ΑΣΤΡΑ

Οκτώβριος : Αρχή και φινάλε με εκλείψεις

Οι Εκλείψεις φέρνουν υπερφόρτωση στην ενέργεια, προσοχή μην καείτε υπογραμμίζει η Βάσω Καραδήμα για τον μήνα Οκτώβριο που έχει δύο εκλείψεις στον άξονα Κριό-Ζυγού στις 14 και Ταύρου-Σκορπιού στις 28.

asist team
Asist Team /
Οκτώβριος : Αρχή και φινάλε με εκλείψεις

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδιαίτερα ενεργειακός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Είτε πρόκειται για τον ερωτικό είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό τομέα. Θα αισθανθείς τόσο δυνατός και τόσο ανίκητος, που θα είναι δύσκολο όταν δεν θα σου κάθεται κάτι να μην γίνεσαι βίαιος. Οι εκλείψεις θα σου δημιουργήσουν μια εσωστρέφεια που θα φτάσεις βαθιά μέσα στη ψυχή σου και θα εξερευνήσει ό, τι σκοτεινό και απομονωμένο είχες κρύψει καλά μέσα σου. Στον ερωτικό τομέα, εκπέμπεις μια σεξουαλική μυρωδιά στην οποία κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο Οκτώβριος είναι μια περίοδος αξιολόγησης για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα αξιολογήσεις όλους αυτούς που σε περιβάλουν πολύ αυστηρά, είτε πρόκειται στον επαγγελματικό τομέα είτε στα πολύ προσωπικά σου. Πολύ περισσότερο όμως έχεις να αξιολογήσεις τον εαυτό σου. Αν περάσεις τις εξετάσεις θετικά, θα αναπτύξεις έναν ιδιαίτερο δυναμισμό, ο οποίος θα είναι πολύ δύσκολος να ελεγχθεί, με κίνδυνο να καταστρέψεις ό, τι έχεις χτίσει. Επίσης είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση προσώπων από το περιβάλλον σου λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός μήνας ο Οκτώβριος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Υπάρχουν νέες αφίξεις στο περιβάλλον σου, όπως υπάρχουν και επιστροφές στην ερωτική σου ζωή. Θα υπάρξει μια έντονη περίοδος επαγγελματικής αναζήτησης που θα ξεπερνάει κάθε φαντασία σου. Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, θα σε κάνει να δεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και ίσως σε βοηθήσει να ανέβεις επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Ο Οκτώβριος και οι εκλείψεις του, σε ενισχύουν με ένα δυναμισμό που ενδεχομένως να μη μπορείς να διαχειριστείς. Υπερφορτίζεσαι με κίνδυνο να καείς. Έτσι λοιπόν, φλερτάροντας με τη καταστροφή, θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο καλό και στο κακό, ούτως ώστε να διοχετεύσεις τη θετική σου ενέργεια για καλό σκοπό. Στα ερωτικά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο απ´ ο, τι νομίζεις.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο Οκτώβριος είναι μια περίοδος που θα σε οπλίσει με περίσσιο θάρρος,  στο να επιδιώξεις τη σύσφιξη σχέσεων, είτε στον επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα. Θα δεις ότι μετά το πέρας των εκλείψεων, θα δικαιωθείς για πολλά θέματα που επέμενες εδώ και μήνες. Με την αδιάλλακτη στάση σου θα κερδίσεις έδαφος και όσοι σε αμφισβήτησαν θα κρυφτούν στο καβούκι τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Τον Οκτώβριο η φαντασία σου οργιάζει. Άλλες φορές βλέπεις φαντάσματα, άλλες φορές βλέπεις νεράιδες. Οι εκλείψεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα διάλειμμα από αυτό και να επανέλθεις στη πραγματικότητα. Θα αξιολογήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ειδικότερα στον ερωτικό τομέα, το αποτέλεσμα θα σου δείξει το δρόμο για το πως θα πορευθείς από εδώ και πέρα. Προσοχή στα απωθημένα.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Τον Οκτώβριο υπάρχει έντονη κινητικότητα, για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολλές συζητήσεις, πολλά επαγγελματικά σχέδια στο τραπέζι, νέες αφίξεις προσώπων επαγγελματικού χαρακτήρα, πολλά όνειρα και πολλές ελπίδες για πράγματα που ήθελες από καιρό να σου συμβούν. Η φαντασία σου θα οργιάσει. Αλλά για να μην ξεφύγεις και σε πουν ονειροπαρμένο, κάνε ένα διάλειμμα κι έλα πίσω στη πραγματικότητα. Οι εκλείψεις θα είναι σκληρές μαζί σου. Ίσως δεις το σκληρό πρόσωπο της ζωής, ίσως όμως να είσαι κι εσύ αυτό το πρόσωπο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ο Οκτώβριος θα είναι ενεργειακά πολύ δυνατός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Υπάρχει σχέδιο και υπάρχει και στόχος, που θα κάνεις τα πάντα για τον πετύχεις. Θα εγκλωβιστείς τόσο πολύ σε αυτή σου την επιμονή, που ενδεχομένως να γίνεις βίαιος και απόλυτος. Αλλά ο στόχος θα επιτευχθεί. Στον ερωτικό τομέα τρία πουλάκια κάθονται. Θέλεις να ζήσεις ένα παραμυθάκι. Δεν είναι του τύπου σου.. back to reality!

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Το μήνα Οκτώβριο, ανοίγουν οι πόρτες, ανοίγουν οι ουρανοί. Ο οικονομικός κι ο επαγγελματικός τομέας απλώνονται μπροστά σου σαν ένα καρποφόρο χωράφι. Έχεις οργώσει, έχεις σπείρει και είναι η ώρα να θερίσεις. Ο ερωτικός τομέας απλώνεται μπροστά σου σαν ουρανός όπου θα πρέπει εσύ να σκίσεις με το υπερηχητικό σου αεροπλάνο. Καλό ταξίδι. Μια μικρή καταπίεση θα υπάρξει στον οικογενειακό τομέα, για λάθος λόγους. Μην το αφήσεις να χαλάσει τη καλή σου διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο Οκτώβριος απαιτεί από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να γίνουν στρατιώτες. Χρειάζεσαι αξιοπιστία, ότι λες να είναι έτσι ακριβώς όπως το λες για να μπορέσεις να γίνεις πιστευτός. Χρειάζεσαι αυτοπειθαρχία ώστε να μπορέσεις να συγκρατηθείς από τα πάθη σου και να μη παρασυρθείς από κάποιες προτάσεις – παγίδες που θα σου γίνουν στο άμεσο μέλλον. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, αν είσαι έτοιμος να δεσμευτείς σοβαρά θα πρέπει και να το υπογράψεις. Δηλαδή, θα πρέπει η στάση σου και η συμπεριφορά σου να είναι ανάλογες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Οκτώβριος, ενδεχομένως να έχει κακό καιρό. Βροχές, στραβές, κεραυνούς αλλά ένας κεραυνός συγκεκριμένος, ο κεραυνός του έρωτα, είναι αυτός που θα χτυπήσει τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Μια τυχαία συνάντηση, ένα τυχαίο γεγονός, ένα φευγαλέο άγγιγμα κι ένα ιδιαίτερο βλέμμα, είναι ικανά να διαλύσουν τα πάντα και να σε κάνουν να φέρεσαι σαν μικρό παιδάκι από τον έρωτα. Κοιτά να το απολαύσεις. Τα επαγγελματικά πάνε από το καλό στο καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Τον Οκτώβριο, τα πράγματα θα είναι ζόρικα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ίσως αλλιώς να τα είχες σχεδιάσει, ίσως αλλιώς να τα είχες φανταστεί, η πικρή αλήθεια είναι αλλιώς. Έλα πίσω στο πραγματικό κόσμο λοιπόν, σήκωσε τα μανίκια και πιάσε δουλειά. Ο μήνας αυτός θα σε ξεβολέψει. Πιθανότατα όμως, επειδή το νερό δεν παγιδεύεται, να βρεις άλλη διέξοδο, σε κάτι που δεν είχες φανταστεί και να εξελίξεις τη ζωή σου διαφορετικά. Στον ερωτικό τομέα, η αρπαχτή είναι το φόρτε σου.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023