Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων

ΑΣΤΡΑ

Μάρτιος: Ο μήνας των επανακινήσεων

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των επανεκκινήσεων σε σχέσεις, καταστάσεις και σε ζευγαρώματα, όπως μας εξηγεί η Βάσω Καραδήμα. Η θέση του Ήλιου καθορίζει το ζώδιο την στιγμή την γέννησης ενός Ανθρώπου. Η θέση των Πλανητών επηρεάζει την διαμόρφωση του χαρακτήρα, και μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα την διάθεση μας, καθώς και του συντρόφου μας. Γνωρίζοντας που βρίσκονται οι πλανήτες μας έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να κατανοήσουμε καλύτερα τον άλλο.

01.03.2021 | 06:56

ΚΡΙΟΣ
(21/3 – 19/4)

Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινάει με μια έντονη κινητικότητα. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, ενδεχομένως να μπερδευτείς από διαφωνίες και διαμάχες που θα εκδηλωθούν έντονα μπροστά σου. Δεν θα πρέπει να κάνεις πίσω, δεν θα πρέπει να ξεφύγεις από αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι το σωστό. Ασχολήσου με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είτε είναι δουλειά είτε είναι προσωπικά. Αυτό σε κάνει να αποδίδεις καλύτερα, με ένα πράγμα, αλλιώς εσύ κολλάς και δεν κάνει. Είναι εποχή να κάνεις διατροφή ή πολύ αυστηρή δίαιτα, αν έχεις ξεφύγει. Ο ερωτικός τομέας μπορεί μέχρι σήμερα να μην σου είχε δώσει κάτι εξαιρετικό, μέχρι ξεραΐλα το λες. Αλλά η Αφροδίτη με τον Άρη για εσένα δουλεύουν, και έρχονται πύρινες νύχτες για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 – 20/5)

Σίγουρα αυτόν τον μήνα δεν θα πλήξεις, δεν θα έρθουν μέρες που θα κοιτάς το ταβάνι και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Ο μήνας αυτός είναι ανανεωτικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα πας για botox; Θα βάψεις μαλλί; Θα αποδώσει το γυμναστήριο; Θα γεμίσει η τσέπη; Θα βρεις καινούριο ερωτικό σύντροφο ; Όλα παίζουν. Σαν μπαχαρικό που θα νοστιμίσει την  ζωή σου  θα έρθει ο Μάρτιος . Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ανανέωση ή νέα πρόσωπα ή αλλαγή πλεύσης, μην διστάσεις. Ό,τι ήταν να πάθεις το έχεις πάθει, προχώρα παρακάτω. Στα ερωτικά η αγάπη ήρθε από μακριά. ‘Ισως η Αφροδίτη να κάνει λίγο παραπάνω δουλίτσα για εσένα και να σου φανερώσει μια περίπτωση είτε ξεχασμένη είτε υποτιμημένη. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 – 21/6)

Διαισθητικός μήνας ο Μάρτιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα το καταλάβεις όταν στις διάφορες συναντήσεις που θα κάνεις,περισσότερα θα έχεις να πεις κάτι με τα μάτια παρά με τα λόγια. ‘Ισως γύρω σου να υπάρξουν διαφωνίες, μην μπεις στην διαδικασία να επηρεαστείς από φωνές και απειλές. Νιώσε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και πιάσε το πραγματικό νόημα των διαμαχών και των εντάσεων. Θα βγεις πολύ μπροστά και πολύ κερδισμένος. Στα ερωτικά είσαι το πιο εγκεφαλικό ζώδιο, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ούτε το θέλεις. Ετσι λοιπόν ετοιμάσου μέχρι το τέλος του μήνα να βρεθείς στο επίκεντρο της πολιορκίας ενός αδυσώπητου φλερτ. Που θα είναι αμαρτία να μείνει εκεί και να μην προχωρήσει σε κάτι παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 – 22/7)

Δυο Α θα ταλανίζουν την ζωή σου το επόμενο διάστημα: η Ανεκτικότητα και η Ανασφάλεια. Το μεν πρώτο ίσως να είναι της φαντασίας σου ή ενός κόσμου που έχεις φτιάξει μόνος σου. ‘Ισως τα πράγματα να ήρθαν έτσι που να νόμιζες ότι όλοι σου χρωστάνε και ότι αρκετά τους ανέχτηκες. Αυτό αν το βγάλεις προς τα έξω θα μείνεις πολύ μόνος. Ένας εφιάλτης λοιπόν πάει, αν δεις τα πράγματα πιο φωτεινά. Για το άλλο Α την Ανασφάλεια σου θα πρέπει λίγο να εξελιχθείς, να ξεκολλήσεις από τα παλιά και με το τι ήσουν κάποτε. Το παρελθόν έγραψε και πάει, η ζωή είναι μπροστά σου. Βρες την δύναμη να ξεδιαλύνεις τι σου κάνει καλό και τι όχι. Αυτό ξεκινάει από τα πολύ προσωπικά σου, το σπίτι σου, την δουλειά σου, τους φίλους σου, μόνο από αυτά  Τον μήνα αυτό, είναι η πρωτοχρονιά των ζωδίων, κάνε μια καινούρια αρχή.

ΛΕΩΝ
(23/7 – 22/8)

Ο μήνας αυτός είναι η δικιά σου Άνοιξη. Ισως να ήρθε η ώρα να κάνεις την υπέρβαση σε όλους τους τομείς. Και όταν λέμε υπέρβαση δεν εννοούμε μόνο να προσθέσεις. Αλλά και να κόψεις πολλά που μέχρι χθες ήταν στη καθημερινότητα σου κάτι πολύ φυσικό, που για εσένα τώρα πια πρέπει να τελειώσει . Θα χρειαστεί σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά να φερθείς σαν καλεσμένος σε συμπόσιο, να πας τα δώρα σου να απολαύσεις την φιλοξενία, να δώσεις και να πάρεις γνώσεις. Να φύγεις γεμάτος, ευχαριστημένος αλλά και με μια πρόσκληση στα χέρια για το επόμενο συμπόσιο. Ο ερωτικός τομέας σε καλεί να συμμαχήσεις, δηλαδή να μην είσαι εσύ και ο άλλος αλλά μαζί στα ίσα. (αυτή την εποχή μια άλλη στιγμή το ξανασυζητάμε )

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 – 22/9)

Ο μήνας ξεκινάει με μια μεγάλη ανατροπή στα επαγγελματικά. Σε πιάνει πανικός που προσπαθείς να κρύψεις ανεπιτυχώς, επιστρατεύεις όλες τις γνωριμίες σου, ξεφυλλίζεις παλιές ατζέντες. Τηλεφωνείς και στους πεθαμένους για να σώσεις μια κατάσταση που από καιρό φώναζε τι θα γίνει. Ίσως εθελοτυφλούσες, ίσως είχες άλλες προτεραιότητες, πολλά μπορείς να πεις κατόπιν εορτής. Στο χέρι σου είναι πως θα παίξεις τα χαρτιά σου. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, ένα καινούριο ρομάντζο ξεκινάει στην ζωή σου δειλά δειλά στην αρχή. Με μια πλατωνική διάθεση, η οποία θα διαρκέσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι να καταλάβεις αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω. Βλέπεις, είσαι στην κατηγορία όσοι καήκαν στο χυλό φυσάνε και τα γιαούρτια.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 – 23/10)

Επιτέλους ένα πολύ καλό φεγγάρι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, που θα σου δώσει όλη την απαιτούμενη ενέργεια ώστε στο μέλλον να μπορείς να αρπάξεις τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν. Είναι η εποχή της εκποίησης περιουσιών, ψυχικών αποθεμάτων, ψεύτικων σχέσεων ή ακόμα διάλυση του συντρόφου αν και εφόσον δεν εκτιμάει τον αγώνα που δίνεις ένα μεγάλο χρονικό διάστημα . Ενδεχομένως όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου να βλέπουν ΧΑΟΣ. Εσύ όμως πάντα έχεις PLAN B και αν δεν έχεις μπορείς να φτιάξεις πιο γρήγορα από τον καθένα. Ο μήνας Μάρτιος είναι μια αφετηρία για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, και δεν είναι μαραθώνιος. Είναι 200 μέτρα μετ’ εμποδιων. Μπορείς .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 – 21/11)

Και στα δικά μας οι ελεύθερες …. Ο μήνας Μάρτιος ενδεχομένως να επιφυλάσσει πολύ ευχάριστα γεγονότα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Μπορεί βεβαίως να προκύψει γάμος στην κυριολεξία, άλλα μπορεί να προκύψει γάμος με την ευρύτερη έννοια. ‘Οπως μια συνεργασία, ένας πολύ κερδοφόρος συνεταιρισμός, μια μεγάλη κληρονομιά ή μια μεγάλη προίκα. Σίγουρα όμως τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Η ταλαιπωρία σταματάει και ξαναβρίσκεις τα πατήματά σου. Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά ή στα πολύ προσωπικά,  θα υπάρξουν κάποια θεματάκια. Ίσως χρειαστεί να ξεμπροστιάσεις κάποιους “φίλους”  που σε παραπλάνησαν. ‘Ισως να πρέπει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να πάψει να έχει δεύτερες σκέψεις για εσένα…. γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 – 21/12)

Η αλήθεια είναι πως δεν αντέχεις άλλο την καραντίνα. Έτσι λοιπόν αυτό το μήνα θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Μία θα θέλεις να κάνεις δίαιτα, μία θα θέλεις να τρως ένα κοπάδι, την μία βουνό, την άλλη θάλασσα, ποτέ είμαι καλά με τον σύντροφό μου, πότε θυμάμαι μια άλλη σχέση από το παρελθόν.Θες να βγεις να μεθύσεις, να φλερτάρεις, να ζήσεις όπως παλιά, δεν ζητάς θαύματα. Όλη αυτή όμως την συσσωρευμένη ενέργεια, ενδεχομένως να την ρίξεις στην δουλειά. Το ένστικτο σου είναι πολύ αναπτυγμένο αυτή την εποχή και μπορείς να κάνεις χρυσές δουλειές. Στα ερωτικά σου, όλα είναι ανοιχτά. Σε θέλουν και σε θέλουν πολύ, άνευ όρων. Απόλαυσε το και αφέσου σε κάτι που σε γεμίζει, που δεν σου αφήνει κενά….. Εσύ ξέρεις..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 – 19/1)

Για άλλους ο μήνας Μάρτιος θα είναι ζεστός και για άλλους κρύος. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου όμως θα πρέπει να αναθερμάνουν πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς πολλές υπερβολές χωρίς παρακάλια και πάνω από όλα χωρίς νεύρα. Δεν σε πνίγει το άδικο, εσύ φτιάχνεις το μέλλον σου χωρίς να ξεχνάς το παρελθόν. Αλλά δεν χρειάζεται να πατάς πάνω σε αυτό. Φτιάξε ένα PLAN B να υπάρχει καλού κακού και ξεκινά τα επαγγελματικά σου σαν να είναι η πρώτη μέρα στην δουλειά. Παίξε ένα ρόλο μαθητευόμενου, ξέχνα ό,τι ήξερες μέχρι τώρα, πάμε από την αρχή. Το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνεις και στα ερωτικά σου. Δεν σε πήγε μακριά η συνταγή της μαμάς σου, κάνε κάτι καινούριο. Φτάσε στην κορυφή ξεκινώντας από τους πρόποδες αυτή την φορά, και μην ξεχνάς να περιμένεις τους άλλους, δεν θες να είσαι μόνος σου στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 – 18/2)

Όλα τα φώτα είναι πάνω σου, όλα γυρίζουν γύρω από το ζώδιο σου, είναι κρίμα λοιπόν να μην αρπάξεις την ευκαιρία να ανανεωθείς σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικά θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς πολύ περισσότερο από ό,τι μέχρι σήμερα. Βγες από τα τετριμμένα και κάνε ό,τι πάντα πίστευες, ό,τι νόμιζες πως σου ταιριάζει. Υπάρχουν έσοδα, αλλά υπάρχουν και πολλά  ΕΞΟΔΑ αυτήν την περίοδο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και είσαι έτοιμος και πολύ καλά προετοιμασμένος στην νέα εποχή. Στα ερωτικά πρέπει λίγο να ξεμπερδευτείς για το καλο σου, για να παίρνεις καλύτερες ανάσες. Χρειάζεσαι μια ανανέωση, λίγο αλατοπίπερο, έτσι για να δώσει γεύση στην ζωή σου, σε αυτόν τον τομέα δεν χρειάζεσαι δίαιτα.

ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 – 20/3)

Ποσό να αντέξεις ακόμα; Ένα μεγάλο πιεστικό διάστημα φτάνει στο τέλος του. Οι περιορισμοί σιγά σιγά τελειώνουν, είδες ότι μπορείς να αντέξεις, δοκιμάστηκες, πιέστηκες, ξεγλίστρησες, άλλαξες τρόπο ζωής και πάλι είσαι στον αφρό. Είτε της θάλασσας είτε της ζωής. Το σύμπαν σε προετοιμάζει για κάτι μεγάλο, ίσως αυτόν τον μήνα να χρειαστεί να κάνεις την μεγαλύτερη υπέρβαση, σε κάποιο τομέα που αναλόγως την προσωπικότητά σου θα είναι ο πιο αδύναμος. ‘Ασε την φαντασία σου να καλπάσει και ίσως να είσαι ο μόνος που θα δεις πραγματικά πράσινα άλογα. Στα ερωτικά είναι η ώρα να πάρεις πολύ αγάπη. Εχεις κατασταλάξει στο τι ζητάς και στο τι μπορείς να πάρεις “the eyes chico they never lie” να κοιτάς στα μάτια το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς να τον μαγεύεις. ΄Ασε για μια φορά να σε μαγέψει εκείνος ….

*Για την σφαιρική σας ενημέρωση θα πρέπει να διαβάζετε υποχρεωτικά τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version