ΑΣΤΡΑ

Μήνας Νοέμβριος: Θέλει υπομονή…

Η δεύτερη έκλειψη, σεληνιακή αυτή τη φορά, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, στις 8 Νοεμβρίου, δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, τουλάχιστον το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που δείχνει να είναι ένας αρκετά περίεργος . Από την άλλη ο Δίας που έχει περάσει, για τελευταία φορά, στους Ιχθύες υπόσχεται να φέρει μία ισορροπία που είναι εξαιρετικά αναγκαία. Σύμφωνα με τη Βάσω Καραδήμα η έκλειψη φέρνει εντάσεις στις σχέσεις κι η επιστροφή του Δία στους Ιχθύες καλή τύχη.

asist team
Asist Team /
Μήνας Νοέμβριος: Θέλει υπομονή…
ΚΡΙΟΣ
(21/3 – 20/4)
Ο μήνας Νοέμβριος θα ξεκινήσει με κάποια ένταση για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου σε όλους τους τομείς. Θα χρειαστεί αρκετή αυτοπειθαρχία για να μη πιαστείς μαλλί με μαλλί με συνεργάτες, υπαλλήλους κι αφεντικά. Αν το χειριστείς έξυπνα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και την επιρροή των εκλείψεων και θα προχωρήσεις παρακάτω. Η αποχώρηση του Δία από το ζώδιο σου ήταν λίγο απότομη και σε τάραξε. Κάνε λίγο υπομονή και πριν τη νέα χρόνια θα ξαναείναι πάλι δικός σου. Στα ερωτικά, δεν θα πρέπει να τραγουδήσεις το τραγούδι του Καζαντζίδη «κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά…», γιατί είναι η εποχή που ό,τι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Πάρε μια μικρή απόσταση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ήσυχα, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
ΤΑΥΡΟΣ
(21/4 – 20/5)
Δεν θα έλεγε κανείς ότι αρχίζει με τις καλύτερες προθέσεις ο μήνας Νοέμβριος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Το πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρχουν ενδοοικογενειακές εντάσεις, με συναδέλφους καθώς επίσης και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα θυμώσεις, θα βρίσεις, θα φας ένα ταψί μπακλαβά και θα σου περάσει. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ανεβάζεις στροφές, αρχίζεις και κυκλοφορείς, γοητεύεις και γοητεύεσαι και ενδεχομένως μέσα από μια νέα γνωριμία, η οποία θα σου δώσει χαρά, διασκέδαση και πολλές ισχυρές δόσεις σεξ, να βρεις κι εσύ επιτέλους την αληθινή αγάπη και να μοιραστείς εκείνο το ταψί μπακλαβά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 – 21/6)
Νευράκια πολλά θα έχουνε τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου και πριν βιαστείς να υπεραναλύσεις τη κατάσταση, θα σου μαρτυρήσω και θα σου εξηγήσω ότι ευθύνεται η έκλειψη του Νοεμβρίου. Ξεπέρασε το γρήγορα, προχώρα παρακάτω και πάρε απόσταση από τυχόν αναποδιές που συμβαίνουν στην επαγγελματικό τομέα. Πρόσεχε τι γράφεις και τι λες γιατί τα γραπτά μένουν. Ενδεχομένως να προσβάλλεις ή να απογοητεύσεις κάποιον. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα πρέπει να οργανωθείς και να ταξινομήσεις τη σκέψη σου, ώστε  να ξαναμπεί το τραίνο στις ράγες κι όλα θα πάνε καλά. Στα ερωτικά, ένα χαρούμενο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου και ξαναθυμάσαι πώς είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι και να μοιράζεις απλόχερα την ευτυχία σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 – 22/7)
Τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Πολλές εντάσεις, πολλά νεύρα, τίποτα δεν θα κάθεται την ώρα που το θέλεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαλέξεις με ποιους θέλεις να είσαι. Θα δεχτείς μια πρόκληση που είτε θα διορθώσει είτε θα καταστρέψει τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πάνω απο όλα το καλό και το συμφέρον το δικό σου και των δικών σου ανθρώπων. Στα ερωτικά έχεις πάρει πολλή αγάπη αυτό το διάστημα και σχεδόν όλο τον Νοέμβριο θα δεχτείς και μεγάλες συγκινήσεις σε αυτό το τομέα.
ΛΕΩΝ
(23/7 – 22/8)
Η έκλειψη του Νοεμβρίου φέρνει ένταση. Όχι σε εσένα προσωπικά αλλά στο περιβάλλον γύρω σου, το οποίο μπορεί να σε επηρεάσει. Οπότε απέφυγε τις τοξικότητες και πρόσεχε τον εαυτό σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η θέα τύχη σου χτυπάει τη πόρτα. Με κάποιο τρόπο έρχονται χρήματα από κάπου. Εσυ φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέες συνεργασίες, σε αλλαγές στη καριέρα σου, την οποία μπορείς να εξελίξεις και να τη πας παρά πολύ μακριά. Στα ερωτικά, η θέα τύχη κι εκεί σου κλείνει το μάτι, μιας και όχι μόνο ευνοούνται αλλά θα έχεις και παρά πολλές επιλογές. Ουρά θα κάνουν οι ενδιαφερόμενοι κι εσύ θα πρέπει να σταθείς λιοντάρι στο ύψος σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 – 22/9)
Νευράκια, πολλά νευράκια φέρνει η έκλειψη του Νοεμβρίου στους εκπροσώπους του ζωδίου σου, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ενδεχομένως να χάσεις λίγο και τη σειρά σου, να βγεις για λίγο από τις συνήθειες σου γιατί στη ζωή σου θα εισβάλλουν νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Σαν καλός παρθένος που είσαι, θα πρέπει να οργανωθείς σωστά και να ξαναβάλεις τη τάξη στη ζωή σου. Προσοχή όμως, δεν χρειάζεται να είσαι οξύθυμος ούτε να ανταλλάξεις βαριές κουβέντες με τους συνανθρώπους σου. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχεις βρει τα πατήματα σου κάτι το οποίο θα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Έτσι θα έχεις  την ευκαιρία να συνδυάσεις το business and pleasure να βγεις στο κυνήγι και να χτυπήσεις και καμία μπεκάτσα (ερωτική).
ΖΥΓΟΣ
(23/9 – 23/10)
Οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα φέρουν μια ανακατωσούρα στους εκπροσώπους του ζωδίου σου κι όχι στο στομάχι αλλά στο μυαλό. Φωνές, διαφωνίες και εντάσεις με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον σου, θα σε κάνουν να ξεφυσάς από θυμό μη μπορώντας να κανείς και κάτι άλλο μιας και ξέρεις ότι με φωνές και εντάσεις δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ λίγο περισσότερο, για να αλλάξεις παραστάσεις και συναναστροφές. Να βρεθείς με ανθρώπους που έχουν να σου πουν ωραίες ιστορίες, ευχάριστα λόγια και να σου θυμίσουν πόσο  ωραίος τύπος είσαι. Τα ερωτικά σου το μήνα Νοέμβριο, θα λειτουργήσουν ως ένα πολύ καλά οργωμένο χωράφι που θα χρειαστεί καλό σπόρο, σωστό πότισμα ώστε να ανθίσει και να πάρεις τους ανάλογους καρπούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 – 22/11)
Ο μήνας Νοέμβριος, τις πρώτες μέρες του και με την επιρροή της έκλειψης θα σου δημιουργήσει μια έντονη διεργετικοτητα. Ενδεχομένως να είσαι κι αρκετά οξύθυμος με μικροπράγματα, που δεν αξίζει το κόπο. Μέσα σε δέκα μέρες, όλη αυτή η κατάσταση θα καταλαγιάσει και ίσως να ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες εξόδους παλαιού τύπου. Ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις το χέρι λίγο πιο βαθιά μέσα στη τσέπη σου και να κανείς κάποια έξοδα παραπάνω. Η λεζάντα πληρώνεται, είναι γνωστό. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες χρειάζονται προσοχή, γιατί στη συγκεκριμένη φάση είναι επένδυση ζωής. Στον ερωτικο τομέα, υπάρχει λίγο μούχλα. Είναι καιρός να κανείς κάνα καλό ξαράχνιασμα, γιορτές έρχονται…
ΤΟΞΟΤΗΣ
(23/11 – 21/12)
Πάρε μια ομπρέλα για τον Νοέμβριο να τη κρατάς.. γιατί αυτά που θα ακούς κι αυτά που θα γίνονται θα είναι σαν καταιγίδα στο κεφάλι σου. Μπόρα είναι, θα περάσει. Αυτό θα κρατήσει λίγες μέρες στις αρχές του μήνα, αλλά θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μη σε αγγίζει τίποτα από εδώ και πέρα. Προς το τέλος του μήνα, θα υπάρξει συναναστροφή με άτομα του επαγγελματικού τομέα, τα οποία θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα ερωτικά, ο μήνας Νοέμβριος, παρά τη δύσκολη αρχή του, φέρνει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Είσαι σε τόσο καλή διάθεση, που αυτό βγαίνει προς τα έξω και γίνεσαι ερωτικός πόλος έλξης. Μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 – 20/1)
Τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, θα χρειαστείς μπόλικη μελατονινη. Μιας κι οι αϋπνίες θα σε βασανίζουν από τις αναποδιές που θα τυχαίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταστρέφεται η καριέρα σου ή ότι χάνεις λεφτά. Θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να οργανώσεις έτσι τις δουλειές σου, ώστε να μη σε επηρεάζουν σε προσωπικό επίπεδο. Όταν βελτιώσεις τη προσωπική σου ζωή και δεν αφήνεις να εισέρχονται σε αυτή παράσιτα και τοξικά στοιχεία, θα δεις πολλά όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Τα ερωτικά σου αυτή την εποχή θα είναι λίγο φλατ, σαν κυματάκι στην αμμουδιά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(21/1 – 19/2)
Οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, δεν θα σε βρουν σε καλή διάθεση λόγω της εκλείψεως, αλλά αυτό θα είναι παροδικό γιατί στη πορεία και ειδικότερα στα επαγγελματικά, τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Πιθανότατα, να δεις κάποια εμπόδια και να βραχυκυκλώσεις για λίγο. Στη πορεία όμως θα αποδειχθεί ότι αυτό ήταν μόνο για καλό και η τύχη σου σε οδήγησε εκεί που έπρεπε. Προς το τέλος του μήνα, θα έχεις και την επιστροφή κάποιων προσώπων – φίλων, που για πολλά χρόνια ήταν το μεγάλο σου στήριγμα. Στα ερωτικά, τα πράγματα είναι λίγο παγωμένα. Θα χρειαστείς ένα μεγάλο σεισμό για να ξυπνήσει τις ερωτικες σου επιθυμίες.
ΙΧΘΥΕΣ
(20/2 – 20/3)
Οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, δεν θα έλεγε κανείς ότι θα είναι και οι καλύτερες της ζωής σου. Θα σε πιάσει μια ανασφάλεια για το μέλλον, καθώς και κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που σου δημιουργούν δυσφορία. Όμως, ένας μεγάλος σύμμαχος έχει γυρίσει στο ζώδιό σου. Ο Δίας είναι εδώ και θα είναι μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου. Αυτό θα σου δώσει διέξοδο στο να είσαι δημιουργικός και να βρεις τρόπο να ξεφύγεις από το οτιδήποτε. Επίσης θα σου δώσει τύχη στον οικονομικό τομέα και θα μπορείς να ανασάνεις καλύτερα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατοικούν στο εξωτερικό. Αυτοί μπορεί να είναι φίλοι αλλά μπορεί εκεί μέσα να κρύβεται κι ένας μεγάλος έρωτας. Μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και αν χρειαστεί, πάρε τα βουνά στη κυριολεξία κάνοντας εκδρομές ή οτιδήποτε άλλο.
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΟΥ: YLANITE KOPPENS PEXELS)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023