ΑΣΤΡΑ

Οκτώβριος: Προπαρασκευαστικός μήνας

Καλό μήνα! Ο Οκτώβριος «κυριαρχείται» από Νέα Σελήνη στις 6 του μηνός και την Πανσέληνο στις 20 στον άξονα Ζυγού-Κριού. Ένας μήνας… προετοιμασίας σε όλους τους τομείς σημειώνει η Βάσω Καραδήμα. Για μία πιο σφαιρική ενημέρωση μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σας.

asist team
Asist Team /
Οκτώβριος: Προπαρασκευαστικός μήνας

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

Ο μήνας αυτός ίσως σου… τηγανίσει λίγο τον εγκέφαλο . Καταστάσεις που στο παρελθόν δεν σε απασχόλησαν (όσο θα έπρεπε) επανέρχονται ζητώντας εκδίκαση της υπόθεσης. Είτε αυτό είναι υπέρ σου είτε όχι. Αυτό όμως ταυτόχρονα σημαίνει ότι ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται και μάλιστα στον υπερβολικό βαθμό . Στις 20/10 η Πανσέληνος θα σε κάνει πολύ επιθετικό, για πράγματα που σε πνίγουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τώρα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να έχεις την υπομονή να χτυπήσεις στα επαγγελματικά, όταν  τα πράγματα θα είναι έτοιμα, να κατακτηθούν από εσένα . Ερωτικά δεν κινείται φύλο, τουλάχιστον που να σε ενδιαφέρει σοβαρά .

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινάει με μια μεγάλη καχυποψία σε πρόσωπα και καταστάσεις που συναναστρέφεσαι το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο . Πιθανόν να αυθυποβάλλεσαι και να πιστεύεις άλλα από αυτά που βλέπεις. Αυτό μπορεί να σου συμβεί και στα επαγγελματικά αλλά και στο πολύ στενό σου περιβάλλον. Το κύριο μέλημα σου βέβαια τον μήνα αυτό θα είναι το πως θα αποταμιεύσεις περισσότερα λεφτά. Όχι για τα γεράματά σου αλλά για την εξέλιξή σου. Μέσα από όλες αυτές τις ανησυχίες σου θα κάνεις και νέες γνωριμίες. Είτε της διπλανής πόρτας είτε από μεγάλη απόσταση. Αυτή η γνωριμία, όμως, θα εξελιχθεί σε μοιραίο και μεγάλο πάθος. Οπότε ή θα είσαι από τους τυχερούς και θα λες πάω μια βόλτα το σκύλο τρυπώνοντας στη διπλανή πόρτα, ή θα σε φάνε τα δρομολόγια και οι βιντεοκλήσεις …

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον μήνα αυτό δεν θα έλεγε κανείς ότι θα πλήξεις . Τα επαγγελματικά ξεκαθαρίζουν σιγά άλλα σταθερά υπέρ σου. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς για το πώς θέλεις να συνεχίσεις το μέλλον σου στον τομέα που απασχολείσαι . Ή να κάνεις αλλαγές ή ακόμα και να κλείσεις βιβλία και ασχοληθείς με κάτι άλλο. Στα ερωτικά όμως οι πλανήτες σου δημιουργούν μια ευφορία και μια διάθεση για ξελόγιασμα και φλερτ. Σίγουρα θα υποκύψεις και θα το ευχαριστηθείς μέχρι ένα σημείο. Γιατί προς το τέλος του μήνα, θα δεις πράγματα που θα σε βάλουν σε υποψίες ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Κι αυτό ίσως σε βασανίσει για κάποιο μικρό διάστημα μέχρι να ξαναβρείς τα πατήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μήνας τρεξίματος σε όλους τους τομείς. Τρέχεις και δεν φτάνεις, είτε γιατί άφησες πράγματα είτε γιατί ξέχασες πράγματα, είτε γιατί υποτίμησες πράγματα . Έχεις λοιπόν:  Να πάρεις τηλέφωνο όσους έχεις καιρό να μιλήσεις (κάτι θα μάθεις κάτι θα βγει) Δουλειές που μπορεί να είπες ότι βαριέσαι να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο, τώρα θα πρέπει να το ξαναδείς πιο σοβαρά. Δηλαδή, αν σου έλεγα παλιά ότι με την ανακύκλωση μπορεί να γίνεις εκατομμυριούχος θα με κοίταζες καλά-  καλά … τώρα όμως;  Μια ερωτική περίπτωση που κάποτε είπες σιγά μην ασχοληθώ … Ε τώρα θα ασχοληθείς … Επίσης ένα πρόβλημα υγείας που υποτίμησες … Τώρα θα ασχοληθείς.. Τώρα τρέχεις  να κλείσεις  παλιές εκκρεμότητες γιατί όταν ο Δίας μπει στους Ιχθύες (σ.σ. τέλος  Δεκεμβρίου) ό, τι έχεις, θα στο μεγεθύνει είτε καλό είτε κακό.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός θα έλεγε κανείς ότι είναι ο μήνας των αναμνήσεων. Πολλούς θα θυμηθείς, ακόμα περισσότεροι θα σε θυμηθούν. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που ενδεχομένως να είχες να δεις και να μάθεις νέα τους πάρα πολύ καιρό . Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου. Όποιος το αντέχει μόνο καλό θα έχει να λαμβάνει από εσένα, όποιος δεν μπορεί, τον δρόμο του. Αν είναι τυχερός ίσως τον ξαναδείς μετά από πολλά χρόνια. Ερωτικά και επαγγελματικά τα πράγματα είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο. Αυτό όμως που θα πρέπει να δώσεις τεράστια βάση είναι: Το τρίγωνο Ήλιου – Δία στις 15.10.21.«Οι ουρανοί είναι δικοί μας»  συγκεντρώσου και ευχήσου ό,τι θέλεις να σου συμβεί… και θα γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα τον μήνα αυτό θα έχουν μια δόση υπερβολής, πράγμα που δεν μπορείς να διαχειριστείς με μεγάλη λεπτομέρεια όπως θα ήθελες.  Γιατί όπως λέει και το ρητό: Στο πολύ δεν υπάρχει ποιότητα. Έτσι λοιπόν οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά παροχών, είτε προς εσάς είτε από εσάς προς τους άλλους. Με αποτέλεσμα να μην μένετε ποτέ ικανοποιημένοι από το έργο σας . Έτσι αναγκαστικά θα αρχίσετε  να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που δεν σας ταιριάζουν. Τα πράγματα επίσης αυτό τον μήνα μπερδεύονται σε ό, τι αφορά τα ερωτικά μαζί με τα επαγγελματικά. Ενδεχομένως, η επιρροή του Ερμή στο ζώδιο σου να σε κάνει να πάρεις γενναίες αποφάσεις για το μέλλον σου.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, αλλά κι ένας μήνας που θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθώσεις καταστάσεις που αδίκησες στο παρελθόν ή που ξέχασες ότι χρωστάς χάρη και πρέπει να το ξεπληρώσεις . Επί τη ευκαιρία των γενέθλιων σου, καλό θα ήταν να κάνεις μια μάζωξη. Να καλέσεις κόσμο σπίτι σου ή έξω όπως παλιά. Κάτι θα συμβεί, πρέπει να κοινωνικοποιηθείς ξανά με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι . Υπάρχουν άνθρωποι που σε θέλουν κοντά τους σε δουλειές και στην ζωή τους. Μην τους γυρνάς την πλάτη. Στα ερωτικά προσοχή μην πατήσεις την πεπονόφλουδα. Προσεχτικά και μικρά βήματα, αν δεν σου  κάνει αυτό που βλέπεις φύγε γρήγορα. Μισή ντροπή δική τους….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως με το ξεκίνημα του μήνα να πιάσεις τον εαυτό σου να μετράει τα δάχτυλα του ενός χεριού. Μετρώντας ανθρώπους που έχουν μείνει στην ζωή σου ή κάποιους που έπαιξαν κάποιο σημαντικό ρόλο . Τώρα αν είναι ακόμα στο προσκήνιο το ξέρεις μόνο εσύ. Γιατί με αυτούς που συναναστρέφεσαι πάντως, το τελευταίο διάστημα,  έχεις γίνει πολύ καχύποπτος, και δεν ευχαριστιέσαι την παρέα μαζί τους.  Έχεις πάθος για την δουλειά σου και γι’ αυτό που έχεις δημιουργήσει, αλλά το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 22.10.21 θα φέρει την μεγάλη έκρηξη. Άλλοι θα το πουν ατύχημα και θα  λυπηθούν,  άλλοι θα το πουν παράπλευρες απώλειες και θα προχωρήσουν παρακάτω. Το σίγουρο είναι ότι ο καυγάς θα είναι μεγάλος, ή εσύ ή αυτοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια πολύ σημαντική  περίοδος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου.  Θα σε απασχολήσουν οι κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, θα βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι το γεγονός πως ό, τι δεν αλλάζει πεθαίνει, ό, τι δεν εξελίσσεται πεθαίνει, και εσύ είσαι η χαρά της ζωής. Έτσι λοιπόν τον μήνα αυτό αρχίζεις και μετράς την δυναμική σου, αλλά και την δυναμική τον ανθρώπων που συναναστρέφεσαι. Για πρώτη φορά είσαι καχύποπτος και αναρωτιέσαι αν είναι αυτό που φαίνεται.  Όπως και να έχει, είσαι το πιο ευλογημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξη σου. Θα κατασταλάξεις το επόμενο διάστημα στο τι θα κάνεις και με ποιο τρόπο, κι όλα θα πάνε όπως θέλεις. Ειδικότερα στις 15.10.21 στο τρίγωνο Ήλιου – Δία, ζήτα να πραγματοποιηθεί κάθε επιθυμία σου…. Και θα γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έλεγε κανείς ότι είναι ο μήνας σου σε ό, τι αφορά την επίδειξη δυνατοτήτων στην εγκράτεια και στον προγραμματισμό. Το σύμπαν και οι πλανήτες επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, που το επόμενο διάστημα θα πρέπει να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με τέτοιο τρόπο που ο Σκρουτζ Μακ Ντακ μπροστά σου, θα ήταν σπάταλος. Θα σε πιάσει μια ανασφάλεια ότι δεν σου φτάνουν τα λεφτά και ότι θα πρέπει να κάνεις οικονομία ακόμα και αν βγάζεις εκατομμύρια. Αυτό όμως θα επηρεάσει πολύ και τον ερωτικό τομέα και ίσως αρχίσεις να τσιγκουνεύεσαι στο να δώσεις αγάπη ή να μοιραστείς κάτι. Επίσης θα είσαι άπληστος με αυτά που μπορεί να σου δώσει ο σύντροφος σου. Άπληστος και αχόρταγος. Δεν βαριέσαι, ένας μήνας είναι θα περάσει. Αν έχει μείνει κανένας κοντά σου, καλά θα είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές εντάσεις θα έχει το επόμενο διάστημα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου.  Φυσικό είναι, μιας και σε έχουν φορτώσει σαν το γαϊδούρι με ένα σωρό πράγματα, πρέπει λίγο να σταματήσεις να τρέχεις για όλους . Οι πλανήτες σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που θα χρειαστεί να αλλάξεις παραστάσεις. Ίσως μια μετακόμιση, ίσως να αλλάξεις τον χώρο στην δουλειά ή ακόμα να αλλάξεις δουλειά. Σε ό,τι και αν αποφασίσεις στον επαγγελματικό τομέα να είσαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά.  Στα ερωτικά δεν θα ήταν κακό να αλλάξεις σύντροφο, αλλά αυτό αν δεν χρειάζεται να γίνει, μπορείς να εμπλουτίσεις την σχέση. Πάρε μια πρωτοβουλία μόνος σου και θα το βρεις στο τέλος να είσαι σίγουρος….

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Ποιος είναι η Αλίκη; Εσύ . Η θέση των πλανητών είναι τέτοια που ενδεχομένως από τύχη δεν σε έχουν κλείσει στην βίλα Γαλήνη. Πολλοί θα πουν ότι είσαι ΖΕΝ. Πολλοί θα πουν έλα μωρέ πάντα έτσι είναι αυτός στον κόσμο του. Δεν είναι έτσι όμως και  σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει εσένα. Το μόνο που θα επηρεάσει θα είναι το κοντινό σου περιβάλλον  αν δεν προσέξεις τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα σου. Άλλοι θα βγουν από το κάδρο της ζωής σου και άλλους δεν θα τους ξαναδείς ποτέ. Οπότε, αυτόν τον μήνα «αυθυποβάλλεσαι»  ότι όλα πάνε καλά, ενώ γύρω σου το περιβάλλον σου καταρρέει. Η σφαλιάρα θα έρθει πριν το χάδι, εκεί που δεν το περιμένεις . Η καλή σου τύχη όμως δεν σε άφησε ποτέ. Και στο τέλος θα είσαι πάλι στον αφρό, αλλά μόνος σου…

 

(Φωτογραφία εξωφύλλου:  Elena Mozhvilo on Unsplash)

 

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023