Λίτσα Πατέρα:Μια νέα, διαφορετική εβδομάδα ξεκινά.

ΑΣΤΡΑ

Λίτσα Πατέρα:Μια νέα, διαφορετική εβδομάδα ξεκινά.

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, μέσα από την επίσημη σελίδα της www.litsapatera-mayoschool.gr, σημείωνει για σήμερα 8 Φεβρουαρίου: "Αυτή η Δευτέρα είναι μία ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα. Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω θα μπορούσε να βάλει γερά θεμέλια για να γίνουν αλλαγές"

08.02.2021 | 12:57

♈️ ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα. Με προσοχή πάντα τα οικονομικά θέματα.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε νέα σχέδια. Όμως αποφύγετε να εμμένετε στις απόψεις σας ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί. Παρά τις δυσκολίες προσπαθήστε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν έστω και μετά από μικρά εμπόδια.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί συναντήσεις και επαφές. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις.

♌️ ΛΕΩΝ
Ένα θέμα εργασίας θα μπορούσε να προωθηθεί. Σκέψεις και συνεργασίες υπόσχονται πολλά, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους (προσοχή β’ δεκ).

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ημέρα θα μπορούσε να παρουσιάσει απρόβλεπτες ευκαιρίες! Προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε σε οικονομικά θέματα και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά θέματα ή ακίνητης περιουσίας θα μπορούσαν να ρυθμιστούν. Τα δημιουργικά σας έργα ή η συναισθηματική σας ζωή υπόσχονται πολλά.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα μπορούσαν να προωθηθούν. Όμως οικογενειακά θέματα απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς, όπως και ένα επαγγελματικό -κοινωνικό- (γάμος).

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να αποδώσει σήμερα. Πρόσωπα του περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν έντονα. Προσπαθήστε να επιλύσετε θέματα με προσοχή!

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας, δίνει σημαντικές ευκαιρίες σε απρόβλεπτα γεγονότα. Ο τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει έντονα. Ακολουθείτε συνετή τακτική.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας συνωστισμός πλανητών στο ζώδιό σας θα φέρει απρόσμενα αλλά και αντιφατικά γεγονότα. Προσοχή σε οικογενειακές καταστάσεις.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Πρόσωπα του περιβάλλοντος βοηθούν. Όμως θα πρέπει να βοηθήσετε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version