ΑΣΤΡΑ

Μάρτιος: Μήνας μεγάλων αλλαγών

Ο Κρόνος από τις 7 Μαρτίου περνά στους Ιχθύες όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια κι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από στις 23. Η Βάσω Καραδήμα, επισημαίνει ότι αυτές οι πλανητικές… μετακινήσεις θα φέρουν αλλαγή σκέψης και επανάσταση σε όλους τους τομείς.

asist team
Asist Team /
Μάρτιος: Μήνας μεγάλων αλλαγών

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο μήνας Μάρτιος ξεκινάει με πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση, δημιουργώντας την ανάγκη να κάνεις βαθιές τομές και ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εισροή χρημάτων στο ταμείο σου, αλλά και την πολύ γρήγορη εκροή. Γιατί όπως λέει και η παροιμία easy come easy go… Σε ό,τι αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις, ενδεχομένως οι πλανήτες να σε επηρεάσουν με τέτοιο τρόπο, που θα είσαι αρκετά επικριτικός με όλους. Αυτό, ίσως σου φέρει εντάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Στα ερωτικά, οι πειρασμοί γύρω σου είναι πολλοί, αλλά πρέπει να πάψεις να έχεις τη μύτη ψηλά και να γίνεις πιο εκδηλωτικός. Άπλωσε το χέρι σου και άρπαξε.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο Μάρτιος θα είναι αρκετά έντονος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η Αφροδίτη φέρνει χρήμα και υλική ασφάλεια, αλλά ο Ουρανός δεν σε αφήνει να τα χαρείς. Έξοδα παρουσιάζονται και αναγκαστικά τα λεφτά όπως έρχονται, φεύγουν. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν έντονα συναισθήματα τα οποία σου δημιουργούνται ως αντίβαρο για να ξεχάσεις τα οικονομικά προβλήματα. Ενδεχομένως, στα μέσα του μήνα, να μπεις σε ένα μεγάλο πειρασμό για κάποιο πρόσωπο πολύ νεότερης ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Μάρτιος έχει μεγάλη κινητικότητα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πολλά καλέσματα, πολλά τραπεζώματα, σε σημείο υπερβολής. Θα δεις κάποια στιγμή ότι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν δεν ικανοποιούν τα θέλω σου και θα πρέπει να αναζητήσεις μέσα σου τι σου λείπει και τι θέλεις. Τα επαγγελματικά αυτή τη περίοδο, πάνε μόνα τους. Στα ερωτικά, ένα πρόσωπο θα σε ταράξει τόσο πολύ, που θα εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Η Πανσέληνος, 7 Μαρτίου,  έρχεται να σου ταρακουνήσει το μυαλό, μέσα στο μήνα. Επίσης, η θέση του Άρη, θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ άβολα σε κάποιες καταστάσεις. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από τη παρορμητικότητά σου. Θα πρέπει να καταπιέσεις τον εαυτό σου και να βγάλεις ένα προφίλ προς τα έξω, που να δείχνει ότι καταβάλλεσαι από τάξη και ηθική. Ίσως θα πρέπει να υποκριθείς κάτι τέτοιο, αλλά επιβάλλεται να το κάνεις  για να μην παρεξηγηθείς. Στα ερωτικά, θα φέρεσαι σαν εύθυμη χήρα. Λες και μια καταπίεση από το παρελθόν τελείωσε και βγήκες στον έξω κόσμο. Πάλι θα παρεξηγηθείς, αλλά δεν μαζεύεται..

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο Μάρτιος θα έχει έντονη κινητικότητα σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Επίσης να είσαι σίγουρος, ότι σε αυτό το τομέα, θα έχεις τη βοήθεια του κοινού. Φίλοι θα εμφανιστούν από το πουθενά και θα σε στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο οικονομικός τομέας όμως, δεν θα ανθίσει όπως θα ήθελες και θα περίμενες, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα στρώσουν. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, ο μήνας αυτός έχει έντονη συναισθηματική δραστηριότητα. Αν είσαι μόνος, ο έρωτας καραδοκεί στο χώρο εργασίας. Αν είσαι σε σχέση , να είσαι έτοιμος να περάσεις μια μεγάλη δοκιμασία με το έτερον ήμισυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο Μάρτιος είναι γεμάτος υπερβολές σε όλους τους τομείς. Πολλά καλέσματα, πολύ φαγητό, πολλά έξοδα, πολλοί καβγάδες, πολλές αγάπες. Η Πανσέληνος θα φωτίσει όλες τις σκοτεινές σου επιθυμίες, που κρατούσες καλά κρυμμένες μέχρι σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά εκδηλωτική και ενδεχομένως να συναναστραφείς με φίλους από το παρελθόν που πάντα περνούσες πολύ ωραία μαζί τους. Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και όλα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Ο μήνας Μάρτιος, είναι γεμάτος πειρασμούς για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Είτε ερωτικούς, είτε επαγγελματικούς. Ακόμα και σε τυχερά παιχνίδια μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος αυτή την εποχή. Όπως και να έχει, από όλες τις πλευρές θα υπάρξει εισροή χρημάτων στο ταμείο σου. Το να κρατηθούν θα είναι το δύσκολο. Μιας και η Αφροδίτη, επηρεάζει με τέτοιο τρόπο, ώστε οι τσέπες σου να έχουν τρύπες. Ο ερωτικός τομέας, δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια καινούργια γνωριμία που προέκυψε στις ήμερες του καρναβαλιού. Θα πρέπει να έχεις στο νου σου, για το πρόσωπο το οποίο γνώρισες, ότι για μια φορά μασκαράς για πάντα μασκαράς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ο Μάρτιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, θα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένος. Ίσως αποχωριστείς από τη ζωή σου, αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν είχες την ευκαιρία να τους δείξεις πόσο σημαντικά ήταν για σένα. Φίλοι, θα κλείσουν οριστικά η πόρτα πίσω τους, φεύγοντας από η ζωή σου. Πράγμα το οποίο, συνέβη με δική σου υπαιτιότητα. Ο επαγγελματικός τομέας φουντώνει κι εσύ μπαίνεις στο τριπάκι της επαγγελματικής σου ανόδου. Ο ερωτικός τομέας, εκδηλώνεται σαν ένα μικρό κυματάκι στην αμμουδιά. Τίποτα σημαντικό, τίποτα ιδιαίτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Μάρτιος ξεκινάει με μια ευχάριστη ανατροπή στον επαγγελματικό τομέα. Χρήμα έρχεται στο ταμείο σου, το οποίο θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και να περάσεις καλά, αλλά θα πρέπει μα κρατηθείς από τους πειρασμούς που σε διακατέχουν, ώστε να μην γίνεις πολυέξοδος. Τα επαγγελματικά ανθίζουν σαν την Άνοιξη. Όλο τον μήνα θα έχεις καλή διάθεση και αυτό θα κάνει τους συνεργάτες σου, να σου δίνουν περισσότερη προσοχή. Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι αποφασιστικός και θα διεκδικήσεις αυτό το οποίο θέλεις, με σθένος και πάθος. Κάτι έχει ανθίσει μέσα σου και χρειάζεσαι πολύ πότισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο Μάρτιος, θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Πρόσεξε μην αντιδράσεις υπερβολικά, μη φερθείς επιπόλαια, μη δείξεις πέρα του δέοντος σίγουρος και με αυτοπεποίθηση. Μη ξεχνάς τις σφαλιάρες των προηγούμενων ετών, δείξε αυτοπειθαρχία και προχωρά με σταθερά βήματα. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, θα πρέπει επιτέλους να δείξεις αποτελεσματικότητα στο κατά πόσο μπορείς να διαγράψεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Μην κολλάς και μην συγκρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις. Απελευθερώσου από τα βαρίδια του παρελθόντος και προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Μάρτιος του 2023, θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της ζωής σου. Ο Πλούτωνας κάνει τη πειραματική του είσοδο στο ζώδιό σου και φέρνει ριζικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στο τρόπο σκέψης σου. Όλα πια θα φαίνονται αλλιώς. Όλα θα δείχνουν πολύ διαφορετικά από ό, τι τα υπολόγιζες. Με τη βοήθεια της έκλειψης της Σελήνης του Μαρτίου, ενδεχομένως να μην σε αναγνωρίζει το κοντινό σου περιβάλλον. Θα ξαναγεννηθείς και θα προσφέρεις στο κύκλο σου μια νέα εποχή.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Τον Μάρτιο, ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου. Τρία χρόνια θα είναι εκεί και θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τη σκέψη σου, τη ψυχή σου, το περιβάλλον σου. Μέσα στον μήνα θα δεις να αναπτύσσεται η διαίσθησή σου και να οργιάζει η φαντασία σου. Η δουλειά σου θα γίνει τόσο έντονη και καταπιεστική, που ενδεχομένως να χρειαστεί για λίγες ημέρες να πατείς τα βουνά, να διαλογιστείς και να βρεις το κέντρο σου. Σε ό, τι αγορά στον ερωτικό τομέα, αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα, προς διάφορες κατευθύνσεις. Μπορεί να ερωτευτείς έναν άνθρωπο, ένα ζώο ή ένα φυτό. Το θέμα είναι να το βγάλεις από μέσα σου. Να είσαι σίγουρος ότι μετά τη συγκεκριμένη τριετία, άλλοι θα γίνουν ψάρια του γλυκού νερού και άλλοι θα χαθούν στα βάθη των ωκεανών…

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: PEXELS)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023