Λίτσα Πατέρα: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΑΣΤΡΑ

Λίτσα Πατέρα: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα μέσα από την επίσημη σελίδα της www.litsapatera-mayoschool.gr κάνει τις ημερήσιες προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, για σήμερα 25 Μαΐου.        

25.05.2020 | 10:42

Αναλυτικά η Λίτσα Πατέρα αναφέρει:

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο θα επηρεάσει θέματα που αφορούν την οικογένεια, την πατρίδα και τα ακίνητα. Θα ακολουθήσει και η είσοδος του Ερμή 29-5 (θα παλινδρομεί μέχρι 4-8). Έτσι τα θέματα αυτά θα μας απασχολήσουν την περίοδο αυτή.

Κριός
Οι οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν την περίοδο αυτή, ακόμα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε θολές υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να υπάρχουν με τον σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες.

Ταύρος
Πρόσωπα του περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν. Παρόλα αυτά, ο κυβερνήτης σας -Αφροδίτη- εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση και αυτό σημαίνει ότι ούτε εσείς οι ίδιοι έχετε αποφασίσει τι δρόμο θα ακολουθήσετε. Έτσι καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Δίδυμοι
Σας απασχολούν πολλές και διαφορετικές αποφάσεις, πολλές από τις οποίες είναι εντελώς αξεκαθάριστες. Σήμερα θα μπορούσατε να βάλετε σε μια τάξη ένα οικονομικό θέμα. Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν για πολύ καιρό, όσο ο Ερμής κυβερνήτης σας θα βρίσκετε στον Καρκίνο. Συναισθηματικές υποθέσεις μάλλον θα βρίσκονται σε μια κάποια εκκρεμότητα.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έτσι πολλά προσωπικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Ευτυχώς σε λίγο θα κάνει την είσοδο του και ο Ερμής στο ζώδιο σας (θα παραμείνει δε για πολύ καιρό). Έτσι σιγά-σιγά θα ρυθμίζονται θέματα, τα οποία σας ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Λέων
Θα εξακολουθήσετε να δίνετε αγώνα για ένα οικονομικό θέμα το όποιο έχει σχέση με άλλους (υποχρεώσεις). Προσέχετε την υγεία σας αλλά και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Πολλοί νιώθετε έντονη την ανάγκη να αλλάξετε πολλά από όσα έχετε υιοθετήσει έως τώρα (γεν. γύρω 30-7).

Παρθένος
Σήμερα θα μπορούσατε να συζητήσετε με φίλους ή πρόσωπα του περιβάλλοντος σας τα θέματα τα οποία σας απασχολούν και δεν είναι και λίγα (στον επαγγελματικό -κοινωνικό τομέα). Από τις 29-5 ημερομηνία κατά την οποία ο Ερμής κυβερνήτης σας θα κάνει και αυτός την είσοδο του στον Καρκίνο και θα παραμείνει για πολύ καιρό, οι φίλοι θα σας είναι πολύ χρήσιμοι.

Ζυγός
Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή (σε λίγες ημέρες θα πρωταγωνιστούν αυτά τα θέματα). Όμως και πάλι θα μετράτε πολύ τα βήματα σας, όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη.

Σκορπιός
Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο θα είναι μια ένδειξη για το που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας την περίοδο που ακολουθεί. Η συναισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν.

Τοξότης
Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες εξακολουθούν να σας απασχολούν χωρίς ακόμα να έχουν πάρει μια κάποια οριστική μορφή. Τώρα το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει. Οικονομικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τρίτους θα αρχίσουν να σας απασχολούν έντονα και για πολύ καιρό.

Αιγόκερως
Θα πρέπει, όσο σας είναι δυνατόν, να προσπαθήσετε να… ξεκολλήσετε για λίγο (…αν και δεν το βλέπω) από θέματα εργασίας (υγείας) και να εστιαστείτε στον σύντροφο σας η στους συνεργάτες σας.

Υδροχόος
Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει πιο κοντά σε θέματα εργασίας τα οποία θα σας απασχολήσουν για πολύ καιρό. Ίσως είναι ώρα να βάλετε νέες βάσεις. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίσει.

Ιχθύες
Σε ευνοϊκό για σας ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη σήμερα, τον Καρκίνο. Από την θέση αυτή θα …φωτίσει την συναισθηματική σας ζωή και μάλιστα για πολύ καιρό αφού σε λίγες ημέρες θα κάνει την είσοδο του και ο Ερμής και θα παραμείνει για πολύ.

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version