30 γραμ. φιστικοβούτυρο
  • 15 γραμ. λάδι καρύδας
  • 1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπεν μαρί, βάζουμε τη σοκολάτα, το φιστικοβούτυρο και το λάδι καρύδας και και ανακατεύουμε.

Μόλις λιώσουν τα υλικά και έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα προσθέτουμε το αμύγδαλο και το αλάτι και ανακατεύουμε.

Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με ένα κουτάλι παίρνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα και σχηματίζουμε τα βραχάκια πάνω στη λαδόκολλα.

Θα φτιάξουμε συνολικά 9-10 βραχάκια.

Προαιρετικά, πασπαλίζουμε, με λίγο αλάτι ακόμα.

Μεταφέρουμε στο ψυγείο και παγώνουμε για 2-3 ώρες.

Διατηρούμε στο ψυγείο.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version