Λίτσα Πατέρα: «Τα νεύρα μπορεί να σας κοστίσουν σήμερα ακριβά»

ΑΣΤΡΑ

Λίτσα Πατέρα: «Τα νεύρα μπορεί να σας κοστίσουν σήμερα ακριβά»

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα μέσα από την επίσημη σελίδα της www.litsapatera-mayoschool.gr κάνει τις ημερήσιες προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, για σήμερα 8 Αυγούστου.

08.08.2020 | 14:13

Αναλυτικά η Λίτσα Πατέρα αναφέρει:

Τα νεύρα μπορεί να σας κοστίσουν σήμερα ακριβά. Πολύ πιθανόν να ξεστομίσετε βαριά λόγια, για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τον θυμό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας θα τονώσει τον ενθουσιασμό σας, ο οποίος μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Η Αφροδίτη κάνει είσοδο στον Καρκίνο (μέχρι 5/9) επηρεάζοντας οικογενειακές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό σε ευνοϊκή όψη με τον Ερμή και τον Ήλιο θα μπορούσε να διευκολύνει οικογενειακές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη έκανε την είσοδό της στον Καρκίνο (μέχρι 5/9) και θα ασχοληθείτε με την οικογένεια. Ίσως κάνετε έξοδα για την οικογένεια ή για την ακίνητη περιουσία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό σας παρασύρει σε υπεραισιοδοξία. Η Αφροδίτη έκανε την είσοδό της στο ζώδιό σας (μέχρι 5/9) και υπόσχεται βελτίωση στις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο (μέχρι 5/9) θα βοηθήσει παρασκηνιακές ενέργειες. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας φέρει κοντά σε φίλους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Η επαγγελματική ή η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επιρροή της Αφροδίτης βοηθά να ανοίξουν νέοι δρόμοι για σας. Επωφεληθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις. Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό θα σας παρασύρει. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο (έως 5/9). Θα σας απασχολήσουν οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοούνται αρκετά οι διαπροσωπικές σας σχέσεις (έως 5/9), αν κα θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο (έως 5/9) θα βελτιώσει κατά κάποιον τρόπο θέματα σε σχέση με την εργασία ή την υγεία. Επωφεληθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ενισχύεται η δράση σας ενώ θα έρθετε πιο κοντά σε φίλους και συνεργάτες.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version