ΑΣΤΡΑ

Μάιος: Mήνας μεγάλων αλλαγών

Ο Μάιος θέλει πειθαρχία, θα έχει εκπλήξεις, αλλά κι αλαζονεία. Ο Ερμής παραμένει μέχρι τις 15 ανάδρομος, στις 5 του μηνός γίνεται η δεύτερη έκλειψη, Σεληνιακή αυτή τη φορά στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, ο Δίας περνά στον Ταύρο στις 16, μία νέα Σελήνη έρχεται στις 19 του μηνός, κι ακριβώς μία ημέρα μετά ο Άρης περνά στον Λέοντα. Πολλές οι αλλαγές κι η Βάσω Καραδήμα τονίζει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί το κάθε ζώδιο κι οι εκπρόσωποί του. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

asist team
Asist Team /
Μάιος: Mήνας μεγάλων αλλαγών

ΚΡΙΟΣ

Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!
Το στρατηγείο του Winston Churchill, έγινε ξενοδοχείο!

(21/3 – 20/4)

Ο Μάιος απαιτεί πειθαρχία από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αν κάνεις δίαιτα, αν δουλεύεις ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ, αν δίνεις εξετάσεις, οι πλανήτες και ιδιαίτερα ο Άρης σε βοηθούν να μείνεις συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Τα επαγγελματικά αρχίζουν να έχουν απαιτήσεις. Σε θέλουν εκεί και σε θέλουν συγκεντρωμένο. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, όμως, σου ενισχύει την αλαζονεία και θα πρέπει να προσέξεις πως φέρεσαι σε άτομα που έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν για να μην σε προδώσουν. Ο ερωτικός τομέας απαιτεί από εσένα να είσαι ο κυνηγός και να διεκδικείς το θήραμά σου οπουδήποτε σου κάνει κέφι. Ο Μάιος είναι καλή εποχή για αναπαραγωγή.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4 – 20/5)

Ο Μάιος είναι αρκετά περίεργος μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η διάθεση σου θα αλλάξει πολλές φορές και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κινδύνους που καραδοκούν στα επαγγελματικά σου. Μετά τις 16|05 ο Δίας έρχεται στο ζώδιο σου, οι δουλειές ανοίγουν, έρχονται ευκαιρίες αλλά προσοχή ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στα ερωτικά ο Μάιος έχει σεξ ξερό, βρώμικο και απόλυτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Ο Μάιος  είναι ένας μήνας περισυλλογής για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα πρέπει να φανταστείς τον εαυτό σου, στο καναπέ του ψυχολόγου, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν. Αυτό θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις καταστάσεις μεταξύ συνεργατών και φίλων, που ενδεχομένως να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται να στραβώσουν λόγω των συνθηκών. Ο ερωτικός τομέας κρύβει μεγάλες αποκαλύψεις. Είτε μάθουν πράγματα για σένα είτε εσύ ανακαλύψεις πράγματα για τους άλλους. Πολύ πιθανό δε να ανακαλύψεις μια άλλη σου σεξουαλική πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

Τον Μάιο, μια έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει ποικιλοτρόπως τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Ειδικότερα ό, τι αφορά στον οικονομικό – επαγγελματικό τομέα, έχεις να διεκδικήσεις ό, τι δικαιούσαι: Αυξήσεις, επιδόματα, άδειες μετά αποδοχών ακόμα και κάτι ξεχασμένες υπερωρίες τις θέλεις πίσω και τις θέλεις τώρα. Υπερωρίες όμως θα κάνεις και στον ερωτικό τομέα μιας και η Σελήνη σε επηρεάζει με τέτοιο τρόπο που μεταμορφώνεσαι σε υπέρτατο πλάσμα ηδονής και κυκλοφορείς χωρίς έλεος.

ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

Ο Μάιος έχει για σένα κάποιες ιδιαίτερες εκπλήξεις που θα σου θυμίσουν καταστάσεις από το μακρινό παρελθόν. Είτε αυτό πρόκειται για τον επαγγελματικό τομέα είτε πρόκειται για τις ερωτικές σου αταξίες. Οι πλανήτες σου δημιουργούν μια παιδική διάθεση και θα θέλεις μονίμως να παίζεις με όλους και όλα. Προσπάθησε όσο είναι δυνατόν, μετά την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου, να μην είσαι αλαζονικός, εγωιστής γιατί θα δημιουργήσεις λάθος εντύπωση εκεί που δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

Ο Μάιος έχει πολλά μπερδέματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, τα οποία σου δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια. Ενδεχομένως να ανατρέξεις στο παρελθόν να βρεις τι έφταιξε και σαν καλός Παρθένος που είσαι να το διορθώσεις και να προχωρήσεις. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά, λειτουργείς σαν τη Μονικα Λεβίνσκι. Έχεις διαπράξει ατασθαλίες κι ο λεκές δεν βγαίνει εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

Περίεργος μήνας ο Μάιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Τα επαγγελματικά ανεβαίνουν, η διάθεση ανεβαίνει, η τσέπη φουσκώνει και το ένστικτό σου λέει ότι κάποιος θα σου τη φέρει. Να ακούς το ένστικτο σου και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Έρχονται πολύ ωραία πράγματα για σένα, δείξε στο σύμπαν ότι σέβεσαι και εκτιμάς τα δώρα που σου δίνει. Στα ερωτικά, τα πράγματα είναι μελάτα, μην ασχολείσαι και πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 22/11)

Ο Μάιος έχει πολλές αναθεωρήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αλλιώς τα σκεφτόσουν. Κι αλλιώς θα τα κάνεις. Συνεργάτες που ακουμπούσες πάνω τους, ίσως τελικά να μην είναι τόσο αξιόπιστοι όσο φανταζόσουν. Βέβαια από την άλλη οι ευκαιρίες στα οικονομικά δεν θα λείψουν κι ο λογαριασμός σου θα ανεβεί. Χωρίς να το χαίρεσαι, χωρίς να το ευχαριστιέσαι. Σε ό, τι αφορά στον ερωτικό τομέα, είναι καιρός να βγάλεις από μέσα σου πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου, γιατί οποία είχες κάποιον ενδοιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11 – 21/12)

Ο Μάιος είναι μια περίοδος που δεν θέλεις καθόλου εκπλήξεις. Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται πολύ περίεργα και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Έχεις πολλά σχέδια και πολλές ιδέες για την εξέλιξή τους, αλλά καλύτερα θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές μέσα στην ομάδα σου. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά σου, εκεί τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τις φαντασιώσεις σου και να τον πείσεις να εφαρμόσει επάνω σου ότι πιο extreme περνάει από το μυαλό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 20/1)

Ο Μάιος ξεκινάει με κάποιες αναποδιές στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα σε ταράξουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Απαιτείται να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία, να βρεις τα πατήματα σου και να ισορροπήσεις σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα και θα δεις πως τελικά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Το μόνο που θα πρέπει να πιστεύεις είναι πως όλη αυτή η ταλαιπωρία θα σε βγάλει σε κάτι καλό. Στον ερωτικό τομέα, μιλάμε για ξηρασία. Ούτε στην έρημο Σαχάρα τέτοια ανομβρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1 – 19/2)

Ο Μάιος και η θέση των πλανητών δημιουργούν μια ιδιαιτέρως παιχνιδιάρικη διάθεση, στους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Θα δεις ότι τα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ εύκολα, ευχάριστα και θα τα διαχειρίζεσαι λες και βρίσκεσαι σε παιδική χαρά. Θα πληρώνεσαι για να παίζεις. Στον ερωτικό τομέα, οι πειρασμοί καραδοκούν σε κάθε γωνία. Αν είσαι ελεύθερος δεν τρέχει τίποτα, αν είσαι σε σχέση όμως δεν ξέρω πόσο μπορείς να αντέξεις το στενό μαρκάρισμα που θα σου κάνουν οι επίδοξοι εραστές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2 – 20/3)

Ο Μάιος έχει πολλές απαιτήσεις από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Για να ξεκλειδώσουν τα γρανάζια του σύμπαντος ξεκινά από τα θέματα του οίκου σου. Κάνε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, οτιδήποτε μπορεί να σε ανανεώσει. Επίσης θα πρέπει να δείξεις ότι έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στις κακοτοπιές. Υπάρχει περίπτωση αυτή τη περίοδο να πέσεις θύμα απατεώνων. Το σύμπαν απαιτεί από εσένα να κάνεις δώρα προς τους ανθρώπους που εκτιμάς. Πρώτα θα δώσεις και μετά θα πάρεις. Σε ό, τι αφορά στα ερωτικά σου, ό, τι κι αν κάνεις το μήνα αυτό, θα είναι σαν να σφραγίζεις τους συντρόφους σου. Σαν κομμάτια κρέας στον χασάπη.

ΚΟΣΜΙΚΑ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/07/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

Γωγώ Αυγερινοπούλου 14/06/2022
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Χόλλυγουντ κάνει διακοπές την Ελλάδα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 15/06/2022

ΚΟΣΜΙΚΑ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Μαίρη Αυγερινοπουλου 20/07/2023
MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

MI-RŌ:  Φαντασμαγορική επίδειξη μόδας

Μαίρη Αυγερινοπουλου 19/06/2023