Τα «παιχνίδια» της Αφροδίτης

ΑΣΤΡΑ

Τα «παιχνίδια» της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη έρχεται να δώσει καλύτερες στιγμές μέσα στον μήνα. Κάποιοι ευνοούνται περισσότερο. Η αστρολόγος Marie-Denise Διαμαντή αναλύει.

09.07.2020 | 14:25

Η Αφροδίτη διελαύνει στους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου 2020.

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι για τον Ιούλιο, το φιλέτο της εύνοιας ανήκει:

  • στους Ταύρους / Σκορπιούς, όσον αφορά σε ζητήματα οικονομικών κι αυτοπεποίθησης. Ωστόσο, προσέξτε λιγάκι την τάση για παράλογα έξοδα / απερισκεψίες / επιπολαιότητα στις κινήσεις γύρω στις 9/7/2020 και γύρω στις 27/7/2020. Παράλληλα, θεωρήστε πιθανό να συναντήσετε δυστοκία / εμπόδια παροδικά στις 17-18/7/2020.

 

  • στους Διδύμους / Τοξότες, όσον αφορά σε προσωπικά ζητήματα φροντίδας της εμφάνισης, αλλά και σε θέματα σχέσεων / συνεργασιών /συμφωνιών. Προσέξτε, παρά ταύτα, τις μέρες γύρω στις 9/7/2020 και γύρω στις 27/7/2020, διότι υπάρχει η πιθανότητα να μην πράξετε με ρεαλισμό και να αναθεωρήσετε λίγο αργότερα για κάποιες επιλογές. Επίσης, οι μέρες 17-18/7/2020 ενδεχομένως παροδικά θα σας δώσουν την αίσθηση των εμποδίων / της κακοδιαθεσίας.

 

  • στους Υδροχόους, όσον αφορά στον έρωτα, στις επιχειρήσεις, στις τέχνες, αλλά και στην αναψυχή και στην ανανέωση. Είναι πιθανό να χαρείτε, επίσης, με ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά ή με την πραγμάτωση μιας επιθυμίας! κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ρεαλιστικά και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους / καταστάσεις κοντά στις 27/7/2020, για να μην απογοητευτείτε αργότερα. Θεωρήστε πως οι μέρες 17-18/7/2020 πιθανώς αποτελούν την εξαίρεση, διότι παροδικά θα σας κουράσουν ή δεν θα δώσουν τις χαρές που θέλετε με την ευκολία / άνεση που ελπίζετε.

 

  • στους Ζυγούς, όσον αφορά σε ταξίδια, συμφωνίες, επαφές ή συναλλαγές με το εξωτερικό, μεγάλες προσδοκίες, σπουδές, νομικές υποθέσεις και πάσης φύσεως επεκτατικές κινήσεις. Θυμηθείτε πως κοντά στις 27/7/2020 πιθανώς κάτι θα σας απογοητεύσει ή θα σας ανησυχήσει. Παράλληλα, οι μέρες 17-18/7/2020 πιθανότατα θα σας δώσουν την αίσθηση ότι κάποια πράγματα προχωρούν μετ’ εμποδίων ή ότι πρέπει να νερώσετε αρκετά… το κρασάκι σας.

Φωτογραφία: iStock/Getty Images/Ideal Images

Πηγή: oroskopos.gr

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version