ΑΣΤΡΑ

Μάρτιος: Μήνας με απαιτήσεις…

Αν κι ο μήνας κάνει "πρεμιέρα" με μία πολύ καλή νέα Σελήνη(2/3), ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με αυστηρούς κανόνες, που θέτει το ερώτημα αν αντέχουμε να τους παραβιάσουμε. Η Βάσω Καραδήμα συνιστά προσοχή. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας εκτός από το ζώδιό σας, διαβάστε τόσο τον ωροσκόπο όσο και τη Σελήνη σας. Καλό μήνα!

asist team
Asist Team /
Μάρτιος: Μήνας με απαιτήσεις…

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Τον μήνα αυτό, καλό θα είναι να βάλεις κάποιους κανόνες σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν δεν το κάνεις εγκαίρως, θα αναγκαστείς να το κάνεις προς το τέλος του μήνα γιατί πρόκειται να αντιμετωπίσεις ακραίες καταστάσεις που θα ενεργοποιήσουν κομμάτια της ψυχής σου τα οποία είχες βαθιά κρυμμένα μέσα σου. Ο Άρης, μην ξεχνάς, πλανήτης σου μεν θεός του πολέμου δε. Ο επαγγελματικός τομέας είναι το πεδίο της μάχης, εκεί δεν θα έχεις κανένα συναίσθημα για κανέναν. Ή Αυτοί η Εσύ. Στον ερωτικό τομέα θα ευχηθώ «Καλή Χρονιά», έτσι κι αλλιώς η είσοδος του Ήλιου στον Κριό είναι πρωτοχρονιά, αλλά κι εσύ ετοιμάσου να μπεις σε όμορφες περιπέτειες με ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς. Έτσι για να γίνουν όλα παρανάλωμα του πυρός.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Δύσκολος και απαιτητικός μήνας ο Μάρτιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά θα υπάρξουν πολλές ανατροπές σε σχέδια που ετοίμαζες πολύ καιρό τώρα και είχες μελετήσει κάθε λεπτομέρεια. Αυτό θα σε κάνει να αλλάξεις πορεία και να βγεις σε πιο όμορφες καταστάσεις που ενδεχομένως δεν περίμενες. Απλώς θέλει σε κάθε ανατροπή να χαλαρώνεις και να λες πάμε για άλλα. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου βγει πολύ καλύτερα και λεφτά θα βγάλεις και με νέους ανθρώπους θα συνεργαστείς και νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά σου. Τα ερωτικά σου είναι λίγο… αποκριάτικα, όταν βγουν οι μάσκες θα δούμε τι είναι από κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ετοιμάσου να τσαλακωθείς, ετοιμάσου να βρεθείς σε καταστάσεις που μέχρι τώρα απέφευγες όπως ο διάολος το λιβάνι. Ο επαγγελματικός τομέας είναι ναρκοπέδιο για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σου. Θα πρέπει να φανείς αρκετά τολμηρός και να το περάσεις, όχι στην τύχη, μόνο βάσει σχεδίου. Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες, φρόντισε να προετοιμαστείς πρώτα ψυχολογικά και μετά να διαβάσεις και το μάθημά σου. Θα βρεθείς μπροστά σε μεγαθήρια και χρειάζεσαι ψυχή, κουράγιο και μια τσαχπινιά. Και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή αρχή σε ένα μεγάλο κύκλο διαπραγματεύσεων που ξεκινάει για εσένα. Στα ερωτικά δεν υπάρχουν καταστάσεις που να σε απασχολούν ιδιαιτέρως, πας στα σίγουρα και βλέπουμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Φαντασία μου πλανεύτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα που λέει και το τραγούδι. Την περίοδο αυτή θα έλεγε κανείς ότι είσαι σε πολύ ευάλωτη κατάσταση. Σίγουρα φταίει η Σελήνη κι ο τρόπος που χτυπιέται τον τελευταίο καιρό. Αλλά άκουσες πολλά και παρασύρθηκες, πολλές υποσχέσεις σου δόθηκαν από πρόσωπα που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Όλα διορθώνονται αν πάρεις σωστά τα δεδομένα και κοιτάξεις προσεχτικά τις κακοτοπιές. Να είσαι πιο συγκρατημένος σε αυτά που λες κι όλα θα πάνε ρολόι. Κοντά στο τέλος του μήνα θα δεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν για εσένα από το καλό στο καλύτερο. Αν κάνεις αυτό που είπαμε. Στα ερωτικά ίδια γεύση, μην φαντασιώνεσαι κανέναν σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, δέξου τον άλλον όπως είναι. Αυτή είναι η ζωή.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Τον μήνα αυτό οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως χειρουργοί, μιας και πρόκειται να κάνουν βαθιές τομές ακριβείας στις προσωπικές – επαγγελματικές τους σχέσεις. Τίποτα δεν θα είναι στην τύχη. Θα συναντήσεις ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τις δεξιότητες σου πολύ περισσότερο από ό, τι νόμιζες. Αυτές οι γνωριμίες θα σε πάνε πολύ ψηλά στα επαγγελματικά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Μια μέρα θα τους το ανταποδώσεις με το παραπάνω γιατί αυτός είσαι. Στα οικονομικά θα συμβεί κάτι μαγικό ( έτσι λέει το τηλεσκόπιο ). Στα ερωτικά, το επόμενο διάστημα θα αισθανθείς πολύ γεμάτος, είτε με το πρόσωπο που υπάρχει και θα μένει είτε με το πρόσωπο που χόρτασες και θα φύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9

Το επόμενο διάστημα ίσως φορτιστείς συναισθηματικά στα επαγγελματικά. Διότι θα βρεθείς μπροστά σε μια κατάσταση που ή τελειώνει ή προδίδεις αναγκαστικά . Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα τις δεις ως λύσεις, αλλά το μέλλον θα δείξει αν ήταν η σωστή κίνηση ή όχι. Πολλοί θα πουν ότι πήρες μια τολμηρή απόφαση, κάποιοι άλλοι θα διαφωνήσουν. Ο λογαριασμός θα έρθει πολύ αργότερα κι εσύ άμα έχεις χρέη δεν μπορείς να κοιμηθείς. Στα ερωτικά υπάρχει κίνηση και ενδεχομένως να βγάζεις όλες τις φαντασιώσεις σου. Αλλά και σε αυτό υπάρχει χρέωση, θα το βρεις μπροστά σου, σαν την εφορία που όπου και να πας θα σε βρει.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί και αλλάζει γνώμη, λέει ένα παλιό ρητό. Έτσι λοιπόν οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλες ανατροπές. Σχέδια που ετοιμαζόντουσαν εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα ξαφνικά γίνονται χαρτοπόλεμος. Πάντα έχεις Plan B ή μπορείς εύκολα να το εφεύρεις. Τώρα είναι η ώρα να ενεργοποιήσεις όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου, ώστε να αλλάξεις πορεία και να βγεις μπροστά είτε νικητής είτε με τις λιγότερες απώλειες. Ο επαγγελματικός τομέας είναι μεγάλη πρόκληση αυτή την εποχή για εσένα. Στα ερωτικά από την άλλη, βούρκος. Δεν ξέρω ποτέ θα βγεις αλλά θα βγεις, δεν είναι η ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Η κοινωνία δουλεύει με κάποιους κανόνες για την καλύτερη λειτουργία της. Έτσι κι εσύ το επόμενο διάστημα θα θέλεις να κοινωνικοποιηθείς. Τους κανόνες θα τους βρεις μπροστά σου, αν τους ακολουθήσεις τα πράγματα θα κινηθούν ομαλά. Έχεις ανάγκη να βρεθείς με πραγματικούς φίλους, παιδικούς ή από μια φάση της ζωής σου που δεν υπήρχαν συμφέροντα. Ίσως μέσα από ένα παλιό χόμπι να ξαναβρείς τα πρόσωπα που πρέπει. Αν αποφασίσεις να ανοιχτείς, να είσαι έτοιμος να πληγώσεις και να πληγωθείς. Αυτά, στα πολύ βαθιά προσωπικά σου . Στα επαγγελματικά, πας τρένο. Στα ερωτικά θα πρέπει να φερθείς με σοφία. Τι σε γεμίζει, αν εκτιμούν αυτό που δίνεις κι αν υπάρχει κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις έκτος κανόνων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο μήνας αυτός δεν θα σε αφήσει να πλήξεις. Σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Το καλό είναι ότι θα πάρεις και τους λαγούς και τα πετραχήλια. Μια σειρά από γεγονότα, θα σε φέρουν σε ένα μεγάλο επαγγελματικό τραπέζι διαπραγματεύσεων κι εκεί θα εξαντλήσεις όλο το διπλωματικό σου ταλέντο. Κι όταν σηκωθείς από το τραπέζι να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι πιο βαρύς, μιας και οι τσέπες σου θα είναι πολύ γεμάτες. Στα ερωτικά θα βρεις το δίκιο σου, δεν μπορείς να ακούς τρέλες και να θέλουν να στο περάσουν για σωστό. Θα βάλεις τα όριά σου κι οποίος έχει μυαλό και σε θέλει, ας σε ακολουθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο μήνας αυτός έχει πολλές επαγγελματικές επαφές, θα πρέπει να κοιτάς τα ψιλά γράμματα σε ό,τι πρόκειται να υπογράψεις. Ανεβαίνεις επίπεδο και τα πράγματα θα γίνουν πιο απαιτητικά για εσένα. Μάθε να ακολουθείς τους κανόνες ή βάλε τους δικούς σου. Αλλά μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και στην καλή πίστη. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, η θέση της Αφροδίτης σου προκαλεί κάποιες εμμονές με πρόσωπα και καταστάσεις που ενδεχομένως να μην υπάρχει μέλλον. Κάνε μια αλλαγή στην ζωή σου κι αν θέλεις να ακουμπήσεις κάπου, τα ζώδια της Γης, σου προσφέρουν σταθερότητα και ισορροπία, ιδιαίτερα ο Παρθένος., Σκέψου το .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Τον μήνα αυτό, ό, τι και να γίνει, ό, τι και να πεις, όσο και αν βρίσεις θα έχεις τα δίκια σου. Στα επαγγελματικά έχεις δώσει τα φώτα σου παντού αλλά δεν έδειξαν να το εκτιμάνε ιδιαίτερα. Σου υποσχεθήκαν πολλά δεν έδωσαν τίποτα, πώς να μην είσαι έξαλλος; Το επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα είναι ωρολογιακή βόμβα, όποιος σε πλησιάσει και σου πει το μακρύ του και το κοντό του στον επαγγελματικό τομέα μαύρο φίδι που τον έφαγε. Δεν ξέρω που θα σε βγάλει αυτός ο φανατισμός καθώς δεν είναι το δυνατό σου χαρτί, αλλά έχεις πολλούς λόγους να είσαι θυμωμένος. Κράτα την ιδεολογία σου αι ίσως να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα ερωτικά ( ποιος ασχολείται ) δεν έχεις χρόνο, εδώ πέφτουν χώρες σε μια νύχτα.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Κουβέντες κουβέντες με είχες χορτάσει, τραγούδησε κάποτε η Μαρινέλλα κατά το Paroles της Dalida. Έτσι κι εσύ αυτό το διάστημα θα ακούσεις πολλές υποσχέσεις για δουλειά, για εξόδους για προσωπική προβολή για διακοπές στα νησιά. Θα ακούσεις τα πιο απίθανα σενάρια και δεν εννοώ τίποτα ερωτικό. Αυτά είναι σε προσωπικό επίπεδο. Από αυτές τις υποσχέσεις, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Απλώς μυρίζονται ότι είσαι για κάποιο λόγο συναισθηματικά φορτισμένος και το εκμεταλλεύονται. Τη λύση και το ξεμπλοκάρισμα θα στο φέρει κάποιος που μπορεί να σε πάει στα αστέρια, σε άλλους πλανήτες, κι αν αυτό σου ακούγεται λίγο ακραίο, δες το μεταφορικά. Στα ερωτικά, όταν γυρίσεις από τον ουρανό, θα σε περιμένουν.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: UNSPLASH)

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023