ΑΣΤΡΑ

Μάιος: Ο μήνας της τύχης, της Άνοιξης της ψυχής και των ερωτικών δειγματισμών!

Σαν να έρχεται για τα καλά η Άνοιξη σε όλα τα επίπεδα μοιάζει να είναι ο μήνας Μάϊος, όπως επισημαίνει στις αστρολογικές προβλέψεις της Άνοιξης η Βάσω Καραδήμα. Μην ξεχνάτε ότι για τη σφαιρική σας ενημέρωση θα πρέπει να διαβάζετε υποχρεωτικά τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας.

asist team
Asist Team /
Μάιος: Ο μήνας της τύχης, της Άνοιξης της ψυχής και των ερωτικών δειγματισμών!
ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας της Άνοιξης ξεκινάει με πολλές περγαμηνές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Για πολλούς από εσάς, ο μήνας θα μπει πραγματικά πολύ καλά. Οι πλανήτες λειτουργούν θεραπευτικά στην ψυχολογία σου και ίσως μέσω του έντονου φλερτ να πάρεις τα πάνω σου, να βρεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και αφού ικανοποιήσεις το σώμα σου και το πνεύμα σου να βρεις τις κατάλληλες λύσεις που αφορούν στα επαγγελματικά, τα οποία έχουν λιμνάσει. Το μήνα αυτό λοιπόν, φρόντισε μέχρι την ολική  έκλειψη σελήνης να έχεις τα ματιά σου ανοιχτά,το μυαλό σου ανοικτό, και οτιδήποτε άλλο ανοίγει άστο ελεύθερο … Φλερτ και επαγγελματικά πάνε μαζί στο δικό σου κόσμο!
ΤΑΥΡΟΣ

Μην σε μπερδέψει το ξεκίνημα του μήνα, ίσως να έχει κάποιες απογοητεύσεις. Δες λίγο βαθύτερα τα πράγματα, ίσως από μια πιο ρομαντική σκοπιά. Ίσως δεις κάτι που σου ξεφεύγει μέχρι σήμερα. Η νέα σελήνη σε κάνει πιο εσωστρεφή. Ξεκίνα από την αρχή κάποιες καταστάσεις και στην πορεία θα το ξαναβρείς. Σε ό,τι αφορά λοιπόν στα επαγγελματικά, για να λαδωθεί η μηχανή, πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου, να υποχωρήσεις σε κάποιες καταστάσεις που έχεις κολλήσει, ή αν το περιβάλλον έχει γίνει λίγο τοξικό, φρόντισε να τους βάλεις για ένα χρονικό διάστημα στον πάγο ώστε να έχεις ελεύθερο πεδίο να κάνεις μεγαλύτερα λάθη ή να βρεις τον δρόμο σου. Στα ερωτικά στην γωνία στο μανάβη… στο χασάπη… κάπου εκεί γύρω το πάθος καραδοκεί…. κινήσου λίγο στην γειτονιά και θα σε βρει εκείνο ….

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Διερευνητικός μήνας ο Μάιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ίσως να ψάξεις να βρεις την αλήθεια σου . Αυτό με την επιρροή των πλανητών, θα σου φέρει μπροστά σου κάποιες πληροφορίες ή αν θέλεις κάποιες αποκαλύψεις που αγνοούσες παντελώς. Εκτός ότι θα σε κάνουν να πέσεις από τα σύννεφα, θα σε αναγκάσουν να προβείς και σε διαπραγματεύσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Όλη αυτή η κατάσταση μην περιμένεις να τελειώσει γρήγορα, θα τραβήξει αρκετό διάστημα. Και με τον ανάδρομο Ερμή στο τέλος του μήνα, φέξε μου και γλίστρησε. Στα ερωτικά επίσης θέλω να σου πω ότι θα υπάρξει κρισούλα. Λίγο τα νεύρα σου, λίγο τα νεύρα του άλλου, λίγο κάποιες ύποπτες κινήσεις… Ε δεν θες και πολύ να εκραγείς άνθρωπος είσαι ….
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ξέρω αν πήγες στην Εκκλησία την μεγάλη εβδομάδα. Σίγουρα όμως η ψυχή σου αυτές τις μέρες έχει αγαλιάσει. ‘Εχεις ηρεμήσει και η ψυχική σου ισορροπία πάει από το καλό στο καλύτερο. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να επιδιορθώσεις σε σχέση με κάποιους από το στενό σου περιβάλλον, που ενδεχομένως να μην έχεις ζυγίσει σωστά. Μην αισθάνεσαι ότι έδωσες και δεν πήρες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα γίνει κάποιο θαύμα, χρειάζεται αρκετή υπομονή ακόμα. Στον ερωτικό τομέα από την άλλη, γίνονται και θαύματα. Η τύχη θα σου χαμογελάσει και μέσα στην αναμπουμπούλα, θα βρεθεί κάτι που θα σε αναστατώσει, και θα σου δώσει το BOOST που χρειάζεσαι για να ενεργοποιηθείς …

ΛΕΩΝ
Είσαι έτοιμος ;;;;;;;;;;;; Είναι ο μήνας που θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε όλους τους τομείς. Από το να προσέξεις τον καλλωπισμό του εαυτού σου, μέχρι την ανατροφή ενός παιδιού, καθώς τώρα πραγματικά αλλάζεις πίστ. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, τα πράγματα πάνε καλά, ίσως όχι όπως ακριβώς τα θέλεις, αλλά καλά. Με την τύχη, το επόμενο διάστημα, πραγματικά θα παντρευτείτε. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις προκειμένου να έχεις κάποια κέρδη. Αν δεν είσαι σε σχέση μια νέα γνωριμία αρκετά πρωτοποριακή για τα δεδομένα σου, θα σε βάλει σε πολύ όμορφες περιπέτειες. Αν είσαι σε σχέση φρόντισε να σκεφτείς κάτι έξυπνο ώστε να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεσαι αυτή την εποχή…. Μην περιμένεις, φτιαξτο μόνος σου. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς .
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σαν να σε πιάνει αλλεργία της Άνοιξης θα είναι ο μήνας Μάιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Από την μια θες να ξοδέψεις να καταναλώσεις, από την άλλη σε πιάνουν οι ανασφάλειες για το μέλλον. Τι θα κάνεις, που θα είσαι επαγγελματικά, αν θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με αυτά που κάνεις μέχρι σήμερα. Όλα αυτά που σίγουρα είναι πολλά, να ξέρεις το σύμπαν και οι πλανήτες δουλεύουν για εσένα με απόλυτη συμμετρία. Ο παράγοντας τύχη, δεν θα σε αφήσει ξεκρέμαστο. Και αν ενδεχομένως ανατραπεί η καθημερινότητα σου και η ρουτίνα σου, που τόσο προσεχτικά έχεις φέρει στα μέτρα σου, μπορεί να είναι και για καλό. Άλλωστε, όπως λέει και ο σύγχρονος φιλόσοφος Κίμων Πάττας “η ψυχή για να αναπνεύσει χρειάζεται ζέστη καρδιά”!
ΖΥΓΟΣ
Πρώτα εσύ .Το μήνα αυτό θα πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου. Τα θέλω σου, τα χόμπι σου, αυτό που πιστεύεις ότι επαγγελματικά είναι το σωστό για εσένα. Χωρίς να επηρεάζεσαι από οποιονδήποτε παράγοντα. Όλα είναι σειρήνες που θέλουν να σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σου. Φρόντισε να έχεις αυτοπειθαρχία και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν. Σίγουρα να ξέρεις δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις σπατάλες αυτή την περίοδο σε ό,τι άφορα στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα αμιγώς ερωτικά σου, σου επιτρέπεται να βλέπεις δεν σου επιτρέπεται να αγγίζεις … Όχι τίποτα άλλο, αλλά ίσως το σύμπαν θέλει να σε δοκιμάσει, κατά πόσο μπορείς πραγματικά να επιβάλεις στον εαυτό σου την αυτοπειθαρχία, ώστε να καθαρίσεις την ψυχή από τοξικότητες που μπορεί να σου μεταδίδει το στενό σου περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά διερευνητικός μήνας ο Μάιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα ξεκινήσεις μετά την ανάσταση του Κυρίου ψάχνοντας βαθιά μέσα σου για την δική σου ανάσταση και ανάταση ψυχής. Θα μπεις στα πιο σκοτεινά σου σημεία, θα βρεις καταστάσεις και πρόσωπα που είχες ξεχάσει και σε είχαν ξεχάσει. Το σύμπαν και η ολοκληρωτική έκλειψη σελήνης στον Τοξότη, θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες που επιμελώς έκρυβες κάτω από το χαλί. Μέχρι να τελειώσει ο μήνας ο επαγγελματικός τομέας δεν θα έχει πάρει φωτιά, και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις κάποια θέματα σε προσωπικό επίπεδο. Προς το τέλος του μήνα η Τύχη σου στα επαγγελματικά, ενεργοποιείται και το ταμείο αρχίζει να γεμίζει. Καλό είναι αυτό, πρόσεχε να έχει γεμίσει και η ψυχή σου …
ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ολοκληρωτική έκλειψη σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο σου τον μήνα Μάιο. Η οποία δεν θα πρέπει να σε τρομάζει καθόλου. Διότι οι πλανήτες σε συνδυασμό με την έκλειψη, σου δίνουν διέξοδο και λύσεις για χιλιάδες πράγματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά κάποιες καταστάσεις θα διογκωθούν και θα αναγκαστείς να κάνεις διαπραγματεύσεις. Για το καλό σου πρώτα και για το κοινό όφελος της δουλειάς σου και των συνεργατών σου. Αυτό θα σου φέρει αρκετές εισπράξεις στο ταμείο σου καθώς και κάποια προαγωγή. Σε ό,τι άφορα στα ερωτικά σου θα μπεις σε νέες περιπέτειες, με την καλή έννοια. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να βρεις ένα πρόσωπο που να του αρέσουν οι εκδρομές και το σεξ σε δημοσίους χώρους. Αν είσαι σε σχέση, ίσως να ήρθε η ώρα να σταματήσεις το σεξ σε δημοσίους χώρους, και να βρείτε ένα σπίτι να στεγάσετε τον έρωτα σας …

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως αυτός ο μήνας να σε διδάξει ότι όλα τα πράγματα στην ζωή, δεν μπορούν να μπουν σε κάποιο χρονοδιάγραμμα που αρέσει σε εμάς και έχουμε σχεδιάσει με τρόπο που πιστεύουμε ότι αγγίξαμε την τελειότητα του Θεού. Το επόμενο διάστημα καλείσαι από το σύμπαν, να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στο χρονοδιάγραμμα που ο ίδιος χάραξες και δεν τήρησες. Θα είναι μάθημα ζωής και σίγουρα θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες στο μέλλον. Η περίοδος είναι πιεστική σε όλους τους τομείς. Στα ερωτικά τα πράγματα θα πρέπει να τα ξεχωρίσεις. Άλλο τι με καλύπτει συναισθηματικά, άλλο τι με καλύπτει σεξουαλικά. Ήρθε η ώρα να σφίξεις τα δόντια να βγεις από το πρωτόκολλο του μυαλού σου και να κάνεις το κέφι σου ποικιλοτρόπως … Οι ευθύνες δικές σου ”ό,τι σπάσω το πληρώνω”
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι λίγο σαν την Βίβλο. Όλο ανατροπές δηλαδή. Ξεκινάει με μια έντονη φόρτιση με το στενό σου περιβάλλον, λίγο θα φταίνε αυτοί, λίγο θα φταις εσύ. Ίσως μπεις και σε ένα τριπάκι αμφισβήτησης των πάντων. Μήπως δεν κάνει ο ένας, μήπως δεν κάνει ο άλλος, μήπως να γυρίσω στα παλιά και πολλά άλλα τέτοια που στα προκαλεί η πορεία του Δία απάνω σου. Σε ό,τι άφορα στα πολύ ερωτικά σου, θα έρθει μια περίοδος με πολύ έντονο φλερτ στην ζωή σου, από διαφορετικές κατευθύνσεις. Τώρα που θα κυκλοφορείς σιγά σιγά, θα δεις ότι θα υπάρχει κινητικότητα. Αυτό θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου και να σκεφτείς να αλλάξεις πορεία, αν κι εφόσον εκεί που είσαι δεν σου ικανοποιούν τα θέλω σου και δεν εκτιμούν το είναι σου .
ΙΧΘΥΕΣ
Λοιπόν ο μήνας αυτός τα έχει όλα. Και ξεκινάμε με την επίσκεψη το Δία στα μέσα του μήνα για καφέ. Θα μπει στο ζώδιο σου για λίγο διάστημα, για να κάνει πρόβα και να σε προετοιμάσει για τα καλά που έρχονται. Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα, δεν θα έχεις όρια. Από την μια είναι καλό από την άλλη μπορεί να είναι και παγίδα. Η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς, αλλά δεν θα πρέπει να την αφήσεις στην τύχη της, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το επόμενο διάστημα ίσως τεθεί θέμα για κάποια ακίνητη περιουσία και ακουστούν περίεργα λόγια μεταξύ συγγενών ή συνεργατών, αν το θέμα είναι μέσα στην δουλειά. Στα ερωτικά θα υπάρξει  προσεχώς ένα πάθος με ρομαντική διάθεση, όμως δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να κατασταλάξεις στα θέλω σου… ίσως σε κάποιο άλλο επεισόδιο.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023