Λίτσα Πατέρα: Χαμηλώστε τους τόνους

ΑΣΤΡΑ

Λίτσα Πατέρα: Χαμηλώστε τους τόνους

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, για σήμερα 4 Φεβρουαρίου τονίζει ότι: "Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό δυναμιτίζει καταστάσεις και φέρνει εκρηκτικό κλίμα τόσο σε επίπεδο σχέσεων, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή σε εντάσεις και ατυχήματα".

04.02.2021 | 08:59

♈️ ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα απαιτεί και πάλι προσοχή. Θα μπορούσαν να υπάρξουν αντιδράσεις εξ’ αιτίας οικονομικών θεμάτων. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιό σας αλλά και ο Άρης σας δημιουργούν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο. Προσοχή (β’ δεκαήμ.).

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής -κυβερνήτης σας- βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Κάποια σχέδιά σας καθυστερούν. Μην κοινολογείτε τα μυστικά σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως έχουν την ανάγκη σας.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης -κυβερνήτης σας- στον Σκορπιό φορτίζει την συναισθηματική σας ζωή. Μην επιτρέπετε σε φίλους να παρεμβαίνουν στην ζωή σας. Προσοχή στα οικονομικά.

♌️ ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν εντάσεις και αντιδράσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις (β’ δεκαήμ.). Σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα εργασίας (υγείας) θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Προσοχή, λάθη ή παρεξηγήσεις (Ερμής -κυβερνήτης σας- ανάδρομος). Κάποια μελλοντικά σχέδιά σας ίσως παρουσιάσουν εμπόδια.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Όλη σας η προσπάθεια έχει εστιαστεί στην προσωπική και δημιουργική σας ζωή. Ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας, θα υπάρξουν ενοχλητικά εμπόδια ή καθυστερήσεις.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει άμεσα. Προσπαθήστε να κινηθείτε με γνώμονα την λογική. Αποφύγετε εντάσεις (β’ δεκαήμ.).

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται ότι σας απασχολεί και θα σας απασχολήσει άμεσα. Αποφύγετε εντάσεις και προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον οικονομικό τομέα έχετε στρέψει το ενδιαφέρον σας. Όμως θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις, υπερβολές και διαπληκτισμούς με αγαπημένα πρόσωπα.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
…πέντε πλανήτες έχουν συγκεντρωθεί στο ζώδιό σας, η γοητεία αλλά και η ένταση δεν λείπει. Ασχοληθείτε με την οικογένεια και προσπαθήστε να επιλύσετε θέματα με ψυχραιαμία.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Την περίοδο αυτή θα πρέπει να επιστρατεύσετε την διαίσθηση σας να επιλύσει θέματα που θα σας απασχολήσουν έντονα.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version