ΣΕΞ

Κάνεις καλό σεξ; Tα σημάδια που το μαρτυρούν

Αναρωτιέσαι αν είσαι καλή στο σεξ και αν ο σύντροφός του το απολαμβάνει όσο κι εσύ, αλλά ντρέπεσαι να τον ρωτήσεις; Υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνεις πάρα πολύ καλό σεξ.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Κάνεις καλό σεξ; Tα σημάδια που το μαρτυρούν

Όταν η σχέση του είναι μακροχρόνια γνωρίζεις στα σίγουρα ότι ο παρτενέρ σου απολαμβάνει το σεξ όσο κι εσύ. Τι γίνεται όμως όταν είσαι στην αρχή της σχέσης, έχεις κάνει σεξ μαζί του πέντε, έξι φορές κι εσύ αναρωτιέσαι αν του αρέσει; Μη φοβάσαι και μην αναρωτιέσαι. Υπάρχουν πολλά σημάδια που μαρτυρούν ότι πέρασε καλά μαζί σου!

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021
Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021

Σφίγγει τα χέρια του: Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το βασικότερο σημάδι ότι ένας άντρας είναι εκστασιασμένος και είναι ένα βήμα πριν αρχίσει να φωνάζει! Αν λοιπόν, αισθανθείς στο μπρατσάκι σου, στα οπίσθια ή οπουδήποτε αλλού, λίγη περισσότερη δύναμη και πίεση, να ξέρεις ότι σίγουρα κάνεις κάτι πάρα πολύ καλά.

Θέλει κι άλλο: Ε, δεν είναι λογικό; Ποιος δε θα ήθελε κι άλλο από κάτι τόσο εξαιρετικό; Όχι ότι αν τελικά δεν προτείνει και δεύτερο γύρο, σημαίνει ότι δεν του άρεσε. Παρόλα αυτά, αν τον έχεις εξαντλήσει, αλλά μαζεύει τα κομμάτια του και θέλει και συνέχεια, τότε άρχισε να αυτοαποκαλείσαι ιέρεια του σεξ, γιατί είσαι!

Παραμένει σε… mood: Τι κάνουν οι άντρες μετά το σεξ συνήθως; Πέφτουν ξεροί και αρχίζουν τα ροχαλητά. Σε περίπτωση που ο σύντροφός σου, αμέσως μετά το σεξ, συνεχίζει να σε χαιδεύει, να σε φιλάει και γενικά να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου, τότε να ξέρεις ότι η βραδιά σας θα κάνει καιρό να του βγει από το μυαλό.

Δε σταματάει να στο λέει: Aν για παράδειγμα, τελειώσατε ό, τι κάνατε, και εκείνος έχει κάτσει σαν αστερίας, και το μόνο που ξεστομίζει είναι: «Θέε μου αυτό ήταν καταπληκτικό», τότε σίγουρα είναι μία πολύ σοβαρή ένδειξη ότι το παιδί αυτό έχει πάθει την πλάκα του και όχι άδικα.

Mπαίνει στη διαδικασία να μάθει καινούρια… κόλπα: Πάει και τελείωσε! Είσαι η προσωποποίηση της ηδονής και της φαντασίας και προσφέρεις στον άλλο απλόχερα, στιγμές απόλαυσης και ευχαρίστησης. Αν τον δεις να μπαίνει στη διαδικασία της ανανέωσης στάσεων προκειμένου να σου ανταποδώσει το καλό που του κάνεις, να είσαι σίγουρη πως το «ανάβεις» το αγόρι στο πιτς φιτίλι.

(Κεντρική φωτογραφία: iStock/ Getty Images/ Ideal Images)

 

 

IN FOCUS

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Ο ρόλος των αντιοξειδωτικών.

Δέσποινα Πετρίδου 30/01/2021
7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

7+1 λόγοι εξηγούν γιατί δεν χάνουμε κοιλιακό λίπος

Asist Team 28/01/2021
Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Δώστε χώρο στην καρδιά σας.

Μαίρη Αυγερινοπουλου 05/02/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Χαρμόσυνα νέα για τον Χάρι και την Μέγκαν

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/02/2021
Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Μαρία Ηλιάκη: Baby boom

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/02/2021
Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μία αληθινή ιστορία αγάπης

Μαίρη Αυγερινοπουλου 14/02/2021