ΑΣΤΡΑ

Πώς ορίζουν τα άστρα τον Σεπτέμβριο

Ο έρωτας καραδοκεί και κάνει πιο έντονη την παρουσία του από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, που κατά τα άλλα "στιγματίζεται" από την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 9 του μηνός κι ως το τέλος του. Η Βάσω Καραδήμα εξηγεί.

asist team
Asist Team /
Πώς ορίζουν τα άστρα τον Σεπτέμβριο

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο  Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Στον επαγγελματικό τομέα, αν πνίξεις λίγο τον εγωισμό σου και καταδεχθείς να συνεργαστείς με κατωτέρους σου, θα έρθουν μεγάλες εισπράξεις. Εσύ θα είσαι το αφεντικό πάντα αλλά χρειάζεται μια ευελιξία για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Κάνε λίγο τα στραβά μάτια δεν είσαι και στο Κιλελέρ τσιφλικάς. Ευελιξία όμως θα πρέπει να έχεις και σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου. Αν σου συμβαίνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνεις το γιατί, τότε κριάρι μου κάνε λίγο πίσω, λίγο πλάι, φύγε από τον δρόμο που ξέρεις καλά, βρες άλλα μονοπάτια για να πλησιάσεις και να καταλάβεις τον άλλο… αν θέλεις. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις υπάρχουν πολλοί συμβιβασμοί για κοινό όφελος… αν θέλεις πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο Σεπτέμβριος είναι μια περίοδος στην ζωή σου που υπάρχει αρκετή προσφορά και ζήτηση. Και σε ψάχνουν και σε θέλουν κι εκτιμούν το αποτέλεσμα της δουλειά σου. Όλος ο μήνας θα έχει κινητικότητα και όχι μόνον . Οι εισπράξεις, τηρουμένων των αναλογιών, θα είναι υπέροχες άσχετα αν εσύ βεβαία έχεις το αχόρταγο του ταύρου. Σύντομα θα καταλάβεις ότι μπροστά σε άλλους είσαι πάρα πολύ καλά. Στα ερωτικά σου θα υπάρξει τυχαία συνάντηση που θα σε ταράξει, θα σου… τηγανίσει τον εγκέφαλο και θα ανεβάσεις 140 παλμούς στην κεντρική αρτηρία. Θέλω ψυχραιμία, θέλω αυτοπεποίθηση, θέλω να είσαι σε καλή φόρμα και πάνω από όλα, αν θέλεις, να είσαι χαλαρός του τύπου «δεν μπορώ σήμερα αν θέλεις αύριο» . Το απόλυτο ΟΧΙ και το απόλυτο ΝΑΙ δεν είναι κατάλληλο… αν θέλεις πάντα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ερωτικό μήνα δεν τον λες τον Σεπτέμβριο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Μια ξεραΐλα… μια ανομβρία… τίποτα δεν γίνεται και τίποτα δεν φαίνεται να γίνεται. Όμως σε ό,τι αφορά στα κουτσομπολιά, στα λόγια πίσω από την πλάτη σου, στις διαφωνίες που μπορεί να έχεις σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, αυτά θα διαρκέσουν το περισσότερο διάστημα του μήνα. Τα οποία όχι μόνο δεν θα σε επηρεάσουν αρνητικά, αλλά αντιθέτως θα σε κάνουν περισσότερο παραγωγικό και θα βουλώσεις πολλά στόματα. Μέσα στον μήνα θα θελήσεις την επιστροφή ενός προσώπου που παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Όχι ερωτικό. Φρόντισε να φερθείς έξυπνα χωρίς αλαζονεία και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου πρώτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο μήνας αυτός θα σου μείνει χαραγμένος για πολλά χρόνια. Θα τον λες σαν αφήγηση «τον Σεπτέμβριο του 2002…». Γιατί πολλά πράγματα που αφορούν στην ψυχολογία σου θα λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι Καρκίνοι είναι ένα πολύ σκληρό ζώδιο κατά την άποψη μου, πολλοί σας χαρακτηρίζουν ως καμουφλαρισμένους Σκορπιούς, σίγουρα δεν είναι έτσι ακριβώς. Αλλά όταν σπάσει το κέλυφος του καβουριού ο Καρκίνος γίνεται ευαίσθητος και απροστάτευτος. Το κλάμα σε θρέφει, το ξέσπασμα σού επαναφέρει το σκληρό σου κέλυφος κάνοντάς το ακόμα πιο σκληρό. Έτσι λοιπόν ετοιμάσου ψυχολογικά για μεγάλες και πολύ φορτισμένες στιγμές το επόμενο διάστημα. Καλή δύναμη.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο μήνας αυτός θα είναι θαυματουργός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γιατί όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, αλλά μπορεί να τα φέρει κι ο μήνας, με την καλή έννοια πάντα. Έτσι λοιπόν σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου, όλα είναι πιθανά. Πράγματα που από καιρό επιθυμούσες θα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Κι η ηθική αποζημίωση θα είναι μεγάλη. Σε περίπτωση που σου ζητηθεί να κάνεις κάτι άλλο από αυτό που περίμενες, φρόντισε μέσα από τον διάλογο να αποκομίσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη για εσένα. Σε ό,τι αφορά στα πολύ προσωπικά θα υπάρξει μια επιστροφή ενός προσώπου στην ζωή σου για αδιευκρίνιστους λόγους. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, συζήτησε λίγο παραπάνω και θα τον βγάλεις τον λαγό. Μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται μπορεί όμως και να παραείναι …

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο μήνας Σεπτέμβριος σίγουρα θα είναι μια περίοδος που θα σηκώσεις τα μανίκια και θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά. Ο επαγγελματικός τομέας θα πάρει φωτιά, ίσως κάποιες φορές να μην προλαβαίνεις κι οι 24 ώρες να μην σου φτάνουν. Το ταμείο θα αρχίσει να γεμίζει και το χαμόγελο στα χείλη να επανέρχεται. Προσοχή στην υπερκόπωση δεν αντέχουν όλοι τα πάντα. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου και ιδιαιτέρως στα κρυφά, αυτά που ξέρουν πολύ λίγοι, αυτά που δεν τολμάς να μοιραστείς, προσοχή μεγάλη…. Θα υπάρξει μια επιστροφή ενός προσώπου που αυτή την φορά ήρθε για να μείνει. Αν αισθάνεσαι έτοιμος θα πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν και σε εσένα . Αν δεν την δώσεις εσύ να είσαι σίγουρος ότι το πρόσωπο θα την πάρει μόνο του … φυλάξου.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ήσουνα καλός τα προηγούμενα χρόνια στα επαγγελματικά και τώρα σε ζητάνε και από άλλες γειτονιές. Ίσως κάποιοι από αυτούς που θα σε αναζητήσουν, στο παρελθόν, να σε είχαν πικράνει, να σε είχαν στεναχωρήσει αλλά και απογοητεύσει. Να θυμάσαι ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και μέσα από τις σωστές διαπραγματεύσεις ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς το ενδεχόμενο να δώσεις στους άλλους μια δεύτερη ευκαιρία. Πάντα ήσουν ευέλικτος προκειμένου να υπάρχει όφελος, τώρα πρέπει να πεις ότι εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε όσο και αν βαθιά μέσα σου δεν το πιστεύεις. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Στα ερωτικά είσαι σαν φρούτο που δεν έχει ωριμάσει. Ακόμα αν κάποιος σε κόψει να σε φάει θα του βγεις ξινός οπότε καλύτερα να του πεις να περιμένει. Δεν είσαι σε φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Αξέχαστος μήνας ο Σεπτέμβρης για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Μόνο καλά νέα έχεις να ακούς για εσένα και για κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρεσαι. Οι οιωνοί για το μέλλον σου είναι πολύ θετικοί και αυτό σου δίνει δύναμη. Ίσως να μην χρειάζεται πια να βασίζεσαι στους άλλους και να περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο στην ζωή σου. Είσαι σκληρός παίχτης και θα το δείξεις πρώτα στον κύκλο σου. Ξεκαθαρίζοντας, αφού τους τεστάρεις πρώτα, ποιος είναι φίλος και ποιος φίδι… Όταν φύγουν τα παράσιτα από την ζωή σου τότε θα αφεθείς σε πολλά μέτωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα φλερτάρεις θα κυνηγήσεις θα κυνηγηθείς θα μπεις σε σκοτεινές καταστάσεις κι όταν βγεις θα είσαι άλλος άνθρωπος…  Και όποιο φύλο διαλέξεις .

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά ο μήνας Σεπτέμβριος σού επιφυλάσσει ένα πολύ καλό κλείσιμο καλοκαιριού. Είτε είσαι μόνος είτε είσαι σε σχέση τα πράγματα θα είναι πολύ ευχάριστα σε αυτόν τον τομέα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ενδεχομένως να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που θα σου παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες. Φρόντισε να είσαι επικοινωνιακός και να μην διστάσεις να ανοίξεις διάλογο επί παντός επιστητού με όποιον βρεθεί μπροστά σου, που εσύ πιστεύεις ότι θα ήταν καλό για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα και αν βρεθείς με την Βασίλισσα Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας, δεν είναι εποχή να αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο μήνας αυτός θα είναι μια περίοδος στην ζωή σου που θα πρέπει να ζυγίσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Θα πρέπει να δεις αν πραγματικά σε συμφέρει ο τομέας τής εργασίας σου. Αν αυτό που κάνεις φέρνει και τα ανάλογα κέρδη ή τσάμπα κουράζεσαι και αναλώνεσαι σε κάτι που ή πρέπει να το τελειώσεις ή πρέπει να το αλλάξεις ή να αλλάξεις εσύ. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες συνεργασίες, να κάνεις λίγο πίσω προς όφελος τής δουλειάς σου αλλά και προς όφελος της ψυχικής σου ηρεμίας. Στα ερωτικά θα είσαι λίγο σαν ναυαγός πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο. Αν είσαι σε καμιά μικρή θάλασσα μπορεί και να σωθείς, αν είσαι στον ωκεανό οι ελπίδες λιγοστεύουν. Αν σου αρέσει να κάνεις τον ναυαγό να θυμάσαι το κοινό που έχουν όλα τα ναυάγια….Τα ναυάγια συναντιούνται όλα στον πάτο της θάλασσας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο μήνας αυτός είναι λίγο μεταφυσικός  για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Για να το καταλάβεις θα το δεις σαν μια παρτίδα πόκερ κάπου σε μια χαρτοπαικτική λέσχη στο πριβέ δωμάτιο. Εσύ όλο το βράδυ χάνεις μέχρι που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο κάποιος γνωστός σου κι εκεί αλλάζουν όλα. Γυρίζει η τύχη σου, σηκώνεις το τραπέζι και φεύγεις κερδισμένος. Ε λοιπόν αυτός ο γνωστός σου ήταν καλό κάρμα για εσένα . Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες θα έρθει, αλλά μπορεί ήδη και να έχει εμφανιστεί το καλό σου κάρμα. Μην το ξανά χάσεις και όλα αυτά που ονειρεύεσαι θα γίνουν πραγματικότητα. Το ίδιο ισχύ και για τα ερωτικά σου, ο εραστής σου πρέπει να γίνει φίλος σου.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο μήνας αυτός βρίσκει πολύ ευάλωτους τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σε αγγίζουν πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Χρειάζεται μια τόνωση του ΕΓΩ σου ώστε να πάρεις βαθιές ανάσες και να πας παρακάτω. Μην φοβάσαι το αύριο ζήσε το σήμερα, γιατί το χθες σε ξέχασε και το αύριο δεν σε ξέρει καν. Πρέπει να ανεβάσεις κοινωνικό level, ίσως να έχεις τελματώσει στα ίδια και στα ίδια. Το φλερτ, σου ταιριάζει, είσαι γεννημένος για αυτό κι αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να το απογειώσεις. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να καθαρίσεις τις ντουλάπες, αρχίζοντας πρώτα με το να πετάξεις τους σκελετούς. Το φθινόπωρο δεν πρέπει να σε βρει σαν φύλλο κίτρινο στους δρόμους. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο Δίας σου χρωστάει έναν γύρο ακόμα.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023