Λίτσα Πατέρα: Ευνοείται η συναισθηματική ζωή

ΑΣΤΡΑ

Λίτσα Πατέρα: Ευνοείται η συναισθηματική ζωή

Η κορυφαία αστρολόγος Λίτσα Πατέρα από την επίσημη σελίδα της www.litsapatera-mayoschool.gr για σήμερα 21 Οκτωβρίου σημειώνει: Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή και ιδιαιτέρως τις καρμικές σχέσεις. Πολλοί μπορεί να ευνοηθούν από οικονομικές συναλλαγές.

21.10.2020 | 13:06

♈ ΚΡΙΟΣ
Με τις κατάλληλες διεργασίες θα μπορούσατε να αλλάξετε πολλά σε θέματα εργασίας, υγείας. Παλιές υποθέσεις θα μπορούσαν να ανατραπούν και να πάρουν μία ελπιδοφόρα πορεία.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα αυτή θα μπορούσε να ευνοήσει ακόμα και να αλλάξει ένα δυσμενές κλίμα. Παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι μία πολύ δυνατή ημέρα. Πολλά θα μπορούσαν να διορθωθούν σε οικογενειακό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο. Επωφεληθείτε.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μετά από σοβαρές σκέψεις θα μπορούσαν να βελτιωθούν πολλά. Προσπαθήστε να πλησιάσετε αγαπημένα πρόσωπα ή να βελτιώσετε καταστάσεις στις σχέσεις σας.

♌️ ΛΕΩΝ
Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θα μπορούσατε να προωθήσετε οικονομικά θέματα. Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά θέματα.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα πολλά θα μπορούσε να ανατρέψει από τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών. Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω σας προτρέπει να ακολουθήσετε σοβαρά και σταθερά βήματα αλλά και η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης θα μπορούσε να βοηθήσει, ώστε να αναγεννηθεί ένα θέμα από της στάχτες του.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Θα πρέπει να επωφεληθείτε από την ευνοϊκή όψη Αφροδίτης (κυβερνήτης σας) -Πλούτωνα, η οποία θα μπορούσε να αναθερμάνει σχέσεις και συνεργασίες. Κρατήστε μυστικές τις συνομιλίες αλλά και τα σχέδιά σας.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την σημερινή ημέρα θα πρέπει να την αξιοποιήσετε. Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης θα μπορούσε να διορθώσει κάτι από τα κακώς κείμενα. Φιλικά ή αγαπημένα πρόσωπα θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Σχέσεις θα μπορούσαν να αναβιώσουν.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα κρύβει πολλή δύναμη αλλά και ευκαιρίες ώστε να βελτιωθούν καταστάσεις η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα υπόσχεται πολλά. Ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα θα μπορούσε να πάρει απρόβλεπτη τροπή. Ευνοούνται παλιές υποθέσεις σε οικονομικό επίπεδο.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικές υποθέσεις. Είναι μία σημαντική ημέρα. Θα μπορούσατε να αναθερμάνετε σχέσεις ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη υπόσχεται πολλά σήμερα. Επωφεληθείτε τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Θα μπορούσατε να βγείτε ωφελημένοι, παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα μπορούσαν πολλά να διορθωθούν. Σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να… αναβιώσουν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Με λίγη προσπάθεια θα έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version