Λίτσα Πατέρα: Προσοχή στην επικοινωνία

ΑΣΤΡΑ

Λίτσα Πατέρα: Προσοχή στην επικοινωνία

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, μέσα από την επίσημη σελίδα της www.litsapatera-mayoschool.gr, σημείωνει για σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ότι "θα μπορούσαν να συζητηθούν με πολλή προσοχή διάφορες υποθέσεις καθώς από αύριο θα υπάρξει πλήρης ασυνεννοησία".

05.02.2021 | 09:10

♈️ ΚΡΙΟΣ
Εξακολουθείτε να δίνετε αγώνες για οικονομικά θέματα. Όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφο ή στους συνεργάτες. Όμως η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, θα δημιουργήσει εντάσεις. Προσοχή οικογενειακά-επαγγελματικά (β’ δεκαήμ.).

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε σημαντικά και προοδευτικά σχέδια όμως αυτά κινούνται μετ’ εμποδίων ή καθυστερούν. Προσπαθήστε να διακρίνετε πραγματικούς φίλους.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα (γ’ δεκαήμ.) όμως τα οικονομικά επιμένουν… και θα επιμένουν. Προσοχή. Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει προβληματισμούς.

♌️ ΛΕΩΝ
Οικογενειακές υποθέσεις δεν λείπουν. Όμως σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές σας προβληματίζουν (β’ δεκαήμ.). Αποφύγετε διενέξεις.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα σχέδιά σας θα περάσουν κάποιους προβληματισμούς ή καθυστερήσεις. Αποφύγετε διενέξεις ή διαπληκτισμούς στον χώρο της εργασίας (υγεία). Οι υποθέσεις αυτές θα διαρκέσουν για πολύ καιρό.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Μπορεί κάποια οικονομικά θέματα να σας προβληματίζουν, όμως πέντε πλανήτες στον δημιουργικό ή ερωτικό τομέα σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας (γ’ δεκαήμ.) σας υπενθυμίζει προσωπικές υποθέσεις. Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες μπορεί να διαφωνούν με τις αποφάσεις σας (οικογενειακές ή ακινήτων).

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα… φτερά σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις, καθυστερήσεις ή εμπόδια. Όμως τα σχέδιά σας θα προωθηθούν.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φιλικά πρόσωπα μπορεί να βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε πρόοδο αλλά και προβληματισμούς πάνω σε οικονομικά θέματα.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί ένα επαγγελματικό θέμα να σας προβληματίζει… μπορεί κάποια θέματα να καθυστερούν, είναι πολλά τα αντιφατικά σημεία και έτσι είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Ίσως ποτέ δεν βρεθήκατε σε τόσους πολλούς προβληματισμούς. Τόσο η καθημερινή σας ζωή, όσο και εσωτερικές ανησυχίες σας κρατούν σε αγωνία.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version